Jump to content

ποια ψυκτρακια μνημης για χ1900?

gio7

Recommended Posts

αξιζουν τα διπλα λεφτα για το ακριβο σετ?για το φτηνο τι ταινια χρειαζεται(μιας κ δεν περιλαμβανεται)?φανταζομαι θα ειναι ειδικη κ οχι μια απλη διλης οψεως.

Εγώ θα έλεγα για τα δευτέρα μιας και είναι και πιο γομάρια αλλά μπορεί να έχεις πρόβλημα αν περνάει Κανάς σωλήνας κοντά από της μνήμες μπας και εμποδίζει

αυτο με λευκη σιλικονη κ ceramique(αν ειναι as5 υπαρχει προβλημα?)αναμειγνυονται σε ισοποση ποσοτητα ή δεν εχει σχεση?

Τα swiftech αξιζουν τα σχεδον διπλασια ευρα?

Αρχική απάντηση από soulkeeper

αυτο με λευκη σιλικονη κ ceramique(αν ειναι as5 υπαρχει προβλημα?)αναμειγνυονται σε ισοποση ποσοτητα ή δεν εχει σχεση?

Τα swiftech αξιζουν τα σχεδον διπλασια ευρα?

2μερι σιλικονη 1 ceramique

και λιγο βαρος απο πανο για μερικες ωρες να κατσουνε καλα

τα swiftech φενοντε καλα αλλα πολλα ευρο για αυτο που κανουνε

Αρχική απάντηση από DarkSaga

swiftek Και απο μένα και στερεωση hardcore Logo και αρκτικ

τα Ζαλμαν είναι φτωχά πολύ σε υλικό και απόδοση για μένα

ναι αλλα φανταζομαι με hardcore logo δεν θα ξαναβγαινουν ποτε!

Παντως για ποση διαφορα πανω σε mhz μνημης μιλαμε αν χρησιμοποιησω αυτο που λες αντι για τα πιο ευκολα στην τοποθετηση τους(ετσι φανταζομαι)thermal pads?

βγαίνει ρα....

ζέσταμα με πιστολάκι για τα μαλλιά και στρίψιμο.....

αλλά γιατί να θελήσεις να τα βγάλεις?

η μαμά ψύκτρα τα "κρύβει"? σε περίπτωση που χρειαστεί ?

αν ναι προχώρα

τα thermal pads όπου τα έχω δοκιμάσει ψιλομούφα τα είδα,δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις βέβαια και να έχεις και το κεφάλι σου πιο ήσυχο.....

Για την μαμα ψυκτρα δειτε εδω αν τα κρυβει ή οχι.

Παντως εγω μεχρι τωρα εχω τα zalman και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειδικα τα 4 "κοντά" ramsinks ειναι οτι πρεπει για να μπουνε κατω απο τους σωληνες του block.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.