Jump to content

7900GT 512 και σε AGP...!!!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Μαλλον το agp δινει ακομα λεφτα στις εταιριες....:turn:

The core will run at 550MHz+ MHz with an overclocking potential to 650MHz and the memory will run at 1400MHz + with an overclocking potential to 1700MHz. This is, of course, just in theory

430 δεν ειναι και λιγα...:D

Link

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

430 δεν ειναι και λιγα...:D

φοβερή κάρτα, οι τύποι στη Gainward δίνουν ρέστα αλλά παραμένουν πολλά τα λεφτά.

Γιια να μη σε κόβει ο cpu στα 1280χ1024 με 19" οθόνη στα πόσα πρέπει να τρέχει

α)ένας barton

β)ένας northwood?

Στα παρα παρα πολλα...

Να φανταστεις ενα quad sli system για να αποδωσει τα μεγιστα θα ηθελε τουλαχιστον εναν FX60@3700....και δεν βγαινουν μεγαλυτερες καρτες επειδη ειναι cpu limited...

Αμα δεν εισαι gpu limited aka το παιχνιδι/benchmark της πεφτει παναλαφρο, βλεπε quake3 / 3dmark 2k1 τοτε ναι θες οσο το δυνατον καλυτερο cpu αμα θες να εχεις την μεγιση δυνατη αποδοση ( που κατα 90% δεν θα σου χρειαζεται :p )

Εαν εισαι gpu limited ( βλεπε ενα σωρο σημερινα παιχνιδια σε max settings ) στον μπετσο σου η cpu και η ram, ξαναλεω για 435984350945543η φορα οτι δεν παιζει ρολο αποκλειστικα η μαμημενη η αναλυση, για παραδειγμα : οταν ειχα βαλει την 6800gt στο συστημα ενος φιλου που ειχε athlon xp 2800 + @ stock ( 2083) και μετα στο δικο μου μηχανημα με τον A64 3800 + venice ( 2.4ghz ) οι διαφορες μεταξυ των 2 cpu στο farcry με 1024*768 4x AA 8x AA και ολα τα υπολοιπα settings στο τερμα ητανε ελαχιστες (fps wise) εκει που ο 3800+ εδειξε τα δοντια του, ητανε οταν δοκιμασα να παω το νερο απτο ultra high στο very high και εβγαλα τα φιλτρα. Φυσικα το ιδιο εγινε και στο 3dmark2k1 , με τον XP ειχα 16κ με το ζορι ενω με τον A64 πηγα σχεδον 23k

Το sli (ποσο μαλλον το quad sli rofl)ειναι εντελως διαφορετικη ιστορια γι αυτο και απαιτειται τουμπανιασμενη cpu + ram, ιν κονκλουζιον αν καιγεσαι τοσο πολυ εμπαινε αφοβα, εγω παντως ουτε εχω Mobo που της λειπει pci-xpress 16x slot ουτε ειμαι nvidiot να τρωω texture shimmering και no HDR + AA στην μαπα :p

Αυτη π αναφερει ο GoriLLakoS ειναι δυστυχως η PCI-Express εκδοση :(

Η agp τρεχει γυρω στα 450+ αν και φημες λενε οτι πιανει τα 500+ με ανεση.

Επισης η agp κανει 500+ ευρα, αν εκανε 430 θα χα παρει 2 να κανω agp sli xD

Αρχική απάντηση από afracten

σκοπευεις δηλαδη να μεινει πολυ καιρο ακομα με agp????:blink::nothing:

Ναι, αν βρω να πάρω mobo για 2-πύρηνο, δε με βλέπω να αλλάζω, δεν έχω πρόβλημα με τις επιδόσεις του pc μου;)

Τα χρήματα που ζητάει είναι όντως πάρα πολλά... Αλλά κάποια στιγμή για γίνει πιο προσιτή, δε θα γίνει?

Η κάρτα ουσιαστικά απευθύνεται μόνο σε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν με AGP. Δηλαδή τους εξής 2: sotiris κι εγώ.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Τα χρήματα που ζητάει είναι όντως πάρα πολλά... Αλλά κάποια στιγμή για γίνει πιο προσιτή, δε θα γίνει?

Η κάρτα ουσιαστικά απευθύνεται μόνο σε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν με AGP. Δηλαδή τους εξής 2: sotiris κι εγώ.

και εγω

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 13:01]

Γίναμε 3? Ε εντάξει, και τι κάθονται οι κατασκευαστές? Βουρ τις μηχανές για 7900 σε AGP!

Λες άμα γίνουμε 4 να πέσουν και οι τιμές ?

Απεταξάμιν το ΣΑΤΑΝΑ (7900 ΑGP)

Δεν έχω λεφτά για κάρτες..... :(

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Λες άμα γίνουμε 4 να πέσουν και οι τιμές ?

Απεταξάμιν το ΣΑΤΑΝΑ (7900 ΑGP)

Δεν έχω λεφτά για κάρτες..... :(

Όλο έτσι λές Dag...και όλο αλλάζεις αυτό που λες ότι δε πρόκειται να αλλάξεις :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:11]

Όλο έτσι λές Dag...και όλο αλλάζεις αυτό που λες ότι δε πρόκειται να αλλάξεις :p

Mη μου το χαλάς τώρα :(

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην προχωρήσει στα άρωστα σχέδιά του, και εσύ μου θυμίζεις τα λάθη μου....

Για να πώ την αλήθεια έχω την δυνατότητα να παίξω και με ΑΜ2 + PCI Express / ΑΜ2 + AGP / 939 + Pci Express / 939 + AGP που έχω τώρα... :D

Και όλα τα παραπάνω χάρι στην ASROCK Dual SATA II που δεν έχω πουλήσει ακόμη....:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.