Τακας Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2006 Μολις εγινα και εγω κατοχος WaterCooling...Αν και ειχαι και πολη παλιοτερα και ελεγα να μην ξαναβαλω...τωρα τα πραγματα αλαξαν και ειπα να κανω την κινηση....το σκευτικα πολυ σε τι κιτ να παω..απο την μια ηθελα κατι ετοιμο να μπενει αμεσως αλλα απο την αλλη δεν καναν καλη δουλεια τα ετοιμα πηγα στα Multirama Στην στουρναρη..να παρω ενα απλο Kit Μονο για CPU με ενδιεφερε τλπ..κατελειξα να παρω αυτο το κιτ.....http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=62032Κανωντας μερικες αλλαγες αλλαξα το Block και πειρα το DagerDen για AMD..γιατι εχω τον 4400..και ηθελα να αλλαξω και τους σωληνες σε 1\2 μιση ιντσα..αφου βρηκα και τα καταληλα ρακορ εκανα την αλλαγη....ειμαι ευχαρηστημενος σε σχεση με πριν που ειχα αερακαι μια xp120...θα ηθελα να ρωτησω τους σχετικουσ στο θεμα αυτο...αν οι θερμοκρασιες που εχω ειναι καλες για αυτο το κιτ τλπ..με 1.5v και τον CPU στα 2600 εχω με θερμοκρασια δωματιου 21.5 και τον ανεμηστηρα του ψυγειου στο 50% 34c IDLE Και 40-41 Full load....η τρομπα ειναι 900Lt Πειστευω ειναι καλα...Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλες θερμοκρασιες...Και αν εχετε να μου πειτε καμια παρεμβαση για καλητερα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 οι θερμοκρασιες ειναι παρα πολυ καλες για μονο ψυγειο.πιστευω οτι εχεις παρει την πληρη αποδοση του συστηματος που εφτιαξες.με 1.5 βολτ οι διπυρηνοι ξεπερνανε τη θερμοκρασια δωματιου κατα 10 περιπου βαθμους σε ηρεμια και 15 σε φορτιο......εχω εναν 3800+ στα 2.5 με 1.4βολτ και με δωματιο στους 22 εχω 28σε ηρεμια και 35-38 σε φορτιο.βεβαια με 3πλο σωληνωτο και 2ο μπλοκ και στην Χ1800ΧΤ οποτε εισαι κυριλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Μάϊος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Λες οτι ειμαι καλα ευχαρηστω.... ασε και εχω 6 μερες που τρεχω να βρω ρακορ και τα σχετικα μεχρι να το στησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 επισης αφου αλλαξες που αλλαξες ,ετρεξες που ετρεξες γιατι δεν τα πηρες κομματι κομματι??Ιδια λεφτα θα σου εβγαινε με καλυτερα αποτελεσματα(λογω αλλου ψυγειου που θα επαιρνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Μάϊος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Ασε φιλε μου..εκανα μεγαλη πατατα..το ξερω εχεις δικιο...και μου το ειπαν και τα παιδια εκει αλλα ηθελα κατι απλο και να μπενει μπαμ μπαμ..και δεν ειχα προβλημα...αλλα και ξερεις γιατι αλαξα γνωμη οταν το πειρα και ειδικα οταν το εβαλα?γιατι ειδα τα σωληνακια πως εμπεναν στο Block και στην τρομπα αλλα και σε εναν διαχωρισμο που ειχαι ο σωληνας και με το που ειδα υγρασια στα ρακορ..με επιασε η καρδια μου και λεω καλητερα η αλλη λυση αλλα πλεων ηταν αργα τα ειχα ειδη παρει και μου εμειναν σωληνες Block...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.