Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ - Ποια tft?

vasilis01

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Σκέφτομαι εδώ και μια εβδομάδα να πάρω μια 19'' tft.

Ανάμεσα στις Philips 190 Χ6FB και 190 Β6CG ποιά να διαλέξω? Την πρώτη την είδα στο MULTIRAMA και σε σχέση με την Viewsonic VA912 η Viewsonic μου φάνηκε πως είχε καλύτερα χρώματα και ίσως καλύτερο (???) animation. Έδειχνε demo απο παιχνίδια του XBOX 360 και βίντεο το Spiderman2. Tην έχει προσφορά στα 289 ευρώ ενώ οι Philips κάνουν 370 και πάνω. Και οι τρείς έχουν dvi και 8ms. Έχω μια CRT Hitachi CM621F 17''. Η X6FB έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση. Παίζω παιχνίδια κατά κύριο λόγο και στοιχεία για πραγματικά ms έχω μόνο για την B6CG (4,21 για γκρί - γκρί, 9,76 λευκό - μαύρο, πηγή: Pc Magazine τεύχος 11/05). Όσο και αν έψαξα στο ίντερνετ - μέρες τώρα - δεν βρήκα πουθενά στοιχεία για πραγματικά ms απο παρουσίαση σε sites για τις άλλες 2 οθόνες. Γενικά, θα έχω πρόβλημα με ghosting?

Ευχαριστώ πολύ,

Βασίλης

δες λιγο αυτο το λινκ μηπως βγαλεις ακρη μονοs σου....

αν ειναι η nec που αναφερετε πιο πανω ειναι αυτη με την glossy επιφανεια...ειναι καλη για TN...

το λινκ εχει δυο σελιδες....δες και πισω αν και μαλλον ειναι πιο ακριβη απο αυτην που ψαχνεις και οι περισσοτεροι θα πουν "μακρια απο sony"...

Aν η viewsonic που ειδες ηταν ΜVA τοτε σωστη η παρατηρηση σου περι χρωματων κλπ..βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι σε παιχνδια....

αυτα απο μενα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ - αν έχει κανείς άλλος κάποια απο αυτές τις οθόνες - ιδιαίτερα Philips και Viewsonic, ας μας πεί τις εντυπώσεις του. Η Nec αυτή νομίζω πως είναι αρκετά πιο ακριβή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.