nnti11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 Πριν από τρία χρόνια αγόρασα ένα φορητό PLATO.Με το φορητό και για τη δουλειά που κάνω είμαι ευχαριστημένος, το πρόβλημα όμως που έχω είναι πως τώρα τελευταία το combo drive έχει αρχίσει να μου κάνει <<νερά>>. Δεν διαβάζει ορισμένα dvd. Ο Πουλιάδης έχει κλείσει και δεν μπορώ να βρω service. 'Ύστερα από προσπάθεια κατάφερα να βρω την κατασκευάστρια εταιρία η οποία είναι η UNIWILL και το μοντέλο το N351S1. Έστειλα e-mail και μου απάντησαν ότι εξυπηρετούν μόνο την Αμερική και για την Ελλάδα πρέπει να επικοινωνήσω με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Το combo drive είναι της QSI το SBW-241. Γνωρίζει κανένας που μπορώ να αγοράσω άλλο drive; Γνωρίσει κανείς αν μπορώ να βάλω dvd-recorder και να μου προτείνει ορισμένα μοντέλα, και που μπορώ να τα προμηθευτώ ;Υ.Γ. Σε αναζήτηση που έκανα στο internet βρήκα ότι το ίδιο combo drive έχει χρησιμοποιήσει και η compaq στη σειρά nx9000. Ξέρει κανείς αν έχουν τις ίδιες διαστάσεις και μορφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Ναι βρε κανονικά μπορείς να βάλεις ένα άλλο. Εάν έχεις το κουράγιο και την γνώση να το κάνεις μπορείς. Διαφορετικά μπορείς να το πας σε μια αντιπροσωπία να στο αλλάξουν οι ίδιοι. Πιστεύω η alman θα μπορούσε να το κάνει για σένα ή η cosmodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnti11 Απρίλιος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Σ' ευχαριστω totally_wired Πήρα την cosmodata και πιθανότατα βρήκα λύση και θα βάλω Dvd-recorder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.