Jump to content

καλώδιο κεραίας

Mobster

Recommended Posts

Έχω προβληματακι με τη καρτα wifi (WMP54GS), το σήμα είναι ασθενές με το router. Ένα λαπτοπακι που έχω είναι καλύτερα με 3/5 σήμα, αλλά το desktop 0-1/5. H linksys μου πρότεινε να αλλάξω κεραία με μια high-gain, αλλά μάλλον δεν θα λυθεί το πρόβλημα διότι στο δωμάτιο που έχω το desktop μεσολαβεί πέτρινος φαρδύς τοίχος.

Οπότε σκέφτηκα να τραβήξω καλώδιο απο τη κάρτα του desktop έξω από το τοίχο, όπου εκεί το laptop δίνει 5/5 σήμα.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν παίζουν τέτοια καλώδια έτοιμα ή πρεπει να το φτιάξω? Η linksys δεν έχει και φοβάμαι μήπως θέλει κανενα κουλό βύσμα και δεν βγάλω άκρη. Νομίζω ότι το connector είναι R-SMA εάν λέει σε κάποιον κάτι.

Η linksys συνήθως βγάζει RP-TNC, σιγουρέψου ότι είναι όντως RP-SMA πριν το πάρεις. Έτοιμα δεν ξέρω αν παίζουν αλλά μπορείς εύκολα να πάρεις ένα ζευγάρι connectors και όσο καλώδιο θέλεις και να το φτιάξεις. Ίσως χρειαστεί κολλητήρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.