crazyantonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 για σας χρησιμοποιω το limewire για να κατεβαζω διαφορα αλλα παντα σχεδον το παιρνουν και αλλοι users απο εμενα μειονοντας το βαθμο κατεβασματος μου.Μηπως ξερετε καποιο προγραμμα με το οποιο σταματαει τις ενεργειες του υπολογιστι για upload?
LordOfRings Απρίλιος 26, 2006 #2 Απρίλιος 26, 2006 netlimiter η τελευταία έκδοση είναι 2.0.7.1 νομίζω
DMylonas Απρίλιος 26, 2006 #3 Απρίλιος 26, 2006 NetLimiter, αν και δεν είναι σωστό μόνο να κάνεις εσύ download, αλλά θα πρέπει να γίνετε και upload, αλλιώς αν σκεφτόντουσαν όλοι έτσι δεν θα υπήρχε κανένα p2p...
kreach Απρίλιος 26, 2006 #4 Απρίλιος 26, 2006 ΔΕΝ θα απενεργοποιήσεις τελείως το Upload !!! Πρώτων ΔΕΝ έχει νόημα μιας και δεν κερδίζεις τπτ μετά από ένα σημείο και μετά ,αλλά είναι και είναι Ανήθικο To LimeWire (και FrostWire) αν πας ρυθμίσεις μπορείς να το περιορίσεις (αν είσαι 384Kbps user) στα 10Kb Max. Προσωπικά έχω upload μέχρι ~15ΚΒ/s και το περιορίζω στα ~8ΚΒ όταν κατεβάζω και όταν όχι το αφήνω μέχρι τα 12ΚΒ/s.
varelasj Απρίλιος 26, 2006 #5 Απρίλιος 26, 2006 Το max uploading επηρεαζει κατα πολυ την ταχυτητα κατεβασματος αλλα αν περιοριστει γυρω στο 8-10 θα ειναι οκ. Βεβαια σε αυτο παιζει και λιγακι ρολο η γραμμη που εχει ο καθενας. Οταν δεν κατεβαζεις τπτ μπορεις να το αφηνεις max αν δεν σε ενοχλει ή δεν καθεσαι στο pc σερφαροντας. Αν και γυρω στο 10 ειναι ικανοποιητικο upload...
crazyantonis Απρίλιος 27, 2006 Author #6 Απρίλιος 27, 2006 καλα ολα αυτα αλλα πως ρυθμιζω το netlimiter ?
varelasj Απρίλιος 27, 2006 #7 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από crazyantonis [Σήμερα, στις 15:37] καλα ολα αυτα αλλα πως ρυθμιζω το netlimiter ? Μολις το ανοιξεις θα βρεις το προγραμμα που θες (στην περιπτωση το limewire) και στο upload rate θα βαλεις τα kb/s που θες να γινει το limit και μετα θα τσεκαρεις και το κουτακι διπλα του για να δουλευει το limit που εβαλες.
theodore80 Απρίλιος 27, 2006 #8 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από varelasj Το max uploading επηρεαζει κατα πολυ την ταχυτητα κατεβασματος αλλα αν περιοριστει γυρω στο 8-10 θα ειναι οκ. Βεβαια σε αυτο παιζει και λιγακι ρολο η γραμμη που εχει ο καθενας. Οταν δεν κατεβαζεις τπτ μπορεις να το αφηνεις max αν δεν σε ενοχλει ή δεν καθεσαι στο pc σερφαροντας. Αν και γυρω στο 10 ειναι ικανοποιητικο upload... Αφού ρε παιδιά το στο aDSL δεν υπάρχει τέτοιο θέμα καθώς uploading/downloading είναι διαφορετικά κανάλια. Το up δε περιορίζει το down και αντίστροφα. Θεωρητικά τουλάχιστον και από τη δική μου πείρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σε εμένα κατεβάζω κανονικά με 40-45 και ανεβάζω με 13-15.
varelasj Απρίλιος 27, 2006 #9 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από theodore80 [Σήμερα, στις 22:04] Αφού ρε παιδιά το στο aDSL δεν υπάρχει τέτοιο θέμα καθώς uploading/downloading είναι διαφορετικά κανάλια. Το up δε περιορίζει το down και αντίστροφα. Θεωρητικά τουλάχιστον και από τη δική μου πείρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σε εμένα κατεβάζω κανονικά με 40-45 και ανεβάζω με 13-15. Δοκιμασε το και στην πραξη και μετα θα δεις τι γινεται... Θεωριτικα και η 384 δινει κανονικα 48kb/s αλλα τεσπα...
theodore80 Απρίλιος 27, 2006 #10 Απρίλιος 27, 2006 Ναι, αυτό είναι θέμα πΟΤΕ. Είναι γνωστό ότι τα dslam του είναι τιγκαρισμένα.Και αφού λέω: Σε εμένα κατεβάζω κανονικά με 40-45 και ανεβάζω με 13-15. Πρακτικό δεν είναι αυτό; Όχι θεωρητικό...
varelasj Απρίλιος 27, 2006 #11 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από theodore80 [Σήμερα, στις 00:44] Ναι, αυτό είναι θέμα πΟΤΕ. Είναι γνωστό ότι τα dslam του είναι τιγκαρισμένα.Και αφού λέω: Σε εμένα κατεβάζω κανονικά με 40-45 και ανεβάζω με 13-15. Πρακτικό δεν είναι αυτό; Όχι θεωρητικό... Βαλτο να ανεβαζει τερμα χωρις limit και πηγαινε να κατεβασεις κατι και παρακολουθα το bw πχ στο netmeter. Συνεχεια μεχρι να το κανεις limit το bw απλα δεν θα ειναι σταθερο και θα ειναι ολο σκαμπανεβασματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.