nobig Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Μια ερώτηση η οποία μου ήρθε σήμερα μιας και χρειάστηκε να βάλω λίγο νεράκι στο σύστημα. Πόσο αθώο είναι το παραφλού όταν εξατμίζεται; Κοιμάμε στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή και συνήθως δουλεύει τα βράδυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από nobig Μια ερώτηση η οποία μου ήρθε σήμερα μιας και χρειάστηκε να βάλω λίγο νεράκι στο σύστημα. Πόσο αθώο είναι το παραφλού όταν εξατμίζεται; Κοιμάμε στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή και συνήθως δουλεύει τα βράδυα Καλή ερώτηση αλλά πως θα εξατμιστεί μέσα από τους σωλήνες και το τανκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:33] Καλή ερώτηση αλλά πως θα εξατμιστεί μέσα από τους σωλήνες και το τανκ??? εμενα μια χαρα εξατμιζεται.....το τανκ μου εχει ενα κουμπωμα που περναει μιση παλαμη απο μεσα.........συνηθως ξεχναω να το κουμπωσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Απρίλιος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Aπο όσο γνωρίζω οι σωλήνες αναπνέουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 29, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 To tank μου απλά δεν είναι στεγανό, το ερώτημα άλλο είναι. Χημικέ σήκω απο το πινγκοουινο μηχάνημα και δώσε τα φώτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από nobig To tank μου απλά δεν είναι στεγανό, το ερώτημα άλλο είναι. Χημικέ σήκω απο το πινγκοουινο μηχάνημα και δώσε τα φώτα σου Είναι τοξική (η αιθυλενογλυκόλη = παραφλού), αλλά κυρίως για κατάποση. Τώρα για μακροχρόνια έκθεση σε ατμούς τι να σου πω. Δεν νομίζω πάντως, διότι θα γινόταν πανικός από τα αυτοκίνητα, που άλλωστε έχουν πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τα pc (άρα θα "εξατμιζόταν" πιο εύκολα). Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethylene_glycol Προσωπικά, θα προτιμούσα πολύ καθαρό νερό (απεσταγμένο) από τα οποιαδήποτε πρόσθετα, τουλάχιστον για το δωμάτιό μου (δεν πάει στο paraflu αυτό, γενικότερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Απρίλιος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Εγώ παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πείτε την αναλογία παραφλού-απεσταγμένου νερού-UV reactive υγρού... Συγνώμη για το off-topic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Daffy Εγώ παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πείτε την αναλογία παραφλού-απεσταγμένου νερού-UV reactive υγρού... Συγνώμη για το off-topic.. Το uv reactive πρέπει να μπει σε αναλογία 1/10 του συνόλου Και παραφλου περίπου 1/5Να ξέρεις όμως ότι τα uv είναι τοξικά πολύ και χάνουνε την διάρκεια τους μέσα σε 10 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Μονο 10 μερες φωτιζουν????? Σοβαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Ethylene glycol may be found as a contaminant in unlawfully distilled whiskey (moonshine) made in a still constructed using an improperly washed car radiator.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.