Jump to content



ISO και εγκατάσταση


dohc161416003179

Recommended Posts

Παιδιά, έχει καταστραφεί το σιντάκι εγκατάστασης ενός προγράμματος, το οποίο έχω εγκατεστημένο στον σκληρό. Αν προσπαθήσω να το πάρω iso από τον σκληρό και το γράψω ας πούμε σε ένα σιντάκι, μετά μπορώ να το εγκαταστήσω σε έναν άλλο υπολογιστή και εάν ναι με ποιόν τρόπο;

Link to comment
Share on other sites

Πες μας ποιο πρόγραμμα είναι, καθώς δεν υπάρχει κανόνας. Σε παιχνίδια π.χ. άλλα παιχνίδια παίζουν μόνο αν εγκατασταθούν κανονικά κι άλλα με μια απλή αντιγραφή του φακέλου.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν το σιντάκ ιείχε γρατσουντιστεί ΠΟΛΥ άσχημα και δεν μπορούσα ούτε να το αντιγράψω ολόκληρο, ούτε επιμέρους τμήματα. Στο τ. Μαίου όμως του "πισι περιοδικό" είχε ένα λινκάκι όπου έλεγε τι μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Συνιστούσε να το τρίψεις με ένα βαμβακερό ύφασμα πολύ ώρα χρησιμοποιώντας γυαλιστικό Brasso. ’λλος έλεγε οδοντόκρεμα. Τελικά χρησιμοποίησα και οδοντόκρεμα και γυαλιστικό(άλλου τύπου) και ως εκ θαύματος, το σιντάκι διαβάστηκε και πήρα ένα ωραιότατο αντίγραφο του.

http://www.tinyurl.com/ooo7l

kαι το λινκάκι...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.