deninho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 το πρόβλημα βρίσκεται στην δεξιά πόρτα (αυτή που μόλις την βγάλεις βλέπεις το εσψτερικό του πισιού). Συγκεκριμένα, δεν κουμπώνει καλά, και όταν είναι να την σύρω για να κλείσει, θέλει αρκετή δύναμη. Αντίθετα, το άλλο πλαϊνό κουμπώνει και κλείνει πολύ εύκολα, και από τις δύο πλευρές. Τι κάνω εδώ; Παίρνω τηλέφωνω στο κατάστημα που το αγόρασα αναφέροντάς το; Σημείωση: το κουτί έχει αγοραστεί τον Οκτώβρη (περίπου), αλλά το πλαϊνό δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι πρόσφατα, που ανακάλυψα το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 ε δες μηπως εχει στραβωσει κανα δοντακι απο αυτα που πιανουν πανω στο κουτι η μηπως βρισκει κανα καλωδιο....τωρα να τα ξηλωνεις ολα....ψαξτο καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 τσεκαρε ποια δοντακια εχουν το προβλημα.συνηθως ειναι τα κατω μπροστα με τη φορά που κουμπώνει το πλαινο.παρε μια πενσουλα και ανοιξε τα προς το εσωτερικο του κουτιου.λογικα με λιγο ψαξιμο θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Χμμ, θα το τσεκάρω, γιατί από ότι έχω μάθει, το να μπλέκω με το service του e-shop δεν είναι και ότι φρονιμότερο... Και ένα ακόμη πρόβλημα: έχω πρόβλημα με το εξαρτηματάκι της DFI για τον ήχο. Συγκεκριμένα βρίσκει πάνω στον πίσω ανεμιστήρα. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζεται αλλαγή του ανεμιστη΄ρα με έναν άλλο Low profile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 τι ανεμιστηρας ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 αυτός που έρχεται με το κουτί, ένας 120άρης cooler master Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 σιγουρεψου οτι ειναι ενταξει εγκατεστημενη η ''καρτα'' και οτι παταει καλα στο βυσμα...ο ανεμιστηρας ειναι σωστα στην θεση του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 ο ανεμιστήρας δεν έχει πειραχθεί από τότε που πήρα το κουτί. Θα ξανατσεκάρω αύριο το πρωί μήπως δεν έκανα κάτι σωστά στην εγκατάσταση της πλακετίτσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Μάϊος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [29-04-2006 17:57] Χμμ, θα το τσεκάρω, γιατί από ότι έχω μάθει, το να μπλέκω με το service του e-shop δεν είναι και ότι φρονιμότερο... Αυτό ξαναπές το Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Μάϊος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [29-04-2006 17:57] Και ένα ακόμη πρόβλημα: έχω πρόβλημα με το εξαρτηματάκι της DFI για τον ήχο. Συγκεκριμένα βρίσκει πάνω στον πίσω ανεμιστήρα. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζεται αλλαγή του ανεμιστη΄ρα με έναν άλλο Low profile? Έχουμε ίδιο κουτί και ίδιο board (εκτός αν έχεις την expert), αλλά αυτό το πρόβλημα δε το έχω.Αν και μάλλον το έχεις ελέγξει να ρωτήσω το εξής:Το karajan module (ή κάπως έτσι) που είναι υπεύθυνο για τον ήχο, μπαίνει πρώτα σε ένα πλαστικό εξάρτημα και μετά στο board. Το έχεις βάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 4, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 το κατάφερα αυτό με το karajan. Απλά έπρεπε να βγάλω πρώτα τον ανεμιστήρα, να βάλω το karajan module, και μετά να ξαναβάλω τον ανεμιστήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούνιος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 και εγω το ιδιο ακριβωσ προβλημα εχω με την κουτα μου!(τρελο σπασιμο):rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.