Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 Θέλω εκτώς απο την κανονική σύνδεση που έχω στο κινητό, να πάρω μια 2η κάρτα για να μιλάω με το έταιρον ήμιση επειδή το λογαριασμό δεν τον πληρώνω εγώ και θα πέσει γερή κατσάδα αν συνεχίσω να μιλάω απο κει. Θα την χρησιμοποιώ για να μιλάω και να στέλνω μηνύματα μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο οπότε ψάχνω την καρτοκινητή που δίνει τις περισσότερες ώρες ομιλίας (βασικά) και τα περισσότερα μηνύματα (προαιρετικά) το μήνα. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, τι παίζει; Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου λοιπές υπηρεσίες. Μόνο ομιλία και μνμτα σε έναν αριθμό. Επίσης θα είχα μια ελαφρά προτίμηση στην Cosmote επειδή cosmote έχω και τώρα αλλά οτιδήποτε άλλο δεκτό. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 αν το εταιρον ημιση εχει cu μια καλη σκεψη θα ηταν να παρεις και εσυ cu και να χρησιμοποιεις καρτες οπως αυτη που παιρνεις 100 κλησεις των 5 λεπτων η μια ή η αλλη που κανει 5 ευρω και στελνεις νομιζω 100 μηνυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 άκυρο παίδες. Πήγα σήμερα και πήρα 2 πακέτα free2go. Ένα για μένα και ένα γι'αυτή. με 4 το μήνα σου δίνει 500 λεπτά και 500 μηνύματα το μήνα προς ένα συγκεκριμένο νούμερο TIM. Ακριβώς αυτό που ήθελα... Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 TIM NonSTOP 500 ????? Αλλά πρέπει να έχετε και οι δύο ΤΙΜ καρτοκινητά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:17] άκυρο παίδες. Πήγα σήμερα και πήρα 2 πακέτα free2go. Ένα για μένα και ένα γι'αυτή. με 4 το μήνα σου δίνει 500 λεπτά και 500 μηνύματα το μήνα προς ένα συγκεκριμένο νούμερο TIM. Ακριβώς αυτό που ήθελα... Ευχαριστώ πάντως. Βρε με πρόλαβες στο ΤΣΑΚ...... Αντε να πάρουμε κανένα μισθό παραπάνω από την ΤΙΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 :P:P:P Βασικά έτσι κι αλλιώς είχε και αυτή TIM αλλά 8 ώρες το μήνα δεν πρόκειται να μας έφταναν οπότε 8*2=16... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.