Jump to content

Έχω πρόβλημα με CM stacker

deninho

Recommended Posts

το πρόβλημα βρίσκεται στην δεξιά πόρτα (αυτή που μόλις την βγάλεις βλέπεις το εσψτερικό του πισιού). Συγκεκριμένα, δεν κουμπώνει καλά, και όταν είναι να την σύρω για να κλείσει, θέλει αρκετή δύναμη. Αντίθετα, το άλλο πλαϊνό κουμπώνει και κλείνει πολύ εύκολα, και από τις δύο πλευρές. Τι κάνω εδώ; Παίρνω τηλέφωνω στο κατάστημα που το αγόρασα αναφέροντάς το; Σημείωση: το κουτί έχει αγοραστεί τον Οκτώβρη (περίπου), αλλά το πλαϊνό δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι πρόσφατα, που ανακάλυψα το πρόβλημα.

τσεκαρε ποια δοντακια εχουν το προβλημα.συνηθως ειναι τα κατω μπροστα με τη φορά που κουμπώνει το πλαινο.

παρε μια πενσουλα και ανοιξε τα προς το εσωτερικο του κουτιου.λογικα με λιγο ψαξιμο θα εισαι οκ.

Χμμ, θα το τσεκάρω, γιατί από ότι έχω μάθει, το να μπλέκω με το service του e-shop δεν είναι και ότι φρονιμότερο... Και ένα ακόμη πρόβλημα: έχω πρόβλημα με το εξαρτηματάκι της DFI για τον ήχο. Συγκεκριμένα βρίσκει πάνω στον πίσω ανεμιστήρα. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζεται αλλαγή του ανεμιστη΄ρα με έναν άλλο Low profile?

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από deninho [29-04-2006 17:57]

Και ένα ακόμη πρόβλημα: έχω πρόβλημα με το εξαρτηματάκι της DFI για τον ήχο. Συγκεκριμένα βρίσκει πάνω στον πίσω ανεμιστήρα. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζεται αλλαγή του ανεμιστη΄ρα με έναν άλλο Low profile?

Έχουμε ίδιο κουτί και ίδιο board (εκτός αν έχεις την expert), αλλά αυτό το πρόβλημα δε το έχω.

Αν και μάλλον το έχεις ελέγξει να ρωτήσω το εξής:

Το karajan module (ή κάπως έτσι) που είναι υπεύθυνο για τον ήχο, μπαίνει πρώτα σε ένα πλαστικό εξάρτημα και μετά στο board. Το έχεις βάλει;

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.