Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 Εχω την εντύπωση οτι το nat εκτός από ασφάλεια παρέχει επίσης και εναν ισχυρό πονοκέφαλο στους χρήστες του. Για να γινω πιο συγκεκριμένος δοκίμασα για πρωτη φορα απο τότε που έβαλα dsl να κανω scanning το website μου στο 127.0.0.1 για να τεσταρω τις τυχόν vulnerabilties. Λοιπον για να μην σας τα πολυλογώ, τι με το Acunetix προσπαθησα, τι με το GFI LanGuard ... τίποτα. Βρισκει το link DEAD. Δοκίμασα να σκανάρω και κανονικές ιστοσελίδες του web.. Πάλι τα ίδια...Τι γίνεται ρε παιδια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 port forward στο dsl router έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 εχω κανει για τα limewire και ssh. τώρα για αυτά τα προγραμματα τι port forward να κανω ; Ποια port να ανοιξω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αφού έχεις website το port 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Εχμ ναι ξεχασα να σου πω, την 80,25,23,21 τις εχω κι αυτες OK. δεν ξερω... παλαβα πραγματα. Ελπιζω να μην φταει το κινεζικο zte modem/router του ΟΤΕ !!!!! Γιατι θα τα ακουσουν παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αυτά που προσπάθησες να σκανάρεις τη σελίδα σου είναι άλλα websites που παρέχουν τέτοια δυνατότητα ή προγράμματα εγκατεστημένα στο ίδιο σου το pc.Η σελίδα είναι σηκωμένη οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Πριν την dsl scan-αρα χαλαρά ο,τι ήθελα. Τέσπα θα το ψαξω οταν εχω χρονο, γιατι τωρα εχει πεσει πολυ διαβασμα... Πάντως να 'ναι καλα το nmap. Με εχει σωσει αυτος ο Fyodor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 30, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Λοιπόν μετά απο δοκιμή ενός USR (δανεικό από εναν φίλο) δεν είχα κανενα προβλημα. Το μοντεμ φταίει, οσοι το έχετε πετάξτε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.