Jump to content

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;

Makis Hourdakis

Έχετε αυθεντική ή πειρατική έκδοση των Windows;  

146 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με αφορμή το σχετικό θέμα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26598

Έχετε αυθεντική ή πειρατική κόπια; Γιατί;

Μιλάμε για το κύριο σύστημα πάντα.

Είμαι περίεργος να δω τα ποσοστά.

edit: Φτου, κι έλεγα τι ξέχασα... Ας αλλάξει please κάποιος mod την επιλογή "Έχω αυθεντική επειδή φοβάμαι το ΣΔΟΕ" σε "Έχω/σκοπεύω να πάρω αυθεντική επειδή φοβάμαι το ΣΔΟΕ" :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Αυθεντική version μόνο win98

Ήταν να αγοράσω τα 64μπιτα original αλλά μετά τις διάφορες ασυμβατότητες που διάβασα περί drivers , και εν αναμονή των Vista και του dx10 , αυτή η αγορά αναβλήθηκε για αργότερα

Οπότε , πειρατική αλλά σκοπεύω στο μέλλον να πάρω νόμιμη

Εν αναμονή vista λοιπόν , θα καταφύγω στην χρήση κάποιου unix based λειτουργικού για βασικό , και boot σε windows μόνο για gaming

edit: Επίσης αυθεντικό license από τον φορητό , μόνο που είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί στο desktop

Το ξέρω απλώς άλλος ο σκοπός τους συγκεκριμένου poll. Τo poll αυτό εξετάζει περισσότερο τους ΛΟΓΟΥΣ που κάποιος έχει αυθεντικό ή παράνομο λειτουργικό. :)

Πραγματικά θέλω να δω όταν θα έχει συγκεντρωθεί ένας ασφαλής αριθμός ψήφων τα ποσοστά...

Original τα 2003 Server Standard Edition με SP1....

Και Clopyright τα XP SP2....

Ερωτηξη: Η αμοιβη της BSA των 3.000 σε περιπτωση που "δωσεις"(οχι δοσεις φραγμα μην χαιρεσαι) καποιον που εχει παρανομο software ισχυει?

Γιατι θα μπορουσαμε να βγαλουμε τρελο χρημα απο ενα thread.....

Που ξέρεις οτι αυτός τα στοιχεία του καθενός ; Θα μου πεις οκ, αν εχει βαλει πλαστα στοιχεία θα δουμε την IP του. Αν όμως μπαίνει με proxy ; :p

Αρχική απάντηση από jax7480

Ερωτηξη: Η αμοιβη της BSA των 3.000 σε περιπτωση που "δωσεις"(οχι δοσεις φραγμα μην χαιρεσαι) καποιον που εχει παρανομο software ισχυει?

Γιατι θα μπορουσαμε να βγαλουμε τρελο χρημα απο ενα thread.....

Ρε έλεος!!!! ’λλη δουλειά δεν έχει η MS παρά να γυρνάει στα forums και να κυνηγάει έναν έναν τους χρήστες πειρατικού λειτουργικού στην Ελλάδα κιόλας! Ηρεμήστε! Έτσι κι αλλιώς παράνομη είναι η αντιγραφή και η προώθηση πειρατικών αντιγράφων, όχι η χρήση! (συνήθως τουλάχιστον)

Αν δε γουστάρετε μην ψηφίζετε μην ποστάρετε και κλειδώστε το/ρίχτε το στη μαύρη τρύπα/ σβήστε το κτλ κτλ. Ε μα πια!

sorry κιόλας αλλά... :flower:

edit: Και έπειτα δε νομίζω να έχουμε τόσο φιλάργυρους admins... :)

Original : Windows 95 - Windows 98 - Windows 2003 server - Suse Linux

Αυτα σε αυθεντικα, τα χ64 τα εκανα Beta Test και οσο να ναι αφου ποτε δεν μου εστειλαν αυθεντικο δισκακι απο την MS αποφασισα να συνεχισω την ιδια πορεια :)

Προσωπικά έχω τα ΧΡ Home γνήσια, αλλα έχω βάλει τα ΡRO γιατί μου την έσπασε να κάνω συνεχώς activation !!! Πλάκα πλάκα αν δω πως τα προβλήματα που δημιουργουνται με τα "patched versions" επιδεινωθούν, παίζει να αγοράσω μια ορίτζιναλ κόπια, να κατεβάζω τα updates κτλ και να τα μεταφέρω στον 2ο υπολογιστή (ε δεν θα πληρώσω και ΔΕΥΤΕΡΗ φορά για να έχω και στα 2 pc ! ΕΛΕΟΣ πια !!!)

Edit: Ξέχασα να πω τι ψήφισα: Για την ώρα έχω ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ :devil: :banging: :banging: :banging:

ΥΓ Αν τα Αντμίνια του φόρουμ έχουν πρόβλημα ας διαγράψουν καλύτερα όλες τις απαντήσεις κι ας αφήσουν ΜΟΝΟ το poll ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.