bleo8onhs Μάϊος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ναι, αν βρω να πάρω mobo για 2-πύρηνο, δε με βλέπω να αλλάζω, δεν έχω πρόβλημα με τις επιδόσεις του pc μου :OT: Για πείτε καμια μητρική για dual core (ιντελ) με agp μιας που το έφερε η κουβέντα! Και μια αμδ έτσι για να τις συγκρίνουμε αν γίνεται, ε φανταστικοί labίτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 αυτες οι κάρτες ερχονται κουτί με μια μητρική με 865 και 775 socket. νομίζω ο gorrilakos είχε δώσει ενα λινκ απο μια asrock που έχει agp Και θα παιρνει συμφωνα με το ocworkbench και conroe.αλλωστε το μονο chipset που παίρνει όλους τους διπυρηνους ειναι το 865 που πάει με agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάϊος 20, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Δεν αλλαζω την 6800GT με τιποτααααα... Εχω χαθει μεσα στις πυλες του Oblivion, στα 1024χ768, και παλεβω με τους δαιμονες. Που καιρος, για να ψαχνωμε για καρτες που απλα βγαινουν, για να βγαινουν . :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 20, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Ρε σεις πολλα λεφτα για μαι καρτα γραφικών... Δε λεει εν όψη DX10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.