takismanou7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Έχω έναν εσωτερικό σκληρό 160GB και θέλω να πάρω άλλον έναν 200GB..Και θέλω να μάθω,αν θα μου επιβαρύνει το σύστημα ο άλλος σκληρός(δηλ.και οι 2 μαζί) και αν είναι καλύτερα ο 200αρης που θέλω να πάρω να είναι εσωτερικός ή εξωτερικός..(?)Επίσης ποιον κατα προτίμηση σκληρό να πάρω??? Και τέλος,αν είναι καλύτερα ο εξωτερικός,να πάρω έτοιμο εξωτ.(?) ή να πάρω εσωτερικό με βάση usb???
Snips Απρίλιος 29, 2006 #2 Απρίλιος 29, 2006 Εξαρταται από τι τροφοδοτικό έχεις και βέβαια πόσο ΒΑΡΥ έχεις ήδη το σύστημα σου. Αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικώς με 2 σκληρούς. Το αν είναι εσωτερικός ή όχι εξαρτάται από την χρήση που θες να κάνεις. Θες να τον πηγαίνεις βόλτα ας πούμε κάθε τόσο και λιγάκι ή όχι; Σίγουρα αν είναι εσωτερικός θα νιώθεις μια παραπάνω "ασφάλεια". Αν καταλήξεις σε εξωτερικό θα έλεγα να πάρεις ξεχωριστά HD και θήκη. Συνήθως φγαίνει πιο φτηνά.
takismanou7 Απρίλιος 30, 2006 Author #3 Απρίλιος 30, 2006 Thanks για τη βοήθεια Snips!! Μου λύθηκαν οι απορίες...!!!Το σύστημά μου πάντως δεν το έχω πολύ βαρύ,αλλά το τροφοδοτικό μου είναι 385άρη!![.Όσον αφορα τον εξωτερικό,σκέφτομαι καλύτερα να πάρω αυτόν,για καλύτερο back up σε περίπτωση βλάβης του H/Y!!(δηλαδή να κάνω back up σε αυτόν τα mp3,videos,έγγραφα και να αφήσω τα Windows κ.τ.λ. στον 160άρη εσωτερικό που έχω ήδη...)]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.