Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 Παιδια εχω 3 gb βιβλία τα οποια εχουν σχεση με programming και hacking απο τα οποια το ενα στοιχιζει περιπου 40 Ευρω. Μερικα απο αυτα θελω να τα εκτυπωσω και θελω να μου πειτε ενα καλο μαγαζι στην θεσσαλονικη για να το κανω αυτο. Μιλαμε για 1000 σελιδες το βιβλιο οποτε ποσο υπολογιζεται να μου βγει ; (ασπρομαυρο) + βιβλιοθεσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 γιατι δεν πας σε ένα κοντινο βιβλιοπωλεία να διαπραγματευτείς την τιμή? μεταξύ μας έλα να τα βγάλουμε στο σχολείο. δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Βιβλιοδεσια ρε κακομοιρε! Δε συμφερει μη το ψαχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 ’μα πας κοντά στο Πανεπιστήμιο (ή και μέσα δεν θυμάμαι, δυο φορές πήγα όλες και όλες :() λογικά θα έχει φωτοτυπάδικα. Στην Αθήνα χρεώνουν 0,0035 euro τη σελίδα, οπότε 1000 σελίδες->3,5e Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Δλδ συμφερει!!!!!!!! Ρε Πανο να σε δωκω και εγω μερικα να μου κανεις μια παληκαρια ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 ε, όσο να'ναι. Σε σχέση με τους πιασοκ.....δες στην Πεύκη που έχουν 24 λεπτά τη φωτοτυπία... Να φανταστείς πάντα ξεχνιέμαι και δεν παίρνω ψιλά για να πληρώσω και του δίνω 10ευρα, για κάτι που κάνει 15 λεπτά (η εκτύπωση της εργασίας που έχω να παραδώσω την Πέμπτη το απόγευμα, και φυσικά τελειώνει στους υπολογιστές της σχολής, 20 λεπτά πριν απο το εργαστήριο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Ρε παιδια εγω πηγα σε ενα εδω στην γειτονια και μου ειπε για 700 σελίδες 25 Ευρώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Απρίλιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Μηπως να το κλειδωνατε? Ειναι το ιδιο με το να ζηταει καποιος να βρει που να αντιγραψει τις κοπιες απο τα windows.Αν ειναι σοβαρα φωτοτυπαδικα δε θα κανουν τον κοπο να φωτοτυπησουν ενα copyrighted βιβλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Απρίλιος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 μπορεί να τα έχει αγοράσει σε PDF ο άνθρωπος και να θέλει να εκτυπώσει τώρα :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Ρε συ orion αν ηταν έτσι δεν θα υπήρχε φωτοτυπάδικο γιατι όλα θα είχαν χρεωκοπήσει. Δεν ρωτάω τίποτα παράνομο. Αυτό που ρωτάω αν ξέρει κανεις καποιο φωτοτυπάδικο στην Θεσσαλονικη που να εχει καλες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Απρίλιος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Παίρνεις την Μελενίκου από πάνω μέχρι κάτω , και ρωτάς πιο κατάστημα μπορεί να σου κάνει την καλύτερη τιμήΥπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί , μια βόλτα από κει θα σε κατατοπίσει πλήρως πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Παίρνεις την Μελενίκου από πάνω μέχρι κάτω , και ρωτάς πιο κατάστημα μπορεί να σου κάνει την καλύτερη τιμήΥπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί , μια βόλτα από κει θα σε κατατοπίσει πλήρως πιστεύω σωστος....ακαμα και για κ..οχαρτο να θες αυτο που θα τυπωσεις ειναι πολυ φτηνα...(μπας και χρειαστει να γραψεις κωδικα την υστατη στιγμη)τι φτηνα δλδ...μιλαμε για ξεφτιλα τιμες...αλλα δεν ηξερα οτι παιζει και διαφορα στις τιμες(τρομακτικη)...Σε ενα γωνιακο μεγαλουτσικο μπηκα με μια μελαχροινη,μακρια μαλλια.αλλα κοντουλα λιγο μετα -απο το επομενο τετραγωνο- αρχιζαν καφετεριες)(αν πας εκει με αμαξι πες μας και ποση ωρα εκανες να παρκαρεις...κοντα 15λεπτα μας πηρε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Απρίλιος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αν πάς μάλιστα σήμερα το απόγευμα σε κάποιο φωτοτυπάδικο στην Μελενίκου, πέρνα μετά και από τον καθιερωμένο καφέ της Παρασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 15:22] Σε ενα γωνιακο μεγαλουτσικο μπηκα με μια μελαχροινη,μακρια μαλλια.αλλα κοντουλα Τι να πω;;; :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Ευχαριστώ παιδια, ρωτησα την θεία μου που ξέρει καλα τα φοιτητικά κατατόπια και μου είπε οτι ειναι γνωστός της ο Αινείας (ενα φωτοτυπάδικο στην Μελενικου, γωνία). Θα μου βγάλει τις 2 σελιδες σε μια (με καποια σμίκρυνση) και μου είπε οι 300 σελίδες αντιστοιχούν σε 1.5 Ευρώ.ΥΣ:παιδια δεν θα κατεβω σημερα... studing.btw πού πάτε για καφέ τελικά ; αποφασίσατε ή ακομα το ψάχνετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 28, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Τι;;;;; Εγω πληρώνω 5 λεπτά τη σελίδα!!!!! + 1 ευρώ η βιβλιοδεσία. :-O Druid, να στα στείλω με courrier, να μου βγάλεις και μένα τίποτα; (Γρρ.. οταν ξαναρθω θεσσαλονίκη, θα πάρω σβάρνα τα βιβλιοπωλεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 29, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Ρε σεις,το παιδί μιλάει για εκτύπωση όχι για φωτοτυπία... Εδώ στην Κοζάνη σε κάτι βιβλιοπωλεία που ρώτησα για να τυπώσω τα δικά μου ebooks (γύρω στις 1000 σελίδες το καθένα) μου έβγαινε παραπάνω απότι αν αγόραζα το βιβλιο από κάποιο βιβιοπωλείό. Αν είχα το βιβλίο (1000 σελίδες) και ήθελα να το βγάλω φωτοτυπία τότε θα έβγαινε γύρω στα 2.5 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 29, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Οι φωτοτυπίες στα φωτοτυπάδικα μελενίκου - καμάρας κυμαίνονται από 0,03 εως 0,05 ευρώ η σελίδα. Τώρα για τέτοιο όγκο, ίσως μπορείς να διαπραγματευτείς κι άλλο την τιμή.Πάντως να ξέρεις ότι συνήθως οι φωτοτυπίες κοστίζουν περισσότερο από την αγορά του βιβλίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 29, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Λοιπόν γκάις,σημερα μεσα σε 1 ώρα πήρα στο χεράκια μου το βιβλιο και μου πήρε 6 Ευρώ για 600 περιπου σελίδες + βιβλιοθεσία σε σπιράλ + μια σελίδα έχρωμη (το εξωφυλλο) και πιο χοντρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 29, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 λογική τιμή Το κακό όμως μ'αυτό είναι ότι το βιβλίο θα έχει μια μόνο σελίδα ανα φύλλο, σωστά; Δηλαδή θα είναι τυπωμένο μόνο απο μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.