koozoop Φεβρουάριος 19, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Ο επεξεργαστής έχει καλό stepping. Μπορεί να έβαλα λίγο παραπάνω πάστα.. Θα δοκιμάσω να την αφαιρέσω και να χρησιμοποιήσω αυτή που δίνει η Zalman με το πινελάκι. Πάντως και πριν με την stock ψήκτρα και AS5, στα 2.4GHz, είχα υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 40 idle..). Μπορεί να είχα βάλει παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Μηπως δεν εχει καλο air flow το κουτι σου ? Ολα αυτα που μας λες ειναι σε full rpm η zalman σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koozoop Φεβρουάριος 21, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Έχει καλό εξαερισμό.. Οι θερμοκρασίες είναι σε low rpm αλλά από άλλους χρήστες και test στο internet που είδα είχαν πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες σε low από εμένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 δοκιμασε με το πλαινο ανοικτο...εγω εχω 4-5 βαθμους διαφορα...μπορει σε εσενα να ειναι μεγαλυτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 22, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Λοιπόν, εμένα τελικά έστρωσε η πάστα πλέον και το μαγευτικό είναι ότι τώρα έχω 28 C σε full load, δεν είναι καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koozoop Φεβρουάριος 24, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Έκανα την αλλαγή αλλά είδα μικρή διαφορά.. Μάλλον έπεσα σε ζεστό κομμάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.