Jump to content

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;

Makis Hourdakis

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;  

146 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 20:12]

Δοξα τα δικαστηρια στις USA η MS απαγορευεται να κανει φουστιες οπως εκανε παλια.

Αληθεια εχεις δοκιμασει ποτε αληθινη Corporate Edition και το λες αυτο ?

Δεν διακινείται κανένα προσωπικό δεδομένο οπότε δεν τίθεται θέμα φουστιάς και καμμία απαγόρευση.

XP pro corporate...Αλλά πλέον..μόνο με automatic updates...

XP Pro 64bit Corporate...με όλα τα updates κανονικότατα...και νομιμότατα..

Φυσικά..δεν έχω πληρώσει τπτ..και ούτε πρόκειτε να πληρώσω...ας πέσουν οι τιμές και μετά τα λέμε..

Ας κάνουν 80 τα Pro..και τότε ίσως να το σκεφτώ..

’...και

(s)Vista 32 k 64bit..

2003 Server Enterpise Edition

Έχω αυθεντική έκδοση την οποία πήρα απο πακέτο με το καινούριο έτοιμο PC. Ας είναι καλά το φιλαράκι μου που δεν εχει νετ και δεν χρειάστικε το original key. Πλάκα πλάκα δεν θα έδινα 150 ευρώ για original αφού υπάρχουν και τα σπασμένα.

win xp pro.

Αυθεντικά WindowsXP στα 2 laptop και στον έναν desktop (μάλιστα με το ένα λαπτοπ, το πλαίσιο μου έκανε δώρο άλλη μια άδεια :hehe:). Στον ένα περισσευούμενο desktop win 2k, γκοχ γκουχ, και στον άλλο desktop τπτ γιατί προς το παρόν είναι κλινικά νεκρός (θέλει αποθηκευτικό χώρο)

Πειρατικη και παλι πειρατικι... Οχι τίποτα άλλο αλλά δεν αξίζουνε τα Windoze να τα πληρώσεις. Τα παίρνεις με 250 ευρώ και μετά πρέπει να έχεισ τουλάχιστον DSL για να μπορεις να πεις ότι είσαι καλλυμένος από τα περισσότερα Bugs.

Αυθεντικά έχω τα Ubuntu Linux τα οποία έχω εγκαταστήσει σε όλα τα PC του σπιτιού.

Και τα Vista πειρατικά θα τα πάρω... το να τα αγοράσω είναι σκέτο κλέψιμο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.