molf48 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα Open Source Antivirus πρόγραμμα σχετικά αξιόπιστο που να μην χρειάζεται άδειες για να τρέξει νόμιμα από μια εταιρεία μικρού μεγέθους. Ξέρω ότι το Bitdefender προσφέρει κάποια έκδοση δωρέαν αλλά διστυχώς δεν προσφέρει Active Virus Shield.. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Open Source δεν υπάρχει απ'όσον ξέρω για Windows.Τώρα σε freeware υπάρχουν τα Avast! και AVG. Κανένα εκ των 2 δεν είναι για επαγγελματική χρήση, αλλά για προσωπική. Όπως κι αν έχει, μπορείς να τα βάλεις σε ένα-ένα τα μηχανήματα και είσαι ΟΚ.Προσωπική μου προτίμηση είναι το Avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Antivir PE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Απρίλιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 http://www.clamwin.com/ port του γνωστου antivirus toy linux ειναι αρκετα καλο και βελτιωνεται συνεχωςτο avast ειναι το καλυτερο απο τα free αλλα η αδεια του δεν ειναι για commercial use Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Απο καταλαβα ενοεις freeware.....Εγω εδω και χρονια χρησιμοποιω το AntiVir και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σιγουρα το πιο γρηγορο και πιθανον το πιο ελαφρυ.www.free-av.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 @Αnti Vir UsersΤο ZoneAlarm Suite μου έβγαζε ένα "Win95.SK" και "Risk: High" και βρισκότανε στους φακέλους του AntiVir !! Οταν το ξεφορτώθηκα, έπαψε να υφίσταται (με μια δυο εξαιρέσεις που διέγραψα δια χειρός). Βλ εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21028&highlight=Win95.SK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Μαλλον freeware θα εννούσε ο φίλος...Τσέκαρε το Karskparsky. Κορυφή ο Ρώσσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Μαλλον freeware θα εννούσε ο φίλος...Τσέκαρε το Karskparsky. Κορυφή ο Ρώσσος. Από πότε ο Ρώσσος είναι freeware?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Και από πότε κάνει updates σε copies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.