Jump to content

D805 αντι για Α64 DC για 3D workstation;[OPT 165 is the winner]

Snips

Recommended Posts

ασχετο καπου ειδα για αυξημενη καταναλωση του 165...εμενα στα 2400 ποτε ανοιγει ποτε σβηνει το φαν της μανισιας ψυχτρας.Κυριλε ειναι οι επεξεργαστες.

Επισης μην ξεχναμε οτι ο 805 ειναι μονο για overclock...οι επιδοσεις του σε default ισοδυναμουν με 2.66Β...γενικα ειναι μπρικακι σε default.Απλα κανει 140 ευρω.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:59]

320 κανει η p5wd2-e?

E ναι, στο φαρμακειο που δουλευει το παληκαρι ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες, γιατι το... official sponsoring του... overclocker Billy εχει ανεβασει το κοστος διαβιωσης! :D :D

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ασχετο καπου ειδα για αυξημενη καταναλωση του 165...

Μα από 65 περίπου Watt που έχει ο 146 πάω στα 110w. Εντάξει και η αυξημένη κατανάλωση είναι σχετική έννοια , με το τι είχες πριν, τι κυκλοφορεί κτλ...

Ήρθε, το λοιπόν -να ναι καλά ο γνωστός άγνωστος- αλλά θα περιμένω και ακόμα ένα "ΝΕΡΟΥΛΟ" πακετάκι από κάποιον άλλο "ΑΟΡΑΤΟ" του φορουμ για αρχίσω το βάλε βγάλε. (ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ):p

Αφήστε που τα kids χτύπησανε υψηλά temps και έχω άλλα τρεξίματα.:baby: :baby: Και είναι και με default vcore!! και freq!!! Και δεν παίζει και RMA....:hmm: .

Αρχική απάντηση από SLN

E ναι, στο φαρμακειο που δουλευει το παληκαρι ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες, γιατι το... official sponsoring του... overclocker Billy εχει ανεβασει το κοστος διαβιωσης! :D :D

Sorry, 240.....320 κανει η P5WDG2-WS.....και η τιμη ηταν απο το Πλαισιο για τους κακοβουλους :p

Και παλι πανω απο 200 ειναι, και οπως λεω, ακομα και στα 200 να ηταν δε συμφερει.

Σημερα παιρνεις με 90 ευρω (ισως και φτηνοτερα) μια gigabyte 945 και κανεις τη δουλεια σου με τον 805.....και αυριο με τα 150 ευρω που σου μεινανε παιρνεις ανετα μητρικη νεας φουρνιας για τον conroe και εισαι και 100% σιγουρος οτι θα παιζει, και αμα γουσταρεις πουλας και 50 ευρω τη gigabyte και παιρνεις Α κλαση μητρικη των 200 ευρω αντι για 150 και εισαι στα ιδια (απο λεφτα....γιατι απο αποδοση και σιγουρια μονο καλυτερα θα εισαι).

Παντως για την δουλεια που θα στησεις το μηχανημα, ο 805 ειναι αστερι στα λεφτα του (θεωρωντας οτι και με stock ψυκτρα θα χτυπησει τουλαχιστον 3.5GHz) αλλα στις συνθηκες που θετεις (δωρεαν μητρικη και μνημες αν πας σε AMD) απλα δεν εχει ελπιδα...

Λοιπόν αφού έδιωξα 3 κιλά σκόνη που είχε πάνω η DFI και η 7800 κατάφερα να τον εγκαταστήσω (με stock-piped HSF φυσικά εν' αναμονή του ύδατος).

280 για αρχή και είμαστε στα 2520 stable.

Τα αποτελέσματα του CINEBENCH φαίνονται στην εικόνα. Προς το παρόν βέβαια ο 146 στα 2833 υπερτερεί αλλά έχουμε μια διαφορά 300MHZ ανάμεσα τους. Αν καταφέρω να τον φτάσω στα 2800 θα δούμε.

16518nq.th.jpg

Ερωτήσεις:

1. Χρειάζομαι το hotfix ή τους drivers για DUAL ενώ δεν έχω το SP2 αλλά το SP1;

2. Με το affinity τι παίζει; Δώστε κανα link να διαβάσουμε.

Γενικώς στα 2520 που είμαι τώρα ο 165 έχει "άλλον αέρα". :rolleyes: Γιατί πριν στα 2200 περίπου κάτι δεν μου πήγαινε καλά:...:

[EDIT]. AMAN AMAN !!!!

με 1,328 εισαι στα 2520??:blink:

Αναλογως και με την ταση που θες να δωσεις βεβαια αλλα με το νερο βλεπω να περνας τα 2800 ....(εκτος αν ριξει αγκυρα πιο πριν αλλα δεν το βλεπω)

Βαζεις και ενα maxTcase??

Λοιπόν βλέπετε τις temps στα 2610 σε ένα SM:

temps0ne.th.jpg

Εδώ στα 2700 (9Χ300) με default αλλά μου το σταμάτησε 2 φορές για έλαχιστα στην +5 (4.74V) και στην +12 (10.71).

temps270010ad.th.jpg

temps270028vz.th.jpg

Δεν ξέρω αν θέλει αύξηση το Vcore εδώ. Δεν έχω τον χρόνο για δοκιμή τώρα.

Πάντως πάνω από 60 C δεν έxει φύγει ο CPU. (Σε full στροφές ο FAN).

Αρχική απάντηση από mortisboy

....μαν βαλε το sp2 και τους τελευταιους drivers τις AMD...αλλιως δεν κανεις δουλεια....;)

ΩΧ ΩΧ και λέτε να υπάρχει τρόπος να βρώ το "SP2 σκέτο" για το βάλω από πάνω; Αν μιλάμε για εγκατάσταση από την αρχή το βλέπω πολύ δύσκολο.

Απαντήσεις μόνο με PM για όσους κατάλαβαν.:whistling :whistling :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.