tonybros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Χρονια πολλα σε ολους.Επειδη το συστημα αρχιζει και ψιλοκολλαει ηθελα να ξαναπερασω τα windows και αναρωτιομουν εαν θα αξιζε τον κοπο να περασω windows x64. (το συστημα εχει amd s-939 3200+ , gigabyte ga-k8nf-9 me nf4, gigabyte nvidia 6600 pci express 256 mb).πως πανε απο συμβατοτητες; και γενικα σε σχεση με τα winxp pro gr υπαρχει ουσιαστικη διαφορα σταθεροτητας, ταχυτητας, συμπεριφορας; Η να ξαναβαλω τα winxp pro και να ληξει η υποθεση. Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 σε πολλες περιπτωσεις τα 32αρια ειναι πιο γρηγορα απο τα 64bit,η δικη μου γνωμη ειναι οτι ακομη ειναι νωρις για να δεις μεγαλες διαφορες απο τα 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Σαφως και ΔΕΝ αξιζει. Θα δυσκολευτεις για τα παντα χωρις να κερδισεις τιποτα. 64 bit για μενα μονο οταν βγουν τα vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Aπό άτομα που ασχολούνται με 64bit optimized προγράμματα (επεξεργασία φώτο/ήχου/βίντεο/3Δ) ξέρω να σου πω ότι έχουν δει διαφορές και όπως ισχυρίζονται, σημαντικές. Αν δεν ασχολήσε με τέτοια πράγματα, WinXP Pro SP2 καρφωτό από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 το μόνο στο οποίο έχω δει καραμπινάτη διαφορά είναι το σπιτικό δίκτυο, τα βλέπει όλα και αμέσως, πριν με 2000, winxpsp1 και sp2 είχα τραβήξει τα πάνδεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Απρίλιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Ταλαιπωρία, δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω και μπορεί να συναντήσεις και δυσκολίες και ασυμβατότητες, εγώ το προηγούμενο καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Για καθημερινό λειτουργικό...όχι δεν αξίζουν... ’μα είναι να το βάλεις παράληλα με τα XP Sp2 και να λές ότι έχεις και τα 64βιτ..οκ.. Είναι πιο γρήγορα...αλλά τα προβλήματα με τους drivers ειναι μεγάλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Το ενδεχόμενο 64bit Linux το αποκλείεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Απρίλιος 28, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 to linux απ΄οτι εχω ακουσει θα ηταν σιγουρα μια καλη επιλογη αλλα ξερεις δεν εχω εμπειρια (δηλαδη ασχετος απο linux) και θα ηταν βασανο να ξεκινησω απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Φιλε μου εναι μια αποφαση, σε τι χρησιμοποιεις τον υπολογιστη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Απρίλιος 29, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιω κυριως για ψυχαγωγια. δλδ mp3, ripping, photoshop internet κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Απρίλιος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Τα 64bit γενικα ειναι αρκετα πιο γρηγορα οσο αφορα το περιβαλλον εργασιας.Σε παιχνιδια πολυ λιγα υποστηριζουν 64bit αλλα αυτα που το υποστηριζουν βλεπεις διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 "Ρε dpresv εχουν διαφορα τα 64μπιτα?""Ναι, αμε. Βρισκεις πιο δυσκολα drivers" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Απρίλιος 30, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Βασικα το θεμα των Drivers εχει λυθει κατα 90%.Απλα δεν βρισκεις Drivers για παλιες συσκευες η για IRDA USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από tonybros τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιω κυριως για ψυχαγωγια. δλδ mp3, ripping, photoshop internet κτλ. Τότε με ένα Linuxaki μια χαρα θα κάνεις την δουλειά. Μόνο που δεν έχει Photoshop , θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις Gimp ή να το τρέχεις από το WineΒάλε ένα Debian based distro π.χ. Ubuntu , Kubuntudont spam use the "edit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.