Ilias83 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Σήμερα το πρωί πατώντας το κουμπί του υπολογιστή να ανοίξει και ενώ αυτός ανοίγει κανονικά ξαφνικά κολλάει σταθερά στην εικόνα του desktop χωρίς να υπάρχει κίνηση σε τίποτα... Κάνω reset και ενώ όλα έδειχναν να δουλεύουν καλά (’κουγα το μπιπ, ο δίσκος διάβαζε, η δισκέτγα έπαιρνε στροφές) η οθόνη παρέμενε μαύρη και κλειστή... Μετά απο μπόλικα reset η οθόνη δεν έλεγε να ανοίξει... ΤΕλικά αποφασίζω να δοκιμάσω άλλη κάρτα γραφικών... Η οθόνη άνοιξε... Δοκιμάζω την 6800 σε άλλο υπολογιστή πάλι η οθόνη έμενε κλειστή... Λέω η κάρτα θα είναι. Την ετοιμάζω για rma λοιπόν, αφαιρώ την Accelero X1 που χρησιμοποιώ για ψύκτρα για να τοποθετήσω ξανά την εργοστασιακή... (Και εδώ έχω την απορία, να αφαιρέσω εντελώς την πάστα που έχει πάνω ο πυρίνας και η ψύκτρα και να απλώσω δική μου (Ceramique - που όμως είναι άλλο χρώμα), να αφήσω τα υπολοίματα και να την κλείσω έτσι ωστε να μην φαίνεται οτι έχει ανοιχτεί ποτέ ή θα φαίνεται οπότε να βάλω μια "τσίχλα" ανάμεσα στα υπολοίματα της πάστας για να ενωποιηθούν; ) Τέλος πάντων μοντάρω την ψύκτρα και πως μου κάθεται η ιδέα να την ξαναβάλω στο μηχάνημα... Την βάζω και δουλεύει... :jump: Τώρα τι κάνουμε; Τι μπορεί να φταίει; Πως μπορεί την μια να δουλεύει και την άλλη όχι; Δεδομένου οτι η κάρτα μου βγάζει σε default καταστάσεις score στo 3DMark πολύ μικρότερο απο default 6800LΕ πιστεύω οτι κάποιο πρόβλημα παίζει... Εσείς τι λέτε; Τι φταίει και τι κάνουμε απο εδώ και πέρα; Τρέχω tests και ξαναποστάρω σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Απρίλιος 28, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Λοιπόν έχουμε και λέμε:Το σύστημά μου είναι το εξής:Athlon XP 2500+ @2200Mhz (3200+)2x512MB RAm (400Mhz)και κάρτα γραφικών η MSI 6800 128MBΤα score μου:3DMark01: 169463DMark03: 87713DMark05: 35913DMark06: 730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάϊος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Απο την στιγμη που η καρτα δουλευει μην κανεις τιποτα!!!!Δεν υπαρχει λογος να την πειαζεις αφου δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Τα score σου είναι μια χαρά βάση του επεξεργαστή σου... Κι εγώ έναν barton 3000+ έχω και τον δουλεύω στα 2620 με w/c εννοείται για να αποδίδει τα νορμάλ της η 6800U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Μάϊος 2, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Ευχαριστώ πολύ παίδες...Απλά η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα...(Όσο για τα score, στο ίδιο σύστημα μια 6800LE που έχω βγάζει περίπου 1100 στο 3DMark'06 πάντως.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.