since1984 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 καλησπέρα ...εχω το εξής προβλημα καταλαθος διαγραψα το partition ενος εξωτερικου δισκου που έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να επαναφέρω το partition μαζι με τα δεδομένα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Απρίλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Όλος ένα partition ήταν; Πάρε ένα livecd από κάποια διανομή Linux (ας πούμε knoppix) και με το fdisk που έχει ξαναδημιουργείς το partition εκεί ακριβώς που ήταν. Αν δεν έχεις κάνει τίποτε άλλο στο δίσκο, κάνοντας boot στο κανονικό λειτουργικό σου θα βρεις τα δεδομένα σου όπως ακριβώς τα άφησες.Αν ήταν ένα από τα πολλά partitions του δίσκου το πράγμα είναι κατά βάση το ίδιο, απλά θα πρέπει να "μαντέψεις" τη θέση και το μέγεθος του partition που λείπει από τα υπόλοιπα που υπάρχουν ακόμη.Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες ίσως μπορέσω να σου πω πιο συγκεκριμένα τι να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Δοκιμασε με get data back και file scavenger. To partition δε νομιζω να το επαναφερεις πρωτα θα παρεις οτι μπορεις να παρεις και μετα θα φτιαξεις οτι partition θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
since1984 Απρίλιος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 πρώτα πήγα να βάλω τα windows xp στο δισκο (εσωτερικο) και καταλάθος διαγραψα το partition του εξωτερικου δίσκου(maxtor 300GB) άλλη κίνηση δεν έκανα, δλδ ο maxtor τώρα δεν έχει partition (δεν αναγνvρίζετε απο τα windows)έτσι να σας το πω πιο αναλιτικα μπάς και καταφέρω τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 getdataback ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Απρίλιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Testdisk χωρίς να πληρώσεις σε κανέναν δραχμή....http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.