Jump to content



επαναφορά χαμένων δεδομένων


since1984

Recommended Posts

καλησπέρα ...

εχω το εξής προβλημα καταλαθος διαγραψα το partition ενος εξωτερικου δισκου που έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να επαναφέρω το partition μαζι με τα δεδομένα???

Link to comment
Share on other sites

Όλος ένα partition ήταν;

Πάρε ένα livecd από κάποια διανομή Linux (ας πούμε knoppix) και με το fdisk που έχει ξαναδημιουργείς το partition εκεί ακριβώς που ήταν. Αν δεν έχεις κάνει τίποτε άλλο στο δίσκο, κάνοντας boot στο κανονικό λειτουργικό σου θα βρεις τα δεδομένα σου όπως ακριβώς τα άφησες.

Αν ήταν ένα από τα πολλά partitions του δίσκου το πράγμα είναι κατά βάση το ίδιο, απλά θα πρέπει να "μαντέψεις" τη θέση και το μέγεθος του partition που λείπει από τα υπόλοιπα που υπάρχουν ακόμη.

Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες ίσως μπορέσω να σου πω πιο συγκεκριμένα τι να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

πρώτα πήγα να βάλω τα windows xp στο δισκο (εσωτερικο) και καταλάθος διαγραψα το partition του εξωτερικου δίσκου(maxtor 300GB) άλλη κίνηση δεν έκανα, δλδ ο maxtor τώρα δεν έχει partition (δεν αναγνvρίζετε απο τα windows)έτσι να σας το πω πιο αναλιτικα μπάς και καταφέρω τπτ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.