Jump to content

dvd-rom και rma απο E-SHOP

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο οτι ειδα πολλοι εχουν προβληματα με το rma του e-shop...παραθετω λοιπον την δικια μου περιπτωση καθως πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο πραμα....

πριν 11 μερες πηγα στο υποκαταστημα του χαλανδριου ενα χαλασμενο dvdrom μαυρο....μετα απο 3-4μερες με παιρνουν τηλ και μου λενε οτι οντως εχει προβλημα..

οκ λεω , ρωταω αν θα γινει αμεση αλλαγη της συσκευης.....

Α μου λενε δεν ειναι διαθεσιμη και πρεπει να τη στειλουμε στην oktabit(νομιζω καλα ακουσα) να την ελεγξουν και να δωσουν καιvουργια και οτι σε 10 εργασιμες

θα με ξαναπαρουν τηλ η κατι τετοιο(παρεπιπτωντος η συσκευη υπαρχε σε ασπρο χρωμα!!!!!).........

καλα λεω γω γινεται να μου δωσετε ενα dvd-rw και να πληρωσω την διαφορα στην τιμη???

ΑΑΑΑΑ μου λενε πρεπει να ακολουθησουμε αυτη τη διαδικασια και μπλα μπλα μπλα......

(f@ck λεω γω τη κατσαμε τη βαρκα)περιμενω εγω λοιποοοοοοοννννν

απο τοτε ουτε τηλεφωνο ουτε email....τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα που λεν και νομιζω εγω διαφορα η πρεπει να κανω εγω κατι.....

ακουω τις γνωμες σας....

εντάξει είπαν 10 και επειδή έφτασε το 11 είναι αλήτες?

οι αντιπροσωπείες αργούν λίγο

και αν δεν δώσουν το οκ αυτες δεν μπορεί το μαγαζί να βγάλει προς αντικατάσταση το μαγαζί,που στην τελική είναι ενδιάμεσος

καλα ντε δεν τους εκραξα κιολας...επαναλαμβανω οτι επειδη τυχαινει πρωτη φορα να συμβαινει κατι τετοιο, με παρεξενεψε οτι αφου ειδαν οτι ειναι προβληματικο το dvd-rom οτι δεν το αλλαζουν με κανα dvd-rw και να πληρωσω την διαφορα...

τεσπα αν θεωρειτε οτι δεν πρεπει να ανησυχω θα περιμενω και αλλο...

εγω περιμενα 2,5 μηνεσ για dvd-rw nec και μετα απο εναν αγριο τσακωμο με πηρανε τηλ 22:35 το ιδιο βραδυ και μου ειπανε οτι αυριο θα παραλαβω ενα καινουργιο και οπωσ και εγινε την αλλη μερα στησ 11 το πρωι το ειχα απο αθηνα για κιλκισ

Δε ξέρω τη σχέση έχει το ε σοπ με την όκταμπιτ αλλά η 2η είναι σχετικά γρήγορη στις αντικαταστάσεις όμως μη περιμένεις κάτι πίσω πριν από 2 με 3 εβδομάδες (το οποίο σαν χρόνος είναι κυριλέ σε ένα μαγαζί που δούλευα έτυχε να μου έρθει κάτι από επιστροφή σε 6 μήνες)

Καλα φιλος περιμενει πανω απο μηνα gpu απο eshop αν δεν κανω λαθος. Ολο περι αντιπροσωπιες λενε κτλ. Δεν ξερω τι εγινε και ξαφνικα αλλαξε η σταση στο εν λογο online καταστημα και δεν ειναι 1 και 2 ατομα αυτοι που εχουν παραπονα...

Εμενα μου εδωσαν αντι ενα χ μαρκας που ειχε χαλασει ενα αλλο ψ μαρκας αρκετα καλυτερης εταιρειας μετα απο δυο μερες,γιατι δεν υπηρχε το ιδιο μοντελο.Τωρα το γιατι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση σε ομοια περιπτωση αυτο ειναι ανεξηγητο.Μαλλον οσο μεγαλωνει αρχιζει να εμφανιζεται το "μπαχαλο" που επικρατει και στο Π.

Για να τα λέμε σωστά αντιπροσωπεία με αντιπροσωπία έχει μεγάλη διαφορά. Στην περίπτωση του steve_m μπορούσαν να το κάνουν αυτό, η 8bit δεν το κάνει.

Υπάρχει στάνταρ διαδικασία, ας μην προτρέχουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.