Jump to content

Φορητος με καλη οθονη

kallileo

Recommended Posts

Ενας φιλος θελει να αγορασει εναν φορητο για DVD, μουσικη και να παιζει κανα ΜΑΜΕ.

Το βασικοτερο στοιχειο που ψαχνει ειναι να εχει καλη οθονη και να συνδεεται με HD Ready TV. Με τιμη μεχρι 1200 Ευρώ.

Αρχική απάντηση από tristeno

Ξέρω ότι τα Dell έχουν DVI έξοδο. Βρίσκει σε τέτοια τιμή αν δεν έχει απαιτήσεις από κάρτες γραφικών και γρήγορους δίσκους.

Οχι τρελες απαιτησεις γραφικων. Απλα να εχει τουλαχιστο D-Sub. Μαλλον απο το Πλαισιο θα παρουμε. Σε ποιες εταιριες να κινηθουμε????? Και οπως ειπα οσο το δυνατον καλυτερη οθονη.

Αρχική απάντηση από spc

Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά η σύνδεση με HD-TV αυτό που λέει ο Tristeno για το DVI είναι σημαντικό.

Που να βρω Dell στη Θεσσαλονικη ομως?????

Οταν παιρνω ας πουμε ενα Vaio πρεπει να παρω και τα Windows υποχρεωτικα?????

Αρχική απάντηση από kallileo [28-04-2006 14:53]

Που να βρω Dell στη Θεσσαλονικη ομως?????

Οταν παιρνω ας πουμε ενα Vaio πρεπει να παρω και τα Windows υποχρεωτικα?????

εδώ βρήσκεις την DELL http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=en&s=gen αν κατάλαβα καλά:)

Αρχική απάντηση από spc

Κάτι μου λέει ότι εκτός από το 1ο post δεν έχεις διαβάσει και άλλα θέματα για acer...;)

Κι ομως SPC πηρε Acer!!!!!

Δεν αναμιχθηκα. Δε μαμιεται εγω τον παιρνω!?!

Αρχική απάντηση από tristeno

Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ σε όποιον έχει πρόβλημα με Acer. Μόνο έτσι θα μάθουν.

Ρατσισμός :hehe:

Αρχική απάντηση από kallileo

Κι ομως SPC πηρε Acer!!!!!

Δεν αναμιχθηκα. Δε μαμιεται εγω τον παιρνω!?!

Εντάξει, λαχείο είναι, απλά είναι σαν να περιμένει να κερδίζει το τζόκερ παίζοντας ξυστό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.