Jump to content

Αξίζει το Sony PSP για ένα "μεγάλο" παιδί;

yannis76

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα!

Το Πάσχα είχα την ευκαιρία να δω από κοντά ένα Sony PSP και ομολογουμένως τρελάθηκα!! Ξεκίνησα για πλάκα να παίξω ένα ματσάκι Pro Evolution Soccer και αποβλακόθηκα για τουλάχιστον μια ωρα. Γραφικά, οθόνη και ήχος φανταστικός με gameplay όμοιο σχεδόν με το PS2. Μάλιστα ομολογώ ότι ως οπαδός των PC προτιμώ τα παιχνίδια εκεί με τις κονσόλες να τις αφήνω για τους φίλους μου όταν παίζουμε όλοι μαζί. Το PSP όμως με κατέπληξε σε σημείο που να σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα και για μένα!! Λόγω πολλών ταξιδιών ίσως και να με βόλευε στις λίγες ελεύθερες ώρες , αλλά από την άλλη σκέφτομαι μην τη πατήσω με καμιά βιαστική αγορά. Ούτε μικρός είμαι, ούτε φαντάρος πάω αλλά ούτε και πολύ χρόνο έχω. Κανείς άλλος στη θέση μου;

Γιάννης

δεν είμαι στην θέση σου αλλα μπορώ να σου πω ότι χωρίς έξτρα ms δεν κάνεις τίποτα. Εγώ πήρα και ms αλλα μετά απο κάποιο διάστημα το βαρέθηκα. Δεν λέω καλό αλλό η ένταση ίσα ίσα που ακούγεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω άνετα. Στα παιχνίδια οκ αν και εκεί χρειάζεται να τα σκας τα 50 ευρώ. Αν νομίζεις ότι με το 1,5 firmaware θα παίζεις τσάμπα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι τα παιχνίδια θα τα βαρεθείς και τα νέα που βγαίνουν θέλουν αναβάθμιση firmware άρα τέρμα το τσάμπα.

εχω psp και εχω ολα τα games τσαμπα λοιπον. και πολλα απο αυτα που θελουν νεο firmware. ολα γινονται σιγα σιγα...

θες οπωσδηποτε ms... αν θες pm me να σου δωσω το msn μου να μιλησουμε. εχω psp απο τα χριστουγεννα και ξερω τα παντα :) και οχι δε το βαριεμαι ποτε! (ηλικια σχεδον 24) και οι μαχες με τους φιλους μου στο προ5 στην καφετερια ειναι πλεον ομηρικες!

φιλε nickthegreek ποια παιχνιδια δε σου παιζουν? σημερα ασχοληθηκα λιγο με το street fighter 3 alpha και το καταφερα να παιξει αν και χωρις save και multiplayer. ευελπιστω ομως..

είμαι πλέον 29,5.... αλλά το PSP ΠΑΝΤΑ μαζί μου ..... χεχε... αεροπλάνα, τρένα, αναμονή στο συνεργείο.. πάντα και παντού!

Βελτιωθηκε καθολου η αυτονομια του?Ποσο κραταει με μια πληρη μπαταρια και full gaming?

ε κανα 3-4ωρο πρεπει να κραταει. αναλογα τη φωτεινοτητα το αν παιζεισ multi... τι εννοεις αν βελτιωθηκε? παντα ιδια ηταν :Ρ

Γιάννη μου προσωπική μου άποψη βέβαια ..... είναι πεταμένα λεφτά, σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις. Και εγώ το πήρα για να απασχολεί τις ώρες που δεν μπορώ να είμαι κοντά στο PC. Το μετάνιωσα βέβαια καθώς κατέληξα στο ΤΡΑΓΙΚΟ συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις σε τέτοιες ΑΔΕΙΕΣ ώρες (ταξίδια αναμονές κτλ). Ακόμα και η απλή και διαχρονική λύση ενος βιβλίου είναι πολύ καλύτερη. Ε μην μας κρατάει η τεχνολογία απ΄τα @@ συνέχεια ντε!

Και γω μαζί, το πήρα και το έβαλα στο κουτί μετά από μια εβδομάδα.

Σιγά μην κάθομαι στο αεροδρόμιο να "σκοτώνω κακούς"....

Αν μπορούσα να γράφω σε UMD drive τότε θα άλλαζε το πράμα.

εδω που τα λεμε εγω μονο στην καφετερια παιζω με τους φιλους μου προ γι αυτο δεν εχει φαει σκονη. και επισης ακουω μουσικη οταν περπαταω εξω. ουτε συζητηση να παιξω οταν ειμαι σε δημοσιο χωρο σε τρενο κλπ ελεος θα γινω ρεζιλι!

τα λεφτα οντως πρεπει να τα εχεις για πεταμα πραγματικα αλλιως θα το μετανιωσεις. εμενα επισης μου αρεσει που βγαινουν ενα σωρο πραματα καθε λιγο, πατεντες και τετοια και δε το αφηνω σε ησυχια!

σε ταξιδια χαλαρα χρησιμευει βλεπω καμια σειρα η ταινια ανετα. κουραζει λιγο αλλα ειναι οκ.

βασικα μονο που το εχς μ αρεσει κι ας καθεται ειναι πολυ gadjet :)

Και εγώ σκέφτομαι να το προσθέσω στο καλάθι μου... βασικά είμαι στο τσακ... Αλλά από την άλλη εάν έχεις το x51v δεν υπάρχει κάμια σύγκριση ανάμεσα τους ούτε στον ήχο, ούτε στο browsing ούτε στις δυνατότητες

Ακόμα και στο gaming (αν και δεν φτάνει το psp) το x51v έχει decent graphics με 3d accelerator και 16mb μνήμης μόνο σε αυτά.

Βέβαια είναι απίθανο το psp και μόνο που το βλέπεις...

Η αλήθεια είναι ότι βλέπεις την οθόνη του και απλώς ''το θέλεις'' (κάτι σαν να βλέπεις τον SLN στην γνωστή πλέον φωτό).

Υπέκυψα λίγο μετά που βγήκε, έλιωσα στο τένις κανα 5ωρο και από τότε είναι στο κουτί του (με μερικά διαλλείματα για λίγη ώρα gaming).

Προσωπικά θεωρώ ότι αποσβέστηκε :p

Βλέπω πως... Υπάρχουν 3 version

a: Base Pack -> Το psp και ο μετασχηματιστής -> 219

b: Value Pack-> Το psp και μερικά αξεσούαρ (ακουστικά πανάκια θήκη κτλ) -> 269

c: Giga Pack -> Το Value+1GB ms -> 315

Τι προτείνεται;

Εγώ σκέφτομαι το base + αγορά 1GB μόνο του.

Βέβαια το πλαίσιο έχει το Value 229 οπότε είμαι σε τετράλημα

Οι non sony ms τι λένε; Καθώς και η extra μεγαλύτερη μπαταρία

ms πάρε sandisk. Πιο γρήγορες και απο τις High speed της sony. όποιο psp και να πάρεις τώρα νομίζω ότι είναι με firmware άνω του 2,00 οπότε το downgrade καλύτερα να το ξεχάσεις. εγώ λέω να πάρει το value απο το πλαίσιο.

Αρχική απάντηση από nickthegreek

ms πάρε sandisk. Πιο γρήγορες και απο τις High speed της sony. όποιο psp και να πάρεις τώρα νομίζω ότι είναι με firmware άνω του 2,00 οπότε το downgrade καλύτερα να το ξεχάσεις. εγώ λέω να πάρει το value απο το πλαίσιο.

Δεν θα μπορέσω να βάλω το 1.5?

Για version 2.00 σε 1.5 ειναι διαθεσιμο και δουλευει μια χαρα.Tο εχω κανει σε 3 psp και κανενα δεν εχει προβλημα , απλα ψαξτο λιγο και προσεχε πως θα το κανεις και τι θα κατεβασεις γιατι υπαρχουν πολα στο νετ και μπορει καποια να σου κανουν καμια ζημια ....

Αν και δεν ειμαι πολυ σηγουρος καπου ειχε παρει το ματι μου downgrader για πιο καινουρια version του psp :p

Αρχική απάντηση από Blade_gld

Για version 2.00 σε 1.5 ειναι διαθεσιμο και δουλευει μια χαρα.Tο εχω κανει σε 3 psp και κανενα δεν εχει προβλημα , απλα ψαξτο λιγο και προσεχε πως θα το κανεις και τι θα κατεβασεις γιατι υπαρχουν πολα στο νετ και μπορει καποια να σου κανουν καμια ζημια ....

Αν και δεν ειμαι πολυ σηγουρος καπου ειχε παρει το ματι μου downgrader για πιο καινουρια version του psp :p

Στη λίγη ώρα που έψαξα δεν βρήκα κάποιον downgrader... :(

Και υποψιάζομαι πως πάνω από 2.01 δεν μπορείς να πας σε 1.5.

Υπάρχει κάποιος τρόπος από το κουτί να καταλάβεις πιο firmware φοράει η κάθε συσκεύη από την μαμά της? Κάτι διάβασα για Α και Β κάτω από το barcode αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα.

απο media markt θα βρεις version2 που γινεται downgrade. ειναι αυτο με το γραμμα Ε στο πλαι... δε λεω αλλα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.