Jump to content

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS

HellasVagabond

Σας εχει συμβει ποτε κατι αντιστοιχο ?  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από billpeppas

Ας απαντήσει κάποιος στο παιδί , εγω τώρα δεν προλαβαίνω.

Αρχική απάντηση από RootX

Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την φούρια σου μαζί μας.

χαχαχαχα τι λες ρε φίλε, τι είπε το άτομο! :hehe: :hehe:

Ένα από τα πράγματα που με χαλάνε στα Ελληνικά fora είναι threads σαν και αυτό.

Κάνεις εγγραφή σε ένα forum. Στην πορεία φεύγεις ή σε διώχνουνε για χιψι λόγους. Μπορεί να φταις εσύ, μπορεί να φταίει το admin team, μπορεί να κάνετε λάθος και οι δύο...

Ποιος ο λόγος να μεταφέρεις την άποψή σου για το συμβάν σε ένα τρίτο forum? καταρχήν το μεταφέρεις όπως θες ή όπως νομίζεις ότι έγιναν τα πράγματα. Κατά δεύτερον υπάρχει περίπτωση να ενοχληθούν από τον τρόπο που παρουσιάζεις το συμβάν άτομα από το forum που θίγεις και να απαντήσουν σε αυτό το thread.

Αποτέλεσμα? μεταφέρεις ένα πρόβλημα σε αυτό το forum. Πρόβλημα που ούτε μας ενδιαφέρει αλλά ούτε και έχει σχέση με αυτό το forum.

Τα sites είναι free να κάνεις εγγραφή. Μπαίνεις, βλέπεις, αν σου ταιριάζει μένεις. Δεν σου ταιριάζει, την κάνεις σαν κύριος και γράφεσαι σε κάποιο άλλο.

RootX γιατι δεν καταλαβαινεις την θεση μου ? Δεκαρα δεν δινω που με εδιωξαν απο τα Forums εκεινα αφου ειλικρινα δεν κερδισα κατι απο την διαμονη μου εκει, αντιθετα βοηθησα αρκετους.

Το ζητημα ειναι πως οταν σε αδικει καποιος δεν πρεπει να αντιδρασεις ? Δεν ειναι το λογικο επακολουθο ? Αν ειμαι λαθος οκ αλλα ετσι νιωθω.

Την θέση σου όχι δεν την καταλαβαίνω είναι η αλήθεια... It's a hobby, not bussiness.

Είμαι αντίθετος στο μέλος που θα γραφτεί σε ένα forum και θα κράξει τα υπόλοιπα fora όπως είμαι αντίθετος και στον admin που θα χρησιμοποιήσει το forum του για να κράξει άλλα μέλη ή άλλα forums.

Δεν γραφτηκα για να κραξω τους αλλους εφοσον γραφτηκα 5 μηνες πριν.

Και ουτε προσδιορισα ποια Forums ειναι αυτα πραγμα που θα μπορουσα να κανω εφοσον δεν το απαγορευει κανεις. Το ζητημα ειναι πως δεν το κανω γιατι θα τους δωσω αξια και δεν το θελω.

Και δεν εχω εγω το μονο προβλημα με τα Forums αυτα, και αλλα ατομα εχουν τυχει κακομεταχειρισης ( Βρισιμο κτλ κτλ κτλ ) και σκεφτονται σοβαρα να το πανε νομικα το θεμα. Μαλιστα 1 απο αυτα που προτεινε να κανω και εγω το ιδιο αλλα δεν βλεπω τον λογο. Αν τα ατομα που εφτιαξαν τα Forums αυτα ηθελαν ενα δικτακτορικο καθεστως μπραβο τους εγω δεν θα τους δωσω αλλη αξια με το να ασχοληθω μαζι τους παραπανω. Εξαλλου το να το παει καποιος νομικα ειναι υπερβολη αφου οντως η αληθινη ζωη ειναι εκει εξω.

Οπως και να εχει αυτο το θεμα ειναι γενικα για να δουμε ποσοι ειχαν παρομοια προβληματα και οχι για να φωτογραφισουμε sites.

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Βασικα στα Forums που εγινα BAN ρητα των Mods ηταν 2.

1) Ειναι προνομιο σου να εισαι σε αυτο το Forum

2) Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Βεβαια και τα 2 ειναι κατακριτεα αλλα το οτι τα λενε Mods αυτοματα τα κανει νομιμα ενω αν πει καποιος απλος χρηστης σε ενα Forum κατι αναλογο πεφτουν και τον τρωνε.

Και έπειτα μας λες ότι δεν φωτογραφίζεις forum και χρήστη....

oracle7az.jpg

Δεν φωτογραφιζω Forum , τα πιστευω του καθε χρηστη δεν ειναι μεμονομενα και θα βρεθουν σε πολλα διαφορετικα sites. Εξαλλου οπως και αλλα μελη εδω μεσα αναφεραν κατι αντιστοιχο που εκανε ενας Mod αναφερα και εγω αυτα που ειδα.

Οσο για την Φωτο του MATRIX θα παρακαλεσω τον RootX να την σβυσει διοτι την θεωρω OffTopic.

Αναφέρεσαι στην αδικία σαν να σου πήραν τη δουλειά που εσύ έκανες, σαν να σε εκμεταλλεύτηκαν. Δεν ξέρω ούτε ποιοι είναι και δε με νοιάζει, αλλά μήπως τα παίρνεις πολύ σοβαρά? Στο φινάλε δεν έχασες και κάποιον χαρακτήρα στο WoW για τον οποίο θα ξόδεψες χρόνο και χρήμα, το hobby σου έκανες. Και μη μου πεις ότι έχασες κάποια "εξουσία" ή κάποια "υπόληψη". Νομίζω ότι τα παίρνεις πολύ σοβαρά. Εγώ, αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε σε μένα εδώ μέσα θα στενοχωριόμουν γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια παρέα, όχι γιατί αδικήθηκα. Όπως σου είπα και πριν, από τη στιγμή που είσαι σε ένα forum και βλέπεις ότι δεν είστε μια παρέα που ασχολείστε με τα hobby σας αλλά κάποιοι με τον εύκολο τρόπο του γραπτού λόγου κάνουν τους μάγκες/καμπόσους/εξουσιαστές, κάντην με ελαφρά. Δε φταις εσύ, αυτοί φταίνε.

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι σοβαρο το προβλημα.

boom0rn.gif

Περα απο την πλακα,απο την στιγμη που γινεσε μελος σε ενα φορουμ,αποδεχεσαι καποιους κανονες.

Εγω ειδα απο ενα link που εδωσε καποιος πριν,οτι μιλαγες ασχημα.

Δεν νομιζω καποιος να ειχε προηγουμενα μαζι σου και σε πεταξε ετσι εξω. ;)

Μιλουσα ασχημα επειδη καποιος μου ειπε να παω να *****, γιατι δεν το αναφερει κανεις αυτο δεν το γνωριζω. Οπως ειπα το εν λογο ατομο εχει μαλωσει με απειρα ατομα σε απειρα Forums οποτε δεν νομιζω πως φταιω εγω.

Προηγουμενα οχι, απλα ο γνωστος του γνωστου που εχει τον αλλο γνωστο και που δεν του αρεσουν οσα λεω φροντισε να γινω Ban ευκολο ειναι.

Δεν εκφράζουμε απόψεις, ούτε εμπειρίες συλλέγουμε. Παρακολουθούμε μία διαμάχη που έλαβε χώρα σε άλλο forum και κάνουμε κριτική. Δεν βλέπω κάτι το ενδιαφέρον σε αυτό.

Δεν παρακολουθουμε καμια διαμαχη, το θεμα ειναι αν εχει τυχει σε καποιον να γινει Ban σε καποιο Forum χωρις σοβαρο λογο η αν εχει γινει μαρτυρας καποιου τετοιου γεγονοτος.

Οποιος θεωρει πως το θεμα δεν τον αφορα μπορει πολυ απλα να μην λαμβανει μερος Gorillako σωστα ?

Σου εξήγησα τους λόγους για τους οποίους threads σαν και αυτό δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Είναι threads τα οποία δεν θα έκανα ποτέ, πουθενά, ούτε σαν μέλος ούτε σαν admin.

Μπορεί η πρόθεσή σου να ήταν διαφορετική αλλά το thread μέχρι στιγμής αφορά συγκεκριμένα εσένα και τις διαφορές που έχεις με άτομο/άτομα ενός 3ου site.

Δεν γινεται να φας ban απο forum χωρις να εχεις κανει κατι.......

Εκτος αν ειναι κανενα μικρο με 60-200 μελη και κανουν οτι γουσταρουν....

Και το Insomnia και το myphone που εφαγες ban ,δεν ειναι καθολου μικρα....κατι εκανες και εκει....μαλλον απ'οτι ειδα μιλουσες οπως και στο octech....

Οπως λεει και ο RootX ομως...εχουν γινει σε αλλα fora και δεν μας ενδιαφερει να φερνεις εδω προβληματα απο αλλου...

Το Poll σου ειναι ακυρο και κατευθυνομενο οπως επισης προειπε o sotiris...

Τωρα εισαι στο www.thelab.gr ... δεν σου εχει φερθει κανενας mod/admin ασχημα...οποτε καλυτερα να σταματησεις...

Ωράια φίλε μου...άντε και αδικήθηκες από κάποιο φόρουμ...καλώς ή κακώς...δεν μας νοιάζει.

Αν αδικηθείς στο δικό μας φόρουμε πολυ ωράια να το συζητήσουμε το θέμα σαν άνθρωποι.

Το να υπάρχει ένα θρεντ που να μπαίνει ο καθένας να βγάζει τη χολή του(δεν λέω ότι έκανες εσύ αυτο στην προκειμένη περίπτωση) για γειτονικά φόρα...απλά δεν μας ενδιαφέρει και δεν το θέλουμε.

Προβλήματα άλλων φόρουμ ας μένουν στα άλλα φόρουμ.

Έχοντας πει αυτά...καλό έιναι να το λήξουμε ειρηνικά το θρεντάκι αυτό, να σε καλωσορίσουμε στο φόρουμ μας, να ευχηθούμε η συμβίωση μας να πάει απροβλημάτιστα....πέρα από όλα αυτά...ας το αφήσουμε να πεθάνει το θρεντ για να μην καταλήξει κλειδωμένο.

Εγω εβαλα εναν τιτλο στο Thread λογικο και σωστο και ουδεποτε δεν φωτογραφισα τα αλλα Forums που εγινα Ban. Αντιθετα ο Gorrilakos ερχεται και αναφερει που εγινα Ban χωρις να του εχει ζητηθει. Το Thread εχει σαν σκοπο αυτον που αναφερα και δεν καταλαβαινω γιατι ο Gorrilakos καιγεται τοσο πολυ που κανει οτι μπορει για να κλειδωθει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.