Jump to content

Πόσο αθώο είναι το παραφλού;

nobig

Recommended Posts

Μια ερώτηση η οποία μου ήρθε σήμερα μιας και χρειάστηκε να βάλω λίγο νεράκι στο σύστημα. Πόσο αθώο είναι το παραφλού όταν εξατμίζεται; Κοιμάμε στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή και συνήθως δουλεύει τα βράδυα

Αρχική απάντηση από nobig

Μια ερώτηση η οποία μου ήρθε σήμερα μιας και χρειάστηκε να βάλω λίγο νεράκι στο σύστημα. Πόσο αθώο είναι το παραφλού όταν εξατμίζεται; Κοιμάμε στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή και συνήθως δουλεύει τα βράδυα

Καλή ερώτηση αλλά πως θα εξατμιστεί μέσα από τους σωλήνες και το τανκ???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:33]

Καλή ερώτηση αλλά πως θα εξατμιστεί μέσα από τους σωλήνες και το τανκ???

εμενα μια χαρα εξατμιζεται.....το τανκ μου εχει ενα κουμπωμα που περναει μιση παλαμη απο μεσα.........συνηθως ξεχναω να το κουμπωσω.....:)

Αρχική απάντηση από nobig

To tank μου απλά δεν είναι στεγανό, το ερώτημα άλλο είναι. Χημικέ σήκω απο το πινγκοουινο μηχάνημα και δώσε τα φώτα σου:D

Είναι τοξική (η αιθυλενογλυκόλη = παραφλού), αλλά κυρίως για κατάποση.

Τώρα για μακροχρόνια έκθεση σε ατμούς τι να σου πω. Δεν νομίζω πάντως, διότι θα γινόταν πανικός από τα αυτοκίνητα, που άλλωστε έχουν πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τα pc (άρα θα "εξατμιζόταν" πιο εύκολα).

Δες και εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ethylene_glycol

Προσωπικά, θα προτιμούσα πολύ καθαρό νερό (απεσταγμένο) από τα οποιαδήποτε πρόσθετα, τουλάχιστον για το δωμάτιό μου ;) (δεν πάει στο paraflu αυτό, γενικότερα).

Εγώ παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πείτε την αναλογία παραφλού-απεσταγμένου νερού-UV reactive υγρού... Συγνώμη για το off-topic..

Αρχική απάντηση από Daffy

Εγώ παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πείτε την αναλογία παραφλού-απεσταγμένου νερού-UV reactive υγρού... Συγνώμη για το off-topic..

Το uv reactive πρέπει να μπει σε αναλογία 1/10 του συνόλου

Και παραφλου περίπου 1/5

Να ξέρεις όμως ότι τα uv είναι τοξικά πολύ και χάνουνε την διάρκεια τους μέσα σε 10 μερες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.