Jump to content

Ερωτησεις για DELL 2405...

fuz10n

Recommended Posts

1ον Θα ειναι συμβατη με την 9800προ που εχω?γιατι διαβασα οτι θελει Dual dvi και η καρτα μου εχει μονο ενα.τι παιζει με αυτο?

2ον να εμπιστευτω να την αγορασω απο ebay?Δε με νοιαζει αν θα ναι μεταχειρισμενη, η τιμη ειναι πολυ μικροτερη.

το πρώτο μου κάνει ψιλό κουλό...

η τιμή που βλέπεις στο site της dell είναι υψηλότερη σε σχέση με την τιμή που την πουλάνε. γιαυτό κάνε ένα τηλέφωνακι και ρώτα.

Να ξέρεις πως η κάρτα αυτή δεν θα σε πάει μακρία πάντος με αυτή την οθόνη...

Εγώ από 6600gt και 1024x768 πήγα στην 7900gt και 1920x1200 και είμαι σαφώς χειρότερα... Βέβαια και στα 1680x1050 δίχνει πολύ καλά και γουστάρεις.

Αρχική απάντηση από fuz10n

1ον Θα ειναι συμβατη με την 9800προ που εχω?γιατι διαβασα οτι θελει Dual dvi και η καρτα μου εχει μονο ενα.τι παιζει με αυτο?

Αρχική απάντηση από totally_wired

το πρώτο μου κάνει ψιλό κουλό...

Δεν είναι κουλό.

Απλώς έγινε σύγχυση του DUAL DVI (δλδ 2 έξοδοι / βύσματα DVI) με το DUAL LINK DVI (δλδ την έκδοση του καλωδίου / πρωτοκόλλου DVI).

Αν δεν κάνω λάθος, το DUAL LINK (DVI) είναι απαραίτητο για υψηλής αναλύσεις (όπως πχ τα 1920*1200 της 2405).

Η 9800 δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζει 1920*1200 μέσω DVI. Μία ματιά που έριξα δεν βρήκα απάντηση.

Για να καταλάβετε όμως ότι η ερώτηση έχει νόημα, να πω το παράδειγμα που θυμάμαι: Η NVIDIA 5200 ΔΕΝ πήγαινε με DVI στα 1920*1200 κάτι το οποίο ήταν εφικτό από την σειρά 6ΧΧΧ και μετά.

oops αναιρω.... (για οποιον δεν προλαβε το εδιτ στην αρχη συμφωνησα με τον sotiris)

απλα λεει οτι μπορει να παιξει στα 2560χ1600 και αργοτερα αναφερεται οτι μια 7600 μπορει να παιξει με μια 24αρα στα 1920χ1200 μιας και εχουν πεσει στα 800$ εκει στο αμερικα...

(θεωρησα οτι ειναι δεν ειναι dual link ,εκανε και μια αναφορα για sli,ειναι και περασμενες ..πολυ θελει να γινει το μοιραιο)

http://www.guru3d.com/article/Videocards/326/3/

Αυτο εναι το λινκ που ειδα ....ο,τι ειδα (λιγο πανω απο την εικονα αναφερει...)

και στην τελευταια σελιδα ανφερει οτι με 200$ (7600) παιζεις στα 1920χ1200 quake4...

πιο συγκεκριμενα....

Quake 4 at 34 frames per second at 1920x1200 with 4xAA and 8xAF... for less than 200 bucks yeah, this is a b-e-autiful product for sure.

Αν δεν κάνω λάθος το single link πάει μέχρι 1920*1080 ενώ το dual link 2048*1536.

''The TMDS signalling in the DVI interface has a maximum bandwidth of 165 Mhz, or 165 Mpixels/s. At 60 Hz this equals to a maximum resolution of 1920 x 1080 for the display over single TMDS link. Obviously not enough for a 1920 x 1200 display.

However the standard DVI interface has enough pins for two TMDS links and there are both displays and cards with a single or dual TMDS implemented (12 or 24 pins). A dual link DVI interface has double the bandwidth and therefore a maximum resolution of 2048 x 1536. ''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.