..::LaLa::.. Απρίλιος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Ρε σεις,αρχικά τώρα α πράγματα είναι έτσι..Σε 2-3 χρόνια που 8α τελειώσεις το σχολείο Αρχική απάντηση από kreach Παιδιά, συγγνώμη για το Οφ Τόπικ, αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω περί τίνους πρόκειται το επάγγελμα. Του χρόνου θα είμαι Β Λυκείου (μάλλον Τεχνολογική Κατεύθυνση). Στην Γ Γυμνασίου κάναμε κάτι λίγα σε QBasic και το βρήκα το μάθημα πολύ ενδιαφέρον. Ερώτηση: Τί θα πει να είσαι προγραμματιστής (πραγματικά)? Τι μισθό έχει το επάγγελμα? Τέλος, για έναν στην ηλικία μου ΤΙ θα προτείνατε να κάνω ? Ευχαριστώ ! χμμ..αρχικά για να γίνεις προγραμματιστής δεν αρκεί να ξέρεις 5 γλώσσες και αυτό είναι όλο..Το αντικείμενο το κατέεις καθόλου ή τσάμπα συζητάμε??Χρειάζονται γνώσεις λίγες από όλα(της επιστήμης εννοείται).. Και επισης μην πας με το σκεπτικό ότι τα λεφτά είναι καλά ή όχι..Σε οτιδήποτε κι αν επιλέξεις,αν δεν σου αρέσει και πας απλά και μόνο για τα φράγκα..τότε μάλλον θα αποτύχεις... Αν σου αρέσει,(εννοείται ότι θα επιλέξεις τεχνολογική κατευθυνση) έχεις πολλά να μάθεις ακόμα,keep goin' :flower: btw,επειδή τώρα που ξαναδιαβάζω το post μου,ακούγομαι μάλλον σαν ξερόλας,κάθε άλλο... έγω έχω πολύ περισσότερα να μάθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 26, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Για να 'χουμε καλο ρωτημα κοπελια ελευθερη εισαι?:inlove: Ριξε και καμια φωτο στο "Post yer picz!"... :inlove: :inlove: <edit> Θες το κινητο μου να αλληλο-μορφωθουμε???????? </edit> Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 26, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 looool!!! πρέπει να ζητήσεις το χέρι μου από τον άλεξ ξέρεις εγώ είμαι σοβαρή κοπέλα..δεν είμαι της μιας βραδιάς.Ή στεφάνι ή τπτ loooooool ας σοβαρευτούμε λιγάκι...όχι ζαπο,δεν είμαι ελεύθερη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Βασικά, για να πιάσει κάποιος δουλειά δεν πρέπει να έχει τελειώσει μια αξιοπρεπής σχολή; Αλλιώς πρέπει να πάρει σβαρνα όλα τα πτυχία που κυκλοφορούν, σωστά;Γιατί, πιθανότατα θα σου ζητήσουν και κάποιο πτυχίο, εκτος απο projects σου κλπ.Οπότε, τι σχολές στην Ελλάδα αξίζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Χμμ...για να πιάσει κανείς δουλειά πρέπει απλά να την αξίζει...και φυσικά να μπόρεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις της.. Αν πιστεύεις ότι με τις γνώσεις που έχεις μπορείς να τα βγάλεις πέρα,τότε το πτυχείο είναι απλά για τα μάτια του κόσμου και για τα "νόμιμα" παραπάνω λεφτά(του πτυχείου)στο μισθό σου. Αν εγώ είμαι η θεά προγραμματιστάρα,που έχω βγάλει τα μάτια μου στο programming και ξέρω ότι οι γνώσεις μου είναι αρκετές για να μπορέσω να συνεισφέρω στην ανάπτηξη της εταιρείας(γιατί αυτός θα είναι ο λόγος που θα σε προσλάβουν..),τότε δεν μπορεί κανείς να έρθει να μου πει, α ξέρεις δεν μπορώ να σε πάρω γιατί δεν είναι πιστοποιημένες οι γνώσεις σου....ίσα ίσα..εκείνους τους συμφέρει περισσότερο,αφού θα μου δίνουν λιγότερα απ'ότι θα έδιναν σε κάποιον που έχει τις ίδιες γνώσεις με μένα αλλά και ένα πτυχείο παραπάνω... Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι παίρνουμε πτυχεία,masters,διδακτορικά και stuff για τα παραπάνω λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 α όσο για τις σχολές της Ελλας, θα προτινα ΕΜΠ αλλά δεν ξέρω αν είσαι μαθητής του 19,9.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 27, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Δε σε περναω ισα ειμαστε... '89αρης και εγω... ΠΩΠΩΠΩ 14 χρόνια νεότερος και ξέρει LINUX (συν τοις άλλοις) Eιλικρινά βρε αγόρι μου που τον βρίσκετε τον ελεύθερο χρόνο για να τα μάθετε όλα αυτά; Τι στο καλό! εσείς PLAYMOBIL δεν είχατε;; Από τα 10 σου άρχισες να διαβάζεις "εξωσχολικά" βιβλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 27, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Οχι ρα... PC πρωτη φορα πηρα στη 2α Γυμνασιου αν θυμαμαι καλα... ή 3η ηταν? Τεσπα 2α-3η γυμνασιου... Linux εβαλα το καλοκαιρι, το SuSE, και κολησα... Αυτο το καλοκαιρι το παω για Slackware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 27, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Linux sucks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 27, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αλεξ μαζεψε την αυτη για θα τη τσουρομαδησω!!!!!!!!:rant:Περα απο τη πλακα, LaLa, μη μπουμε σε αυτη τη κουβεντα, ασε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 27, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 λοοολ θύχτηκες?? καλά καλά δεν το συνεχίζω...βλέπεις πόσο καλός άνθρωπος είμαι έτσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 27, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:37] ΠΩΠΩΠΩ 14 χρόνια νεότερος και ξέρει LINUX (συν τοις άλλοις) Eιλικρινά βρε αγόρι μου που τον βρίσκετε τον ελεύθερο χρόνο για να τα μάθετε όλα αυτά; Τι στο καλό! εσείς PLAYMOBIL δεν είχατε;; Από τα 10 σου άρχισες να διαβάζεις "εξωσχολικά" βιβλία; Πέτρο μην βγάζεις τα χρόνια σου στην φόρα γιατί μεγαλώσαμε μου φαίνεται(εγώ είμαι και ένα χρόνο νεότερός σου ).. Καλά τόσα χρόνια Λήμνο και δεν βρήκες χρόνο να ασχοληθείς και εσύ με Linux . Εγώ από τον πρώτο χρόνο που είχα πάει το έκανα αλλά επειδή δεν μου πρόσφερε αυτά που ήθελα τελικά το ξήλωσα. Τότε βέβαια ήτανε σχετικά στις αρχές του. Σχετικά με το topic τώρα επειδή τυχαίνει και ασχολιέμαι με προγραμματισμό αρκετά χρόνια (87) ένα έχω να προσθέσω, αν δεν το έχεις μεράκι καμιά σχολή και κανένα πανεπιστήμιο δεν πρόκειται να σε κάνουνε προγραμματιστή. Και έξω στην πιάτσα δεν βλέπουνε τα πτυχία αλλά το τι μπορεί να κάνει κάποιος και ξέρω αρκετά παιδιά που έχουνε τελειώσει ένα απλό IEK και όταν πιάσουνε πληκτρολόγιο στα χέρια τους κάνουνε θαύματα(και πληρώνονται και ανάλογα βέβαια). Το πανεπιστήμιο όποιο και αν είναι αυτό θα σου δώσει απλός το ερέθισμα, εσύ πρέπει μετά να δεις πια γλώσσα(ες) σου αρέσει και να εμβαθύνεις. Αυτό που είναι πολύ της μόδας στις μέρες μας πάντος είναι ότι αφορά την κατασκευή sites κτλ, δηλαδή php,sql,flash,html κτλ. και όχι τόσο πολύ οι κλασικές γλώσσες C,C++ κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Κοιταξτε εμενα δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθω με visual Basic και γενικα ολα της microsoft μιας και ειμαι χρήστης linux. Δεν θελω να ερθω σε αντιπαράθεση με την LaLa ή με κανεναν αλλο που μειώνει ωμά το UNIX, οποτε μην μαμισουμε το thread παιδια. :computer:Zapotek, είσαι σιγουρος πως θα τους δειξεις το website σου ; Γιατί ο CSS Validator καθώς και ο XHTML βγάζουν errors. Επίσης, τι γινεται ο HTML Validator ;Αληθεια πρέπει να είναι πιστοποιημένος κάποιος με τετοιους Validators; Τι δείχνει αυτο το πράγμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 28, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 ούτε κι εγώ θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον,απλά καλό θα είναι να δέχεστε και την άλλη άποψη χωρίς να εξάπτεστε...Προσωπική μου άποψη ήταν απλώς..Αν ειστε "fan" εσείς, εγώ δεν έχω κανενα prob..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 28, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Δέχομαι την άλλη άποψη, αλλά όταν αυτη είναι --> Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. Linux sucks!!! Βγάζω τα Dremel και τρέχω πιο γρηγορα από τον esdee :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Απρίλιος 28, 2006 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 οκ, ίσως ήταν too much.. Αλλά νομίζω ότι αρκετά το συζητήσαμε και έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το thread:P όχι τπτ άλλο,αλλά μετά εμένα θα λένε spammer:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 28, 2006 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. Linux sucks!!! Lolen και Bolen :rofl: Ρε σας πηρανε πρεφααααα....χαχαχαχαχαχα (κάπου εδώ θα εκτοξευτεί το τυρόγαλο τώρα....χαχαχαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 28, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 00:26] α όσο για τις σχολές της Ελλας, προτινα ΕΜΠ αλλά δεν ξέρω αν είσαι μαθητής του 19,9.... γκουχ γκουχ.... άμα ήμουνα του 19,9 δεν θα είμουνα εδώ τώρα Βασικά πάω για Πληροφορικής Θεσσαλονίκης μάλλον (κάπου 18 θέλει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.