Jump to content

review of vantec nxp 205 silver

Qlim4X

Recommended Posts

Εδώ και καιρό έψαχνα να βρω έναν λυτό ρυθμιστή για τα φανακια του server μου αλλά να αντέχει στα πολλά watt

Απ όσο ησχυριζετε η vanetc usa σηκώνει μέχρι 18watt ανά κανάλι λινκ

http://www.vantecusa.com/p_nxp_205.html

Αυτό το είχα ακούσει και από άλλες εταιρίες αλλά για να σηκώσουνε αυτά τα watt έπρεπε να προστεθούνε ψηκτρακια στα Mosfet

Αλλά κατά ένα περίεργο λόγω αυτό το fan controller δεν τα βρήκε σκούρα

Οι τιμές σε idle είναι 6,2volt και full 12,03 με τροφοδοτικό στα 12,58

Το φορτίο που δεχτικέ κατά το τεστ ήταν 4χ12cm silent led από την cooler master ανά κανάλι.Αλλά και 2χ thermaltake smart fans

Να ευχαριστήσω πολύ την checkmate για την διάθεση του προϊόντος

www.checkmate.gr

logo5le.png

Και μερικές φωτογραφίες

Η συσκευασία :

post-1784-1416072566,7384_thumb.jpg

Μερικά +

1)αντοχή σε μεγάλο φορτία

2)εκδοχή και σε μαύρο χρώμα

3)γεμίζει τα άδεια bay από τα floppy

4)έξυπνα καλώδια

Μερικά

1)ίσως η τιμή

2)πλαστικά knobs για τις ρυθμίσεις

Αυτά από εμένα

Αλεξανδρος Δουμας.

Ωραίος alex. :T:

Είχα το "αδερφάκι" του Nexus 305 το οποίο είναι το ίδιο με τη διαφορά οτι αντί για 4 fan channels έχει 3 και ένα κανάλι για δυο λάμπες. Ιδιαίτερα καλό αλλά προσωπικά σιγά σιγά μου ψώφησε...

Αρχική απάντηση από Athens2004

Τιμές πώς δίνει στάνταρ ας πουμε 6-12v κατακέφαλα η ρυθμιζόμενο ανα 1 volt ας πουμε

6-7-8-9-10-11-12.

Δεν το είχα μετρήσει αλλά πρέπει να πηγαίνει αναλογικά. Λογικά το ίδιο και εδώ :)

Αρχική απάντηση από Athens2004

Τιμές πώς δίνει στάνταρ ας πουμε 6-12v κατακέφαλα η ρυθμιζόμενο ανα 1 volt ας πουμε

6-7-8-9-10-11-12.

κάπως έτσι ξεκινάνε από 6 και ανεβαίνουν μέχρι τα 12

αλλά δεν έχει διαβαθμίσεις Πάνο του . Πάντως υποθετικά όταν το έβαλα στην μέση μου έδωσε 9volt άρα μάλλον θα είναι έτσι όπως τα λες

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ωραίος alex. :T:

Είχα το "αδερφάκι" του Nexus 305 το οποίο είναι το ίδιο με τη διαφορά οτι αντί για 4 fan channels έχει 3 και ένα κανάλι για δυο λάμπες. Ιδιαίτερα καλό αλλά προσωπικά σιγά σιγά μου ψώφησε...

Δεν το είχα μετρήσει αλλά πρέπει να πηγαίνει αναλογικά. Λογικά το ίδιο και εδώ :)

όταν λες ψόφησε τι εννοείς???

Και από τι???

Έλα μου ντε. μια ωραία πρωία δεν έπαιζε το ένα κανάλι. Μια άλλη έκανε νούμερα το κανάλι με τις λάμπες. Αργότερα δεν έπαιζε το δεύτερο, μετά το τρίτο, μετά σβήσανε και τα leds και το έβγαλα... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.