Jump to content

Συνθεση Watecooling kit

giody

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας :)

αυτο το καιρο κοιταω κομματια υδροψυξης κ θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο..

Εχω επιλεξει τα παρακατω κομματια:

150ml Watercooling Tank απο extreme shop 26

2x ArcticCoolling Arctic Fan 12 απο checkmate 20

Pump Asetek Hydor L-30 απο hacshop 40

Water Tube Asetek 1/2" 1m απο hacshop 6

Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fan απο hacshop 47

Crusader water cooling block απο extreme shop 54--->Λιγο ακριβουτσικο..

Θα θελα να ψυξω κ καρτα γραφικων αλλα δεν βρισκω φθηνα blocks για την 6800

Kυριως θα ηθελα να ειναι αθορυβο κ μεσα στο budget:170

Τι λετε??

Αρχική απάντηση από giody

Γεια σας :)

αυτο το καιρο κοιταω κομματια υδροψυξης κ θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο..

Εχω επιλεξει τα παρακατω κομματια:

150ml Watercooling Tank απο extreme shop 26

2x ArcticCoolling Arctic Fan 12 απο checkmate 20

Pump Asetek Hydor L-30 απο hacshop 40

Water Tube Asetek 1/2" 1m απο hacshop 6

Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fan απο hacshop 47

Crusader water cooling block απο extreme shop 54--->Λιγο ακριβουτσικο..

Θα θελα να ψυξω κ καρτα γραφικων αλλα δεν βρισκω φθηνα blocks για την 6800

Kυριως θα ηθελα να ειναι αθορυβο κ μεσα στο budget:170

Τι λετε??

Για τα λεφτά που διαθέτης είναι μια χαρά αυτό το σύνολο.

Όσο για το μπλοκ απλά να ξέρεις ότι θα το έχεις για μια ζωή και ότι είναι από τα καλυτέρα στην αγορά

Για σωλήνα θα σου πρωτινά να πάρεις 2-3 μετρά να έχεις και μια καβατζα

Για αντλία αν θες κοιτά και στην checkmate την L25 που είναι πολύ καλή και έχει και ενσοματομενο τανκ

Το ψυγειακι καλό είναι αλλά θα πρωτινά με λίγα παραπάνω ευρώ να πάρεις από extremeshop το 240extreme που πολύ απλά είναι κλάσης ανώτερο

:T: :T: :T:

Ελπίζω να κανείς και Κανά δωράκι από εδώ. Ε???(προωθούμε καλά το μαγαζί..)

Αρχική απάντηση από unseen

δεν θελω προωθηση. Μονο φιλους και γνωστους.

;):T:

Απόλυτα σωστός ο χρηστός!!!!

Αρχική απάντηση από unseen

δεν θελω προωθηση. Μονο φιλους και γνωστους.

Όταν όμως οι φίλοι και οι γνωστοί μπορούν να προωθήσουν δεν είναι κακό...

Eγώ πάλι που πήρα ΑΥΤΟ το ΤΑΝΚ - ΑΝΤΛΙΑ από το Extreme είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Είναι στα 12V με Adaptor και έτσι με ένα MOLEX από το τροφοδοτικό παίζει μια χαρά με τον υπολογιστή μου χωρίς να χρειάζεται ειδικά ρελέ ή εξωτερική παροχή 220V...:T:

Tην έχω παρέα με το EXOS μου και πετάει.... :clap:

attachment.php?s=&postid=370379

Αλεξ για πες κανα σχολιο, γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα Λ25 και dangerden bay tank αλλα κατι τετοι ειναι αρκετ ενδιαφερον και compact.Γεμισματα/εξαερωση γινεται ευκολα?

Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι 23W σε σχεση με την λ25 που ειναι στα 11νομιζω(??) και το πιο βασικο..ειναι μεσα στο νερο, αρα θα ζεσταινεται- ενα διπλο ψυγειο θα απορροφα την θερμοτητα αυτη η τζαμπα θα ζεσταινεται το ολο θεμα?????

EDIT> Μου αρεσει και αυτο εδω , μπορουν να μπουν μισης ιντσας?

Αρχική απάντηση από fotme

Αλεξ για πες κανα σχολιο, γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα Λ25 και dangerden bay tank αλλα κατι τετοι ειναι αρκετ ενδιαφερον και compact.Γεμισματα/εξαερωση γινεται ευκολα?

Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι 23W σε σχεση με την λ25 που ειναι στα 11νομιζω(??) και το πιο βασικο..ειναι μεσα στο νερο, αρα θα ζεσταινεται- ενα διπλο ψυγειο θα απορροφα την θερμοτητα αυτη η τζαμπα θα ζεσταινεται το ολο θεμα?????

EDIT> Μου αρεσει και αυτο εδω , μπορουν να μπουν μισης ιντσας?

Τώρα για την αντλία έχω να πω ότι ανέβασε την θερμοκρασία του νερού κατά 1c αλλά δεν παίζει πρόβλημα γιατί το διπλό black ice μια χαρά την εξαφανίζει αυτήν την διαφορά

Το θέμα είναι ότι έχω σωλήνες ¼ και έτσι και αλλιώς η ροή είναι ψιλό σκοτωμένη .

Από θόρυβο δεν ακούς τίποτα πραγματικά

Γέμισμα και εξαέρωση στο λεπτό

Λίγο κούνημα στο ψυγείο και είσαι άρχοντας

Όσο για την L25 το μονό - της είναι ο θόρυβος τώρα αν μπει σε τανκ μέσα δεν ξερώ τι θα γίνει αλλά από ροή είναι πολύ καλή

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

;):T:

Απόλυτα σωστός ο χρηστός!!!!

άφαντε είσαι αρχηγός θρησκείας και μας κρύβεσαι???

αν λέω αν... το διπλό κατάπινε την θερμότητα της αντλίας δεν θα έπρεπε να δεις ΔΤ=0 C

αντί για ΔΤ=1C

το νερό ανέβηκε το σύστημα τι λέει?

Δωσε τα φωτα σου ρε αλεξ..

@unseen> δλδ ολα τα 1/4 γινονται 1/2????? δεν θα υπαρχει καποιο restriction στην ροη?

Το cape bullseye μπορουμε να το βρουμε στο ελλαντα?

Οχι μπερδευτηκες.. Οταν λεμε G1/4 εννοουμε τη διασταση του σπειρωματος που βιδωνει το ρακορ, δεν εχει να κανει με την εσωτερικη διατομη η οποια μπορει μιση ιντσα. G1/4 ειναι και απο τα ψυγεια , μπλοκ, κλπ...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

άφαντε είσαι αρχηγός θρησκείας και μας κρύβεσαι???

αν λέω αν... το διπλό κατάπινε την θερμότητα της αντλίας δεν θα έπρεπε να δεις ΔΤ=0 C

αντί για ΔΤ=1C

το νερό ανέβηκε το σύστημα τι λέει?

Στο νερό είδα διαφορά στις temp του cpu όχι γιατί το cpu είναι ένας Ρ4 1,7 με idle 26 kai full 30 και δεν είναι μεγάλο το φορτίο για να παίζει τόσο ρολό

Αρχική απάντηση από fotme

@unseen> δλδ ολα τα 1/4 γινονται 1/2????? δεν θα υπαρχει καποιο restriction στην ροη?

Το cape bullseye μπορουμε να το βρουμε στο ελλαντα?

Ανάλογα από τη ρακορ μπορούνε να βιδώσουνε στο σπιρομα

Σε εμένα έτσι ηρθε μαζί με το κουτάκι μου

Το μονό που παρατήρησα είναι ότι όταν δουλεύει η αντλία τα λάστιχα γίνονται πέτρα

Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 18:44]

Στα ρακορ το 1/4G αναφερεται στο σπειρωμα που εχουν και το 1/2 σε τι διασταση λαστιχο μπορει να χρησιμοποιησεις

attachment.php?s=&postid=109248

Επομενως οταν βλεπετε οτι καποιο εξαρτημα εχει 1/4G σπειρωμα σημαινει οτι μπορουν να βιδωθουν σε αυτο ΜΟΝΟ αναλογου σπειρωματος ρακορ

Επισης οπως θα δεις εδω

υπαρχουν διαφορων τυπου ρακορ

Απο οτι καταλαβαινω δλδ τα περισοτερα w/c parts εχουν 1/4 σπειρωμα..

Eleven αυτο που δειχνεις ειναι με 1/4G και 1/2 για λαστιχο?

Γενικα μιλωντας ομως το να ειναι πιο στενο το σπειρωμα δημιουργει καποια πιεση οποιας μορφης, κατι τετοιο ειναι εσκεμμενο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.