Jump to content

Βοήθειες γιά DELL latidude LS H500ST

esykas

Recommended Posts

εχω φάει (έτσι νομιζω) τον κόσμο και δέν αλλάζει με τίποτα

η σειρά είναι 1 removable devises

2 hard drive

3Atapi- CD-ROm Drive

4 Boot To Lanso slot13

δεξιά στις οδηγίες λέει :

use<το πανω βελάκι>or<κάτω βελάκι>o select adivice,then press<+> to move it up the list,or<->to move it down the list.Press<Esc>to exit thiw menu.

[Removable Device]

LS-120 or FDD

[boot To LAN]

3COM Network Boot

με τα βέλη πάει πάνω κάτω αλλά με το enter δέν κάνει τίποτα απολύτος όπως και με οποιδίποτε άλλο κουμπί τα μόνα που δουλεύουν μέσα στό ΒΟΟΤ είναι F10 F9 F1 Esc Exit το select item -/+ δέν δουλεύει .

τι άλλο να πω σε έχω ζαλήσει.

τελικά βρήκα τον συνδιασμό καλά είναι απίθανοι κάποιoι κασκευαστές

με ποιά σειρά να το βάλω μετά το cd?

Το έβαλα με την σειρά 1,2 σύνδεσα και το σιντί ρόμ αλλά τώρα όταν βγάλει την πρώτη σελίδα με το σήμα της DELL.COM μετά ούτε καν τίς πληροφορίες του συστήματος βγάζει και η οθόνη παραμένει μαύρη παρόλο που το σιντί γυρίζει.

οι οδηγίες από την DELL

Latitude LT or LS Portable Computers

To change the order of your system boot devices, perform the following steps:

Insert a bootable CD into the CD or DVD drive.

Restart the computer.

The Dell Logo screen appears.

Press the <F2> key to enter the BIOS (System Setup).

Press the <Right Arrow>> key until Boot is highlighted on the menu bar.

Press the <Down Arrow> key until CD-ROM Drive is highlighted.

Press the plus <+> key.

The CD-ROM option moves up one slot.

Press the plus <+> key again.

The CD-ROM option moves up to the first slot.

Press the <F10> key to Save and Exit.

A Save changes and exit now prompt appears.

Press the <Enter> key.

Your system attempts to boot to the CD that is inserted in the CD or DVD drive.

μήπως τελικά έχει χτυπήσει δίσκο?:mad: και τσάμπα πεδευόμαστε διότι έκανα τώρα μια τελευταία δοκιμή αφαιρόντας τον σκληρό και δούλεψε ακριβός όπως έλεγα και ποιό πρίν ''operating system not found'':upside:

Πήρα τηλέφωνο την Dell και τουλάχιστον από τηλεφωνική εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή.Μιλήσαμε ώρα με τον τεχνικό για να καταλάβει τι ακριβός είναι,βρήκαμε ότι έχει πάει μιά φορά για επισκευή οθόνης,και ότι έχει δίσκο μάξιμουμ 16GB,αλλά του έχουν βάλει όπως είδα και εγώ 50GB τόν οποίο δέν τον συνιστά ούτε με σφαίρες.Κατά την γνώμη του μπορεί να φταίει και αυτός που δέν ξεκινάει να διαβάζει το λειτουργικό και με έχει φλομώσει στό ''δέν βρήσκω''.Τέλος πάντων κάναμε αρκετές δοκιμές αλλά τζίφος,και δέν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή.Διότι είναι μοντέλο εξαετίας και δέν υπάρχουν ανταλακτικά για σοβαρή επισκευή παρά μόνο καμιά μπαταρία που είναι κοινή και με άλλα μοντέλα.Μέχρι πενταετίας μοντέλα αναλαμβάνουν οι εταιρείες γιατί μέχρι πέντε χρόνια είναι υποχρεωμένες να έχουν στόκ αναταλλακτικών.Η DELL γιά επισκευή εάν κατάλαβα σωστά τα στέλνει Γαλλία διότι εκεί είναι το κέντρο για Νότια Ευρώπη.

Τώρα ψάχνω να βρώ κάποιον τεχνικό να βρώ άκρη,εάν γνωρίζετε κάποιον κάτι μου λέτε.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 20:33]

Δεν κατάλαβα ακόμη γιατί δεν το πέταξες. Σου είπα από την αρχή να το σκυλεύσεις και να τελειώνεις.

Δέν μου πάει ρε παιδί μου είμαι παλιατζής μου φαίνεται:D θα τον κρατήσω γιά :rip:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:38]

Από cd μπουτάρει?

Αν βάλεις κάποιο live cd με linux τι γίνεται?

να σου πώ έτσι όπως είναι αυτό η έχει σκληρό επάνω η όχι το ίδιο πράγμα κάνει μπορεί να είναι ο σκληρός ο οποίος είναι μεγάλος γιαυτόν (μέχρι 20GB με τοζόρι μου είπαν)μπορεί να φταίει το CD-ROM τι να σου πώ.Το cd-rom και ο HDD από τον θόρυβο που κάνουν δείχνουν ότι εργάζονται αλλά πόσοι σκληροί γυρνάνε στο γάμο του καραγκιόζι.Θα δώ μήπως βρώ κανά σκληρό να δοκιμάσω αλλά που να βρείς και τέτοια η μόνη λύση είναι τον δικό μου να κοιτάξω να φορέσω σε κανά άλλο λάπ-τόπ.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Σήμερα του πέρασα και τους ντράϊβερς από το KWORLD NB-TV 100 και έτσι έχουμε και τηλεόραση που θα είναι χρήσιμη για το μουντιάλ:tomato: στήν αρχή φοβήθηκα ότι δέν θα δούλευε διότι στίς προδιαγραφές ήθελε Pentium IV 1GHZ 256MB αλλά τελικά βολεύτηκε και με 3 στα 500:p

ρε παιδιά για φορτιστή αυτοκινήτου στο λάπ-τόπ αυτός κάνει; http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=23_35&products_id=2981 τόν είδα και στην σελίδα του Πλαίσιο.

επίσης χρειάζομαι usb adaptores κάτι σαν αυτούς κάνουν; http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=23_35&products_id=435

http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=23_35&products_id=2159

http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=23_35&products_id=1872

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=24&products_id=2425

εγώ θα έλεγα για τον πρώτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.