Jump to content

Nforce4 μπερδεμα(DFI)

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια DFI NF4 SLI dr expert και τους ακολουθους δισκους:

2ΧΜΑΧΤΟR ATA 133 στο πρωτο καναλι

2XRAPTOR 36@Raid 0

1X Western Digital KS@2 partitions.

Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν παιζουν ολα μαζι εκτος απο μια περιπτωση.Συγκεκριμενα αν βαλω windows στους ραπτορς μετα η θα παιξουν με τον ΚΣ η με τους δυο ΑΤΑ.Αν τα βαλω ολα μαζι δεν ξεκιναει και μου λεει να κανω repair ενα αρχειο.Η μονη περιπτωση που δουλευουν ολα μαζι ειναι αν ξεκινησω με ραπτορς και ΑΤΑ και οταν μπω windows εκμεταλλευτω το hot swap και βαλω τον ΚΣ.τοτε παιζουν ολα μαζι.Αλλα δεν μπορω να κανω αυτη την δουλεια συνεχεια.Εννοειται οτι τα priorities ειναι φτιαγμενα.Εχει κανεις καμια ιδεα???

οχι το εχω φτιαξει σε raptors>ks>master ATA>slave ATA..

μηπως υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση και δεν την ξερω??

μπορεί να έχεις άλλη κόπια των win σε άλλο δίσκο?

εμένα για κάτι τέτοιο μου κάνει,να φορτώνει απο αλλού δλδ γι'αυτό και να κολλάει

εχω ενα παρομοιο προβλημα με ΑΤΑ δισκους και στην ουλτρα μου , λυνεται μονο αν βαλω τους ΑΤΑ σε ξεχωριστο καναλι και μαστερ.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:16]

εχω ενα παρομοιο προβλημα με ΑΤΑ δισκους και στην ουλτρα μου , λυνεται μονο αν βαλω τους ΑΤΑ σε ξεχωριστο καναλι και μαστερ.

Τα ιδια και εδω...μαζι οι 2 80αρηδες μου δεν ηθελαν με τιποτα, χωριστα ειναι μια χαρα.

δοκιμασα αυτο που λετε παιδια...παλι μου βγαζει το μυνημα οτι δεν ξεκινανε τα win.

Συγκεκριμενα λεει:

<Windows root>\system32\hal.dll

Αυτο μου λεει πως πρεπει να κανω repair η reinstall..

Στην εγκατασταση των ΧΡ βαζει το αρχειο boot.ini σε αλλον δισκο (βλεπει αλλον δισκο πρωτο κι οχι το raid) κι οχι στους ραπτορες.Αποσυνδεσε τους αλλους δισκους κανε το setup και οταν μπεις windows μετα την εγκατασταση κλειστο συνδεσε τους παλι τσεκαρε το boot order να ξεκιναει απο τους raptors και θα μπει κανονικα.

Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 16:05]

Στην εγκατασταση των ΧΡ βαζει το αρχειο boot.ini σε αλλον δισκο (βλεπει αλλον δισκο πρωτο κι οχι το raid) κι οχι στους ραπτορες.Αποσυνδεσε τους αλλους δισκους κανε το setup και οταν μπεις windows μετα την εγκατασταση κλειστο συνδεσε τους παλι τσεκαρε το boot order να ξεκιναει απο τους raptors και θα μπει κανονικα.

Εκανα setup με μονο τους raptors πανω και μετα αυτο που λες...και ΜΑΛΙΣΤΑ με εναν IDE και δεν παιζει..μαλιστα τωρα μου γραφει error loading operating system.

συνδιασμενη γκασμαδια των windows και του nf4...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.