kallileo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Ενας φιλος θελει να αγορασει εναν φορητο για DVD, μουσικη και να παιζει κανα ΜΑΜΕ.Το βασικοτερο στοιχειο που ψαχνει ειναι να εχει καλη οθονη και να συνδεεται με HD Ready TV. Με τιμη μεχρι 1200 Ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Ξέρω ότι τα Dell έχουν DVI έξοδο. Βρίσκει σε τέτοια τιμή αν δεν έχει απαιτήσεις από κάρτες γραφικών και γρήγορους δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Ξέρω ότι τα Dell έχουν DVI έξοδο. Βρίσκει σε τέτοια τιμή αν δεν έχει απαιτήσεις από κάρτες γραφικών και γρήγορους δίσκους. Οχι τρελες απαιτησεις γραφικων. Απλα να εχει τουλαχιστο D-Sub. Μαλλον απο το Πλαισιο θα παρουμε. Σε ποιες εταιριες να κινηθουμε????? Και οπως ειπα οσο το δυνατον καλυτερη οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Απρίλιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Koιτα, μακραν την καλύτερη οθόνη εχουν τα sony vaio. Πηγαινε και δες τα απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 turbo x sirius (καπως ετσι).64bit, hidefinition οθονη 1920χ1200 !!! 1199ε.Μπορεις λογικα να τους πεις να μην βαλουν win και στα ιδια λεφτα να το παρεις με 2χ512 μνημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά η σύνδεση με HD-TV αυτό που λέει ο Tristeno για το DVI είναι σημαντικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από spc Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά η σύνδεση με HD-TV αυτό που λέει ο Tristeno για το DVI είναι σημαντικό. Που να βρω Dell στη Θεσσαλονικη ομως?????Οταν παιρνω ας πουμε ενα Vaio πρεπει να παρω και τα Windows υποχρεωτικα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Υποχρεωτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [28-04-2006 14:53] Που να βρω Dell στη Θεσσαλονικη ομως????? Οταν παιρνω ας πουμε ενα Vaio πρεπει να παρω και τα Windows υποχρεωτικα????? εδώ βρήσκεις την DELL http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=en&s=gen αν κατάλαβα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 κοιτα για acer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από panos17 κοιτα για acer... Κάτι μου λέει ότι εκτός από το 1ο post δεν έχεις διαβάσει και άλλα θέματα για acer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 2, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spc Κάτι μου λέει ότι εκτός από το 1ο post δεν έχεις διαβάσει και άλλα θέματα για acer... Κι ομως SPC πηρε Acer!!!!! Δεν αναμιχθηκα. Δε μαμιεται εγω τον παιρνω!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 τελικά όλοι οι γνωστοί ίδιοι είναι"τι να πάρω?"και αφού αδειάσεις το κεφάλι σου πάει και παίρνει το πλέον άκυρο τζιζείναι μόδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ σε όποιον έχει πρόβλημα με Acer. Μόνο έτσι θα μάθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 δε λέω για τον συγκεκριμένο ρα... απλά και εκτός Λάμπη τα ίδια σενάρια τρέχουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ σε όποιον έχει πρόβλημα με Acer. Μόνο έτσι θα μάθουν. Ρατσισμός Αρχική απάντηση από kallileo Κι ομως SPC πηρε Acer!!!!! Δεν αναμιχθηκα. Δε μαμιεται εγω τον παιρνω!?! Εντάξει, λαχείο είναι, απλά είναι σαν να περιμένει να κερδίζει το τζόκερ παίζοντας ξυστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.