Jump to content

Geil Ultra X @ 218 1.5-2-2-0 αλλά...

iem36

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΝTG

οταν δν μπουταρει με tcl=3 ΕΙΝΑΙ ΒΗ...

απλα βαλε 2-2-2-5 (ψαξου για τα υπολοιπα,αν και μπορω να σου υποδειξω)

βαλε και 2 8-αρηδες η 9αρηδες κολλητα μεταξυ τους να φυσανε τις μνημες με καλη παραχη και πιεση(αν αναγραφεται) και λογικα τα 240 θα τα εχεις με 3,2-3,3V

οσο περισσοτερο δροσερα ειναι τοσο περισσοετρο θα ανεβουν (με αναλογη ταση-αρκει να μην ζεσταινονται)

Το 1,5 cl ξεχασετο ....περισσοτερο σε κοβει παρα σου δινει...οπως ειδες...

αντε καλημερες....

πολυ σωστα

τσιμπα και μια μεθοδο για memcooling

post-1784-1416072566,6598_thumb.jpg

D.J.AleXXX_gr λαστιχάκι είναι αυτό που συγκρατά τα ανεμιστήρια;

Δεν υπάρχει πρόβλημα από τις μικροδονήσεις; Τι θα γίνει αν κοπεί ένα λαστιχάκι το pc είναι ανοιχτό;

Εγώ χρησιμοποίησα ένα γωνιόκρανο που βάζουν τους σοβάδες και εκεί είχα στερώσει το ανεμιστήρι. Βέβαια έτσι είχα μια απόσταση 5 εκατοστά από τις μνήμες....

ΝTG ευχαρίστως να είχα μια γνώμη για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις...

Αρχική απάντηση από iem36

D.J.AleXXX_gr λαστιχάκι είναι αυτό που συγκρατά τα ανεμιστήρια;

Δεν υπάρχει πρόβλημα από τις μικροδονήσεις; Τι θα γίνει αν κοπεί ένα λαστιχάκι το pc είναι ανοιχτό;

Εγώ χρησιμοποίησα ένα γωνιόκρανο που βάζουν τους σοβάδες και εκεί είχα στερώσει το ανεμιστήρι. Βέβαια έτσι είχα μια απόσταση 5 εκατοστά από τις μνήμες....

ΝTG ευχαρίστως να είχα μια γνώμη για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις...

Δώσε καμιά φοτο να δούμε τι λες

Τα φανάκια από κάτω έχουνε akasa pax mate και πατάνε πάνω στις μνήμες

Τα λαστιχάκια λίγο δύσκολο να κοπούνε δεν χαλάνε έτσι εύκολα. Αλλά μια στο τόσο τα μαλάζεις

• 2 weeks later...

Sorry που άργησα να ποστάρω αλλά ήμουν πολύ απασχολημένος τον τελευταίο καιρό.

Δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να σου δείξω ακριβώς πως το στερέωσα αλλά το γωνιόκρανο που λέω είναι αυτό στη φωτο (λίγο πιο μικροι οι κώνοι του). Πήρα 20 εκατοστά από αυτό και την μία του άκρη τη στερέωσα σε ένα ελεύθερο 5.25 bay και στην άλλη του άκρη στερέωσα με 2 βίδες το cooler.

post-2636-1416072590,7708_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.