Santa Cruz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Καλησπερα παιδια, Εχοντας το συστημα της υπογραφης μου και μια onboard καρτα uxoυ θελω να περασω σε μια καλυτερη λυση για δυο λογους -multimedia home theatre -linux problems με την onboard Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες καρτες με max κοστος 50 euro και min ~20 euro thanks in advance Sc +ειδα πιο κατω πως εχετε τομεα uxos/multimedia ας μεταφερθει εκει sorry +
unknown Απρίλιος 26, 2006 #2 Απρίλιος 26, 2006 για φτηνη λυση την soundblaster 24bit live..το eax console κανει την διαφορα στα παιχνιδια.
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2006 #3 Απρίλιος 27, 2006 Όντως μια SoundBlaster Audigy 2 bulk ειναι μια χαρα. Όταν λες home theatre ? Αν έχεις σκοπο να συνδέσεις μουσικα όργανα στο pc ή να κάνεις ηχογράφιση (τραγούδι) θα πρέπει να πάρεις μια πολυ καλύτερη κάρτα ήχου περίπου 300 Euro ++ (πχ terratec).
Santa Cruz Απρίλιος 27, 2006 Author #4 Απρίλιος 27, 2006 Πιστευω πως ειναι μια καλη λυση μιας και ειναι και καλουτσικη και ~26 Ευχαριστω για οποια συμβουλη/απαντηση!
Makis Hourdakis Απρίλιος 27, 2006 #5 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Όντως μια SoundBlaster Audigy 2 bulk ειναι μια χαρα. Όταν λες home theatre ? Αν έχεις σκοπο να συνδέσεις μουσικα όργανα στο pc ή να κάνεις ηχογράφιση (τραγούδι) θα πρέπει να πάρεις μια πολυ καλύτερη κάρτα ήχου περίπου 300 Euro ++ (πχ terratec). Όπα όπα, κόψε κάτι man! Με 300κάτι περίπου παίρνεις την Terratec phase 88 με πολυκάναλη εγγραφή. Δεν είναι ανάγκη να δώσει τόσα. Και με 200 βρίσκεις πολύ άνετα. Στερεοφωνική βέβαια...
Santa Cruz Απρίλιος 27, 2006 Author #6 Απρίλιος 27, 2006 οχι ρε παιδια 200-300 ευρω δεν ειμαστε και εφοπλιστες απλα κατι αξιοπρεπες να ξεφυγω και απο το onboard που μου τρωει και επεξεργαστικη ισχυ και με εχει σκασει το debian να το βρει.λολ!
Dilon (I.R.A) Απρίλιος 28, 2006 #7 Απρίλιος 28, 2006 Και η onboard μια χαρα ειναι....δεν ειναι καιρος για σπαταλες. Τον ακουσες τον Γκαργκανα χθες τι ειπε....ειναι καιρος για λιτοτητα. :P
Petrossortep Απρίλιος 30, 2006 #8 Απρίλιος 30, 2006 Δεν ξέρω αν μπορείς ακόμα να βρεις σε στοκ(πιθανόν στο πλαίσιο) τις αudigy 2zs κάπου στα 65(μπαλκ). ’ριστη λύση.
Dr.Paneas Μάϊος 1, 2006 #9 Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Petrossortep Δεν ξέρω αν μπορείς ακόμα να βρεις σε στοκ(πιθανόν στο πλαίσιο) τις αudigy 2zs κάπου στα 65(μπαλκ). ’ριστη λύση. Υup, μια SoundBlaster Bulk και είσαι οκ man
HellasVagabond Μάϊος 1, 2006 #10 Μάϊος 1, 2006 X-Fi XtremeMusic στα 110ε δεν ειναι κακη λυση. Θα εχεις και εξτρα ποιοτητα ηχου σε παιχνιδια οπως το BF2 , Ghost Recon Advanced Warfighter και γενικα σε πολλους νεους τιτλους.Βεβαια οπως ολες οι νεες καρτες εχει προβληματα ( Εχουμε φαγωθει στο Forum της Creative αφου απειλουμε και για μυνησεις ) αλλα γενικα ειναι μια πολυ καλη καρτα.
Makis Hourdakis Μάϊος 1, 2006 #11 Μάϊος 1, 2006 Εξαρτάται και απο το τι ηχεία έχει κανείς πάντως... Πιστεύω πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταλάβεις διαφορά σε normal συνθήκες ανάμεσα σε τέτοιες κάρτες... Εγώ μια χαρά τη βγάζω με audigy. Κανένα παράπονο...Πες μας και τι ηχεία έχεις καλύτερα αν και έτσι κι αλλιώς οι λύσεις X-Fi και Audigy 2 ξεφεύγουν απο το budget σου...
ARVAS Μάϊος 1, 2006 #12 Μάϊος 1, 2006 Αν μπορεις να υπερβεις λιγο το budget(+15Ε) σου μια πολυ καλη προταση ειναι η audigy 4 bulk ΕΔΩ
HellasVagabond Μάϊος 1, 2006 #13 Μάϊος 1, 2006 η Audigy 2 δεν εχει καμια διαφορα απο την 4 παρα μονο στο Remote Control.
Santa Cruz Μάϊος 1, 2006 Author #14 Μάϊος 1, 2006 παλι θα βαρεσει off η banka ! Προς το παρων δεν εχω παρει ηχεια εκει να δειτε μπερδεμα και ψαξιμο..αμα δεν σκαμπαζεις πανω σε υχο δεν πιανεις μια και εγω δεν σκαμπαζω.Τωρα και η επιλογη καρτας υχου ειναι μια σοβαρη διαδικασια μιας και λεμε ολοι μας κατσε ρε τι σαμπως θα καταλαβεις διαφορα? Κι ομως καταλαβαινεις ειδικα αν εχεις καλα υχεια και κανεις παρτακια.. Αλλα για υχεια ελεγα να παρω τα 7.1 τα inspire της creative.Δεν παιζει και κανα φραγκο ρε γμτ περασαν και τα καλαντα λολ Μαλλον audigy 2 με κοβω.. :tomato:
ARVAS Μάϊος 1, 2006 #16 Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 23:34] η Audigy 2 δεν εχει καμια διαφορα απο την 4 παρα μονο στο Remote Control. Δεν την βρηκα καπου ομως τη 2 μονο την 4 και την 1 με ~25Ε. Για ηχεια ενδεχομενως να ειναι καλα ΑΥΤΑ που ειναι και ξυλινα και προφανως θα ξεφευγουν απο τον συνηθισμενο πλαστικο και επιπεδο ηχο..(λεω ενδεχομενως καθως δεν τα εχω δοκιμασει και δεν μπορω να εκφερω μια 100% σιγουρη αποψη.)
sotiris Μάϊος 1, 2006 #17 Μάϊος 1, 2006 http://www.alsa-project.org/alsa-doc/index.php?vendor=vendor-Creative_Labs#matrix
Santa Cruz Μάϊος 1, 2006 Author #18 Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:42] δες πρώτα τι υποστηρίζει το alsa αυτο το alsa -mous μου ειχει γινει εφιαλτης τι μου το θυμησες Το url πολυ καλο και χρησιμο!!! Τα ηχειακια πολυ καλα "classic & modern 2 in 1 " αν και 5.1 θα τα εχω στα υποψιν!
ARVAS Μάϊος 1, 2006 #19 Μάϊος 1, 2006 Nα εχεις ακομα υποψη σου πως δεν θα βρεις ταινια να παιξει σε 7.1 στην καλυερη περιπτωση DTS 5.1 discrete (ξεχωριστα καναλια) η το πολυ σπανιο THX(σε ταινιες του george loucas) παλι σε 5.1 οποτε η θα εχεις 2 ηχεια μονιμως σε αχρηστεια(μπορεις να βαλεις και σεμεδακια πανω αν θες.. :hehe: ) η στην καλυτερη περιπτωση να γινεται downmix τα πισω 2 ηχεια που ειναι για εφε σε 4.. στα παιχνιδια εχω την εντυπωση οτι κυριαρχει η ιδια κατασταση.. εχω ασχοληθει αρκετα με το ζητημα του ηχου και αυτα που εχω διαπιστωσει ειναι οτι: 1)το ξυλο εχει πολυ καλυτερο (πιο πλουσιο και βαθυ) ηχο απο το πλαστικο σε ποσοστο 99% 2)παρολο που εχω hi-end συστημα για home cinema πολλες κλασεις ανωτερο απο τα ετοιματζηδικα με τον φτηνιαρικο ηχο και παλι δεν μπορω να αντιληφθω διαφορα ειτε βαλω και τα 7 ειτα απενεργοποιησω τα 2 και γινει 5.1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.