Jump to content

Αξίζει κι άλλος σκληρός δίσκος???

takismanou7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν εσωτερικό σκληρό 160GB και θέλω να πάρω άλλον έναν 200GB..Και θέλω να μάθω,αν θα μου επιβαρύνει το σύστημα ο άλλος σκληρός(δηλ.και οι 2 μαζί) και αν είναι καλύτερα ο 200αρης που θέλω να πάρω να είναι εσωτερικός ή εξωτερικός..(?)Επίσης ποιον κατα προτίμηση σκληρό να πάρω??? Και τέλος,αν είναι καλύτερα ο εξωτερικός,να πάρω έτοιμο εξωτ.(?) ή να πάρω εσωτερικό με βάση usb???:help:

Εξαρταται από τι τροφοδοτικό έχεις και βέβαια πόσο ΒΑΡΥ έχεις ήδη το σύστημα σου. Αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικώς με 2 σκληρούς.

Το αν είναι εσωτερικός ή όχι εξαρτάται από την χρήση που θες να κάνεις. Θες να τον πηγαίνεις βόλτα ας πούμε κάθε τόσο και λιγάκι ή όχι; Σίγουρα αν είναι εσωτερικός θα νιώθεις μια παραπάνω "ασφάλεια".

Αν καταλήξεις σε εξωτερικό θα έλεγα να πάρεις ξεχωριστά HD και θήκη. Συνήθως φγαίνει πιο φτηνά.

Thanks για τη βοήθεια Snips!! Μου λύθηκαν οι απορίες...!!!Το σύστημά μου πάντως δεν το έχω πολύ βαρύ,αλλά το τροφοδοτικό μου είναι 385άρη!![.Όσον αφορα τον εξωτερικό,σκέφτομαι καλύτερα να πάρω αυτόν,για καλύτερο back up σε περίπτωση βλάβης του H/Y!!(δηλαδή να κάνω back up σε αυτόν τα mp3,videos,έγγραφα και να αφήσω τα Windows κ.τ.λ. στον 160άρη εσωτερικό που έχω ήδη...)]:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.