theHitma@n Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Μετα απο πααααρα πολυ καιρο ξαναεπιστρεφω στα ποστς με μια (ισως χαζη) απορια... Στα περισσοτερα παιχνιδια που παιζω παρατηρω μικρα κολληματα που λογικα με το καινουργιο συστημα δεν θα επρεπε να γινονται. Δεν μιλαω για υπερ-απαιτητικα παιχνιδια οπως Fear, CoD2, Quake4 κτλ. Μιλαω για παιχνιδια οπως Colin2005, NFSU2,PES5!! Υπαρχει περιπτωση για τα κολληματα να φταιει η οθονη μου, εχω μια SONY Multiscan15"sfII 10ετιας περιπου!!!!!
pigassos19 Απρίλιος 26, 2006 #2 Απρίλιος 26, 2006 Δε νομιζω αλλα just in case γιατι δε δοκιμαζεις και καμια αλλη οθονη!
GruntGR Απρίλιος 26, 2006 #3 Απρίλιος 26, 2006 1) φροντισε να μην τρεχει τπτ υποπτο στο task manager 2) δες αν εισαι καθαρος απο spyware 3) κανε τα τελευταια updates στα XP ( αν μπορεις ) 4) kane disable τα AGP fast writes απτο BIOS 5) κατεβασε κανα hotfix για τον διπυρηνο αν δεν το εχεις κανει ηδη 6 ) google is your friend
def Απρίλιος 26, 2006 #4 Απρίλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR 1) φροντισε να μην τρεχει τπτ υποπτο στο task manager 2) δες αν εισαι καθαρος απο spyware 3) κανε τα τελευταια updates στα XP ( αν μπορεις ) 4) kane disable τα AGP fast writes απτο BIOS 5) κατεβασε κανα hotfix για τον διπυρηνο αν δεν το εχεις κανει ηδη 6 ) google is your friend δλδ υπαρχει περιπτωσει τα κολληματα να ειναι επειδη δεν κατεβασε το hotfix?εγω δεν το εχω κατεβασει και δεν κολλαει πουθενα.
theHitma@n Απρίλιος 26, 2006 Author #5 Απρίλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR 1) φροντισε να μην τρεχει τπτ υποπτο στο task manager 2) δες αν εισαι καθαρος απο spyware 3) κανε τα τελευταια updates στα XP ( αν μπορεις ) 4) kane disable τα AGP fast writes απτο BIOS 5) κατεβασε κανα hotfix για τον διπυρηνο αν δεν το εχεις κανει ηδη 6 ) google is your friend ιους δεν εχω και ta spyware πιστευω πως τα καθαριζω με τo ad-aware aupdate πως γινεται και σε τι θα με βοηθησει το hotfix??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.