Jump to content

HELP! Πώς θα ενώσω 2 DVD σε 1?

Aldrahn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να ενώσω τα 2 DVD single των TOOL, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ όγκου 2,3 GB άλλα δεν ξέρω πώς.. Ψάχνω ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα που κατά την έναρξη του DVD να δημιουργεί μια εισαγωγική οθόνη και να μπορώ να διαλέξω ποιό τίτλο επιθυμώ να παρακολουθήσω, κανονικά ομως με MENU και τα πάντα. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???

Το Nero 7 από το λίγο που το έψαξα, δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, κάνει μάλλον κατι σαν το Re-Author του DVD Shrink, δεν κρατάει τα μενού με άλλα λόγια και καλά κάνει όταν ζητάς συμπίεση (ως Re-Author..) αλλά εδώ υπάρχει άφθονος χώρος!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να τα "κάψω" σε 2 DVD και να αλλάζω δισκάκια σα μαλ..ας?

Δεκτές όλες οι γνώμες, με όποιο πρόγραμμα γνωρίζετε αρκεί να είναι δοκιμασμένες και όχι τι είπε ο γνωστός της ανηψιάς της ξαδέρφης του ετεροθαλή αδερφού του πατέρα μου στον κουμπάρο του νονού της μητριάς του γιού του μπατζανάκη του θείου μου......:getlost:

Ευχάριστω και καλως ήρθα (πρώτο post!!)

:magic:

Φίλε amartole, ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που θέλω εγώ να κάνω είναι πολύ πιο απλό βέβαια, αλλά μου μένει το πρόγραμμα και για μελλοντικά projects, οπότε διπλό ευχαριστώ!

:banging:

DVD2ONE

Αυτο χρειαζεσαι μονο.

Αφου κανεις τα 2 DVD Rip στον σκληρο μετα με το παραπανω προγραμα ολα ειναι πανευκολα.

Τωρα αν θελεις και Menu το Sonic MyDVD η το Ulead DVD MovieFactory ειναι μια χαρα.

Thanks vagabond, και τα δύο προγράμματα "γράφουν"!

Τώρα με ποιό θα καταλήξω να κάνω τη δουλειά μου δεν ξέρω, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου!

Έχει κανένας άλλος κάτι άλλο να προτείνει (μιας και άρχισα να μαζευω τέτοιου είδους "προγραμματάκια")?

:nerd:

Thanks, anyway! Από τα λίγα που είδα έχουν και υποστήριξη για miniDV, ρυθμίσεις για NTSC ή PAL κτλ. οπότε είναι πληρέστατα! Θα δοκιμάσω ομως και τα άλλα, ποτέ δεν ξέρεις..

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.