devil_will_cry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 ηθελα απλα να ρωτησω αυτα τα ετοιμα κιτ που εχει το multirama ειναι αποτελεσματικα η να διαλεξω τιποτα κομματια απο το hac. ποσα παιρνουν περιπου για την εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 μόνο σου ορέ κάνεις την εγκατάσταση!έτσι ξέρω.....δεν είναι τπτ τρομερό.λογικά έχουν και μέσα οδηγίες χρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 αφου τους ρωτησα και μου ειπαν οτι ουτε οδηγιες εχει μεσα και καλυτερα να μην κανω τιποτα μονος μου αν δεν το εχω ξανακανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Τα έτοιμα της Asetek λες; ή τίποτα σε στυλ bigwater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 της asetek ναι. καλα ειναι? εχω εναν 4600 που μου σηκωνει θερμοκρασιες και ερχετε καλοκαιρι και πρεπει να κανω κατι για να μου φυγει η ενοια δεν μπορω να κοιταω συνεχεια θερμοκρασιες κατανταει ψυχωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 για να μην μπλεκεις παρε μια καλη ψυκτρα και εισαι κομπλε...βλεπε noctua ή καποια καινουρια thermalright στο ιδιο στυλ...θα κανω εδιτ για λινκς σε λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 εχω την big typhoon και δεν κανει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 μηπως δεν εχεις καλη ροη μεσα στο κουτι....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 την εχω στησει την μητρικη και πανω στο γραφειο μου και παλι 42 εχω με την big typhoon. πρωτα απο ολα με το που τον ανοιγεις δειχνει κατευθειαν 36 -37 βαθμους ενω ειναι κρυος αυτο μου κανει εντυπωση και παει 42 . 44 μεσα στο κουτι οποτε υποθετω καλη ροη εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Ο σένσορας της m/b μπορεί να λέει ότι θέλει, δοκίμασε να τρέξεις κάνα snm και αν το περάσει τότε δεν πρόκειται να έχεις κανένα πρόβλημα το καλοκαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 ετρεξα ενα συντομο τεστ το περασε στους 53 βαθμους. φοβαμαι να βαλω μεγαλο μην τον παρω στο χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 μην φοβάσε ορέ κλέινει μόνο του άμα φτάσει στην απαγορευμένη θερμοκρασία :D αλλιώς RMA (πλάκα κάνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 στο maxtcase μου βγαζει 59 βαθμους. αυτη ειναι η δεν στεκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 αυτή πρέπει να είναι.....αλλά μην το φοβάσε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 ενταξει ρε αλλα με την υδροψυξη θα ηρεμισω. τωρα περιμενω να πουλησω εναν 3500 και να βαλω να παρω κατι καλο. βαρεθηκα να ασχολουμαι με θερμοκρασιες. εδω καθομαι και κοιταω το δελτιο να δω ποσους βαθμους θα εχει την αλλη μερα και αντι να χαρω οταν εχει καλο καιρο ξενερωνω. αρρωστια κανονικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 27, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 τον έχεις ανεβάσει κ έχεις τέτοιες θερμοκρασίες φαντάζομαι ε?? πάντως και η λύση της Noctua που σου λένε για air μην την υποτιμάς ΚΑΘΟΛΟΥ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisantz Απρίλιος 27, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 οι θερμοκρασιες σου με την καλυτερη αεροψυκτρα δεν θα πεσουν σε φουλ λοαντ κατω απο 45-46!!! εγω εχω τον 4800 και με την μπιγκ γουοτερ (και γαμω τις μεταφρασεις! ΛΟΛ!!!) σε φουλ λοαντ πιανω μαξ 43! σου προτεινω απο μουλτιραμα να παρεισ 2πλο ψυγειο μια αντλια μετρια για να αποφυγεις πιθανο θορυβο και ενα καλο τανκ και θα τα καταφερεις να το στεισεις μονοσ...δεν ειναι τπτ σπουδεο! αν ανχωνεσε τοσο παρε ετοιμη θερμαλτακε η καποιας αλλης εταιριας αλλα να ξερεις οτι θα εισαι πισω σε αποδοση 1 βημα...δεν ειναι πολυ αλλα αν διαθετεις φραγκα δεν θα σου πεσει και ασχημο ενα (ACME do it yourself οπως μαθαμε μικροι και απο τον William coyote!!) Ax... ροαντ ρανερ και κογιοτ ...ποιοτικα κομικσ..εεεεε γκχ γχμ ξεφυγα απο το θεμα! ...ναι τεσπα αυτα ειναι η γνωμη ι δικια μου απο κει κκαι επειτα ψαξε και στο φορουμ μεσα ..μπορει να βρεισ τπτ χρησιμο! Υ.Γ α μην ξεχασω...οτι και να κανεισ παρε παστα (οχι απο ζαχαροπλαστιο ) αρκτικ σιλβερ 5 για την cpu!! Καλα αποτελεσματα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 οχι δεν τον εχω ανεβασει καθολου και τρεχει και με 1.33 βολτ. αυτο ειναι το θεμα. και οι θερμοκρασιες 43 44 ηταν σε idle γιαυτο εχω φρικαρει οποτε πρεπει να βαλω μια καλη υδροψυχη και δεν νομιζω οτι αυτη h noctua θα κανει τιποτα καλυτερο απο την big typhoon. δεν νομιζω οτι εχω αλλη λυση. οτιδηποτε να κατεβει το αναθεματισμενο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 27, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 μπορέι να είναι και ο σενσορας που λεει ο φροστ......αλλά βάλε ανεμιστηρα προστα στο κουτί και πίσω του άμα δεν έχεις.....πέρνα πάλι την ψύκτρα μην έχει γίνει τπτ κατά την εγκατάσταση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 27, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 τα εχω κανει εκατο φορες. και εγραψα και πριν οτι και πανω στο γραφειο που το εστησα παλι τα ιδια ειχα οποτε δεν παιζει κατι τετοιο. κατι παιζει με τον επεξεργαστη. αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. τρεις φορες τους τον εχω παει πισω να τον δουνε και την τριτη τον στειλανε στην οκταβιτ και τον κρατησανε 30 40 μερες και μου τον επιστρεψανε οτι ολα ειναι οκ. δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. παστα χρησιμοποιω την ceramique. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.