Jump to content

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;

Makis Hourdakis

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;  

146 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

χμμμμ....δε μπορω να σκεφτω ένα προγραμμα,οχι μονο λειτουργικο που να εχω χρησιμοποιήσει κ να είναι αυθεντικο.αλλα τα ατιμα τα σπασμενα κοιτα να δεις που λειτουργουν σαν τα αυθεντικα...:flower:

μονο τα ΧΡ τα κερδισα σε αυθεντικα αλλα παλι τα σπασμενα χρησιμοποιω γιατι δε θελω να χαλασω τη συσκευασια.ωραιο το μπλε κουτακι να ειναι πανω στη βιβλιοθηκη.

μονο ο νικος δημου χρησιμοποιεί αυθεντικα πάντα κ μας τα έχει πρήξει σε οσους διαβάζουμε RAM.νικο δήμου αφου δε σε πάει τι το χρησιμοποιείς?

Οι επιλογες σου ειναι λιγες και δεν με καλυπτουν..Εχουμε και λεμε..:

1)Αυθεντικη χρ home gr οταν πρωτοβγηκαν.

2)Αυθεντικη xp pro eng παρεα με τον φορητο.

3)2 * xp pro gr πειρατικες μια με SP1 και μια με SP2

4)xp pro eng SP2 πειρατικη

5)Linux suse profesional 9.3 αγορασμενο.

Τα πιο παλια ηταν ολα αυθεντικα μιας και δεν υπηρχε το χτικιο με τις ενεργοποιησεις που μου εσπασαν τα νευρα..:rant:

Μιλάω για το τι έχετε αυτή τη στιγμή και στο κύριο μηχάνημά σας. Αυτό βάλτε στο poll. Όχι τι έχετε στο κατεβαστήρι/laptop κτλ κτλ. Τώρα αν έχει κάποιος dual boot, το κύριο λειτουργικό του.

Τώρα το είδα ...

οπότε η δική μου ψήφος μάλλον δεν μετράει μια και έβαλα ΣΔΟΕ.

Έχω

1. αυθεντικά αγορασμένα για ΣΔOΕ

2. αυθεντικά που ήρθαν με Laptop

3. πειρατικά στο κύριο PC μου γιατί κάνω συχνές αναβαθμίσεις.

4. εδώ και δύο μέρες έχω Linux 64bit στο κύριο PC μου.

Original εδω. Τα βρηκα σε προνομιακη τιμη απο την προηγουμενη δουλεια μου. Πιστευω οτι αξιζει τα που εδωσα. Και απο τη στιγμη που με εξυπηρετουν τα Win XP απολυτα και χωρις προβληματα, γιατι να μην τα εχω αυθεντικα...?

• 2 weeks later...

ασχετο με το θρεντ αλλα σχετικο γενικα με τα παραθυρα.Αν η Μ$ εβγαζε τα vista σε μια τιμουλα της ταξεως των 50-60Ε τοτε θα σκεφτοσασταν για πειρατικα? ή θα κανατε ενα κοπο να τα αγορασετε?ετσι μου ηρθε μια φλασια τωρα που καθομαι στο γραφειο.αν τα ΧΡ ας πουμε εκαναν αντι για 120 (νομιζω καπου εκει εχουνε) κ εκαναν 50Ε δεν θα είχανε σχεδον όλοι αυθεντικα?κ φυσικα αν δεν είχες να τα ενεργοποιείς καθε φορα που αλλαζες ενα dvd drive.

Το κόστος των XP Pro είναι εξωφρενικό! Έχουν 250+ κι αν έχεις τα ME/2000 για να κάνεις upgrade. Αλλιώς ποιός ξέρει πόσο θα έκαναν!

Τα έχω σε developers edition που είναι σαν το Coprorate αλλα φυσικά δεν τα έχω πληρώσει, αλλά είναι αγορασμένα με volume licence από το γραφείο.

Η τιμή που τα πουλάνε, εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι το λιγότερο εκβιαστική.

αν θες πραγματικα να καταπολεμισεις τη πειρατια τοτε ριξε τις τιμες.οπως κ τα cd.δε μπορεις να κοροιδευεις το κοσμο για παντα.ενταξει καλη κ χρηση ας πουμε η τιμη των cds πριν απο 10 χρονια κ βαλε που ηρθαν στην ελλαδα κ λογικα εκαναν 5.500δρχ το δισκακι.αλλα τωρα ειναι υπερβολικη η τιμη τους.ετσι κ τα Windows.ενταξει καλα χρυσα δε λεω αλλα αν πραγματικα θελουν να μη τους κλεβουν τοτε ας μη κλεβουν κ αυτοι.νομος της φυσης.δραση κ αντιδραση.

Πάντα πειρατικά σιγά μη δώσω λεφτά για αυτή τι σαβούρα που όμως έχει γίνει απαραίτητη στους πιο πόλους για να λειτουργήσει το pc τους.

Ένα τρικ στο site που κανεις update και συγκεκριμένα ένα αρχείο που διαγράφεται για κάποια λετπά όσο διάρκε η διαδικασία ελεγχου όταν ανοίγει η σελίδα και μετρα επιστρέφει πίσω στη θέση του τα update douleueoun σαν να έχω αγορασμένο key :banging: :banging:

Αρχική απάντηση από Deus

Πάντα πειρατικά σιγά μη δώσω λεφτά για αυτή τι σαβούρα που όμως έχει γίνει απαραίτητη στους πιο πόλους για να λειτουργήσει το pc τους.

δε νομιζω οτι είναι σαβουρα.ισα ισα είναι μία πολυ καλη προσπαθεια (microsoft-windows, linux) οτιδηποτε.απλα καποιοι τα υπερκοστολογουνε με αποτελεσμα να εχουνε υπερκερδη με βαση το ελευθερο εμποριο,και οτι συνεπαγεται απο αυτο(αθεμιτος ανταγωνισμος κτλ κτλ κτλ) κ απλα καποιοι αλλοι τα έχουνε ανοιχτα κ δωρεαν.σε καμια περιπτωση παντως δε δινει κανενας σαβουρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.