Jump to content

ΑΜ2 by MSI στην Ευρωπη...:D

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:24]

κ να ξες και κατι αλλο βλασφημους στην οικογενεια δεν θελουμε

Ποια "οικογενεια" ρε γυφτο!??!??!

Τους infernalis??? Αντε παιξε κανα pvp που θα ασχολεισαι και με thread ΑΜ2...

Αντε να βγει το 1.5 να αρχισετε να ψαχνετε για νεα εντυπωσιακα items...

Sorry για το ΟΤ, αλλα δεχομαι προσωπικη επιθεση και οι mod κοιμουνται τον υπνο του δικαιου!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

αν σε ενόχλησε και δεν το είδαμε, κάντο report

εμένα δε με ενόχλησε πάντως

zyx εντάξει θα πληρωθώ τώρα?:hehe:

[σοβαρό τμήμα post]

και οι nforce2, τουλάχιστον η nf7(-s) και η 8rda3+ έχουν το μειονέκτημα με μεγάλη gpu και μνήμες, δεν ξεκουμπώνει το αυτάκι.

Δεν είναι τόσο τραγικό όμως αν δεν κάνεις συγκριτικό μνημών :p

[/σοβαρό τμήμα post]

’ντε να βγουν τα conroe, να ωριμάσουν, να αρχίσετε να πουλάτε τις dfi και τα 2πύρηνα για conroe ή am2 να κάνουμε κι εμείς καμιά αναβάθμιση :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:11]

’ντε να βγουν τα conroe, να ωριμάσουν, να αρχίσετε να πουλάτε τις dfi και τα 2πύρηνα για conroe ή am2 να κάνουμε κι εμείς καμιά αναβάθμιση :p

έτσι, έτσι, περιμένουμε τα αποφάγια των πλουσίωνε του φόρουμ, μπας και κάνουμε δουλεια...

Αρχική απάντηση από Gr_God

Ετσι και αλλιως απο αυτα που μαθαινω ο conroe θα τον πατησει στον λαιμο...

Περιμενε το Q4 του 2006 και θα βγαλει και η AMD πολυ καλο ''προιον''...δεν κανω πλακα..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:48]

Περιμενε το Q4 του 2006 και θα βγαλει και η AMD πολυ καλο ''προιον''...δεν κανω πλακα..:D

Με το περιμενε δεν γινεται τιποτα, και το Q2 του 2019 ολο και κατι καλο θα βγει αλλα δεν νομιζω να ειμαι με τον 3000+ ως τοτε. :D

Και αν βγει κατι οντως καλο γιατι στο Μ2 πολυ δυσκολα, μονο κατι πολυπυρηνο μπορει να βγει αποτι ακουσα. Και αλλαζουμε στο socket F πλεον για να εναποθεσουμε ελπιδες. Γιατι το socket M2 θυμιζει απιστευτα το καλο-αλλα-πεθανε-νωρις 754? :...:

Αφού είδαν ότι μπορούν να πιάσουν 65nm σε σιλικόνη, είπαν να ασχοληθούν και με τίποτα πιο....λευκό??? Έτσι όπως το λες το "προϊόν" με κολάζεις... Θα σνιφάρουμε τους CPU? Και μετά τι θα λέμε? Κάνε με overclocking αγόοορι μου?

:p:D:p:D

Εγώ θα μείνω στον Opteron μάλλον. Ελπίζω όταν θα πάρω το 2ο μηχάνημα να κάνω καλή επιλογή μεταξύ μπλε και πράσινων και να μη χάσω κανα επεισόδιο...

lol :D

ε πες μας ρε γορίλλα τι θα βγει, πετάς ένα 'προιόν' και μας αφήνεις έτσι! :D

Υγρά Χαρτομάντηλα Καθαρισμού Πάστας AMD. Εγγυημένη Ποιότητα, Τέλεια Εφορμογή. Υποαλλεργικά, κατάλληλα και για καθημερινή χρήση. AMD Katharex. Εγγύηση.

Εχω μεινει πολυ πισω ή μου φαινεται? :blink:

απο ποτε η gigabyte ιοθετησε την παθητικη υδροψυξη της ASUS στα μομπο?

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 21:41]

μετά τι θα λέμε? Κάνε με overclocking αγόοορι μου?

Overcloooocking μπαααα , και αυριο μέρα είναι μωρέ :hehe:

δε θελουμε αλλα PCIE ρεεεε , μια καρτα εχουμε και αλλη δε θα βαλουμε. δωστε PCI στο λαο ανιδεοιιι

^^ :T: :T:

Και ΑΤΑ θέλουμε βεβαίως! Θα τους πετάξουμε τους δίσκους?

Και μια ISA να βάλω την AWE32 :tomato:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:49]

δε θελουμε αλλα PCIE ρεεεε , μια καρτα εχουμε και αλλη δε θα βαλουμε. δωστε PCI στο λαο ανιδεοιιι

Εμενα σαν μουφα μου φαινεται. Τι το θελει το 3ο σλοτ? Αν θελει να βαλεις κανεις πανω απο 2, πρεπει αναγκαστικα να βαλει 4. Για να εχει τα 2 σε sli και το 1 αν θελεις να βαλεις μια καρτα πολυ χλωμο αφου ακομα και τα σημερινα sli δουλευουν μια χαρα με την καρτα στο 1ο σλοτ χωρις να θελουν 2ο. Διαβαζοντας αυτο:

"Of the latter, two of them are full PCIe x16 slots and the middle graphics card slot has an 8-lane configuration."

ΓΙΑΤΙ το μεσαιο ειναι 8Χ δηλαδη, για να λεμε οτι εχει και απο δαυτο? Καγκουρια βρωμαει το πραμααααα.....

Αρχική απάντηση από Sol

lol :D

ε πες μας ρε γορίλλα τι θα βγει, πετάς ένα 'προιόν' και μας αφήνεις έτσι! :D

Quad...core....

Kαι βεβαια σφιξαν...:D

6 Ιουνιου θα γινει το official release για AM2...

Για Conroe θα γινει 5 ιουνιου απο 9 που ηταν να γινει....

Ε και μετα αποφασισαν να γινει του AM2 στις 23 Μαιου....:hehe:

Κι αν όλα αυτά είναι σωστά (in Gorillakos we trust) το ΑΜ2 είναι και ψιλοεπιβεβαιωμένα το νέο 754 αφού οι quad είναι για το Socket F, τα λέω καλά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.