planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2006 Λοιπόν, εδώ και κάμποσο καιρό εμπιστεύομαι το εν λόγω πρόγραμμα ως αναφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου. Όσο είχα dial-up σύνδεση αυτόματα ενημερωνόταν για τους καινούριους ιούς. Μόλις όμως έβαλα DSL, ΔΕΝ ενημερώνεται αυτόματα, πρέπει εγώ να το κάνω χειροκίνητα, ξέρει κανείς μήπως έχω κάποια ρύθμιση λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 27, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Εντωμεταξύ, αν πατήσω update now χειροκίνητα μου λέει ότι δεν έχει καινούρια updates, όταν όμως επιλέξω στους servers το "choose automatically", τότε μόνο βρίσκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Απρίλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Σε μένα κάνει τουλάχιστο 1 φορά τη μέρα αλλά το κάνει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις. Συνήθως κάθε update είναι μικρότερο από 100kb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αγορασμένο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 11:57] Σε μένα κάνει τουλάχιστο 1 φορά τη μέρα αλλά το κάνει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις. Συνήθως κάθε update είναι μικρότερο από 100kb. Δεν έχει σχέση η ταχύτητα, πάω το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο και βλέπω ποια είναι η τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης.Και όχι, δεν είναι αγορασμένο, αλλά είναι ολόκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Απρίλιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 και εμένα οι ρυθμίσεις μου έτσι είναι κάνε uninstall και ξανα install Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Ρε παιδιά τώρα που το κοιτάω κι εγώ μου λέει ότι δεν έχει ενημερώσεις να κάνει και η τελευταία έγινε 31-3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=24433&highlight=%D0%FC%F3%EF+%E1%F3%F6%E1%EB%E5%DF%F2Το άλλο είναι ο Norton που έτσι και αλλιώς σχεδόν κανένας δεν χρησιμοποιεί πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.