Jump to content

Θεωρίες συνομωσίας και ιστορίες καθημερινής τρέλλας

DarkSaga

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 22:39]

ρε θα ερθω αλλα απλος καυτιριαζω το θεμα..... ετσι και αλιος για την πλακα παμε ολοι

αλλα ειναι οπως τα λεω η οχι???ειμαστε ετσι οι ελληνες η οχι???

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχ μανούλα μου. είσαι απάλευτος :p

Ρε παίδες να βάλουμε 5 ευρώ ο καθένας να του πάρουμε mia usb φραπεδιέρα να είναι οκ και αυτός.:p :P :p:D:innocent:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 22:45]

Φιλε alex.....εγραψα ενα τεραστιο μηνυμα...και κατελυξα να το σβησω στην πορεια γιατι μαλλον δεν αξιζει να σου εξηγησω...διοτι πολυ απλα δεν θα καταλαβεις...

Το quote το εχω κανει απο τις 20.33...

Aμα νομιζεις οτι ''κλεβουμε εμεις οι Ελληνες''..μπορεις να μην ερθεις...

Χαρηκα που τα ειπαμε...

Ντάξει ρε συ μη σκας. Απλά με τόσα που βλέπει κάθε μέρα έχει μείνει με το παράπονο και είναιαυτό που λέμε όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Πάντως ένα Last D.J.AleXXX_gr.

Εμπιστεύεσαι τα άτομα με τα οποία συνομιλείς και ανταλάσεις απόψεις τόσο καιρό? Πάρε μέρος.

Τους λές "κατάμουτρα" οτι δεν τους εμπιστεύεσαι και οτι κρατάς πισινή? Έλα να τους γνωρίσεις να σου φύγουν οι απορίες. ΤΕΛΟΣ!:T:

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Η ιδέα άλλωστε για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν απλή "Γιατί όχι; Αφού γίνεται έξω, να το κάνουμε και εδώ! Δεν είμαστε τριτοκοσμικοί!"

Όταν έχεις τύπους σαν το hipro να τον :worship: σε όλο το κόσμο, καλό είναι να γίνονται και τέτοια event!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Φιλε alex.....εγραψα ενα τεραστιο μηνυμα...και κατελυξα να το σβησω στην πορεια γιατι μαλλον δεν αξιζει να σου εξηγησω...διοτι πολυ απλα δεν θα καταλαβεις...

Το quote το εχω κανει απο τις 20.33...

Aμα νομιζεις οτι ''κλεβουμε εμεις οι Ελληνες''..μπορεις να μην ερθεις...

Χαρηκα που τα ειπαμε...

στηλτα σε πμ να μην φας και ban

Αρχική απάντηση από DarkSaga

Αλέξανδρε έχεις κάτι με τους Έλληνες?

με τους Γιουνάν ωρέ?

εγω τιποτα..... αλλα απλος ετσι ειμαστε... σπανια να βρεις σοστο ελληνα με @@@

Αρχική απάντηση από NoDsl

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχ μανούλα μου. είσαι απάλευτος :p

Ρε παίδες να βάλουμε 5 ευρώ ο καθένας να του πάρουμε mia usb φραπεδιέρα να είναι οκ και αυτός.:p :P :p:D:innocent:

ναι ναι ναι θελω δωρακι μιας και πλισιαζουν τα γελεθλια μου

Αρχική απάντηση από dimcar

Η ιδέα άλλωστε για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν απλή "Γιατί όχι; Αφού γίνεται έξω, να το κάνουμε και εδώ! Δεν είμαστε τριτοκοσμικοί!"

Όταν έχεις τύπους σαν το hipro να τον :worship: σε όλο το κόσμο, καλό είναι να γίνονται και τέτοια event!

ετσι οπως τα λες και ελπιζω να πανε ολα καλα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

εγω τιποτα..... αλλα απλος ετσι ειμαστε... σπανια να βρεις σοστο ελληνα με @@@

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες...αλλα μας προσβάλεις όλους....αλλα εκτός από μάς..προσβάλεις και τον ίδιο τον εαυτό σου μαγκα....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες...αλλα μας προσβάλεις όλους....αλλα εκτός από μάς..προσβάλεις και τον ίδιο τον εαυτό σου μαγκα....

ρε το ξερω ....

ετσι ειμαστε και δεν αλαζουμε

ο γνοστος του γνοστου ο γνοστε

το βιζμα του βιζματοσ ο βισμα

το κονε του κονε ο κονε

για μένα τα @@@ δεν είναι ελαφρυντικό είναι η ίδια βρισιά

δεν είσαι να σε παίρνει κανείς και πολύ στα σοβαρά....

μεγαλώνεις σε γειτονιά με κακούς ανθρώπους μάλλον η κάτι το νερό σας έχει βαρέα άλατα Αλέξανδρε.....

να το προσέξεις

<edit> το θέμα θα συμμαζευτεί πάραυτα θα παραμείνει Γιορτή και όχι κράξιμο του Νεοελληνικού Δημογραφικού προφίλ

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε το ξερω ....

ετσι ειμαστε και δεν αλαζουμε

ο γνοστος του γνοστου ο γνοστε

το βιζμα του βιζματοσ ο βισμα

το κονε του κονε ο κονε

To ξέρεις?

Εγώ μάγκα δε γουστάρω να με προσβάλουν κατάλαβες?γκεγκε?ΚΑπιτο?αντερσταντ?

Πρόσεξε πώς μιλάς μικρέ...αυτό σου λέω μόνο...

Οχι ρε, απλα το @@ ειναι συντομογραφεια, ποιος γραφει *****ια τωρα κατσε καλα...

ΟΚ, πολλα φενομενα τετοιου ειδους εχουν παρουσιαστει αλλα δε σημενει πως τα παντα λετουργουν με βαση τη μπινια και τη ρεμουλα.

Αλλωστε, τι ειχες τι εχασες?

Θα πας, θα γνωριστουμε, θα γουσταρουμε, θα καψουμε μερικα μηχανιματα χωρις να μας πολυνοιαζει και αν τυχον παμε καλα θα φυγουμε και με δωρακια...

Δεν χανει κανεις, ολοι κερδισμενοι βγενουμε!

Και πολυ στεναχωριεμαι που δε θα ερθω... :(

PS.

Το *****ια σε πειραξε δλδ? Αν ελεγε γεννητικα οργανα θα ησουν οκ? :hehe: :flower:

για μένα τα @@@ δεν είναι ελαφρυντικό είναι η ίδια βρισιά

δεν είσαι να σε παίρνει κανείς και πολύ στα σοβαρά....

μεγαλώνεις σε γειτονιά με κακούς ανθρώπους μάλλον η κάτι το νερό σας έχει βαρέα άλατα Αλέξανδρε.....

να το προσέξεις

<edit> το θέμα θα συμμαζευτεί πάραυτα θα παραμείνει Γιορτή και όχι κράξιμο του Νεοελληνικού Δημογραφικού προφίλ

σορι BOSS αλλα εκει εχει φτασει η ελλαδιτσα μας.....

το νερο δεν εχει κατι ειναι γαργαρο και χωρις αλατα

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

To ξέρεις?

Εγώ μάγκα δε γουστάρω να με προσβάλουν κατάλαβες?γκεγκε?ΚΑπιτο?αντερσταντ?

Πρόσεξε πώς μιλάς μικρέ...αυτό σου λέω μόνο...

ειπα κατι κακο??? η κανα ψεμα???

αν ναι να σβισω ολλα τα ποστ τοτε και να ζιτισω γονιπετης συγνομη.....

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:50]

εγώ δεν προσκυνάω....

περιμένω 2 χρόνια το maximizer.....

:rofl: :red: :giveup:

γονιπετής τι σημαίνει?

και καλά θα κάνεις να σβήσεις μόνος σου όλα τα ποστ που προσβάλουν κόσμο

γονιπετής τι σημαίνει?

γονηπετης ακα γονατιστος

ιποδειξε μου πια προσβαλουν να τα σβησω.......ελπιζω να μην προσβαλει που μας ειπα ελληνες αν οχι αυτο τοτε πιο???

γονιπετής τι σημαίνει?

Στα γονατα-γονατιστος...

γονιπετής τι σημαίνει?

ο πεσμενος-η στα γονατα

Αχ βρε Αλεξ καλες οι θεωριες συνομωσιας αλλα μετα το μαμησες με τις ελληναρες και τα ρεστα ...........

@dimcar

η ερωτηση του Αλεξ αν και τραβηγμενη αρκετα μπορει να ειναι βασιμη για καποιον-ους νομιζω και σιγουρα η απαντηση σου δεν τον-ους αποθαρυνει αλλο απο το να την ξαναδιατυπωσει

Ντάξει ρε συ μη σκας. Απλά με τόσα που βλέπει κάθε μέρα έχει μείνει με το παράπονο και είναιαυτό που λέμε όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

ΤΕΛΟΣ!:T:

σε αυτό έχεις δίκιο έχω δει πολλααααααααα

Πάντως ένα Last D.J.AleXXX_gr.

Εμπιστεύεσαι τα άτομα με τα οποία συνομιλείς και ανταλάσεις απόψεις τόσο καιρό? Πάρε μέρος.

Τους λές "κατάμουτρα" οτι δεν τους εμπιστεύεσαι και οτι κρατάς πισινή? Έλα να τους γνωρίσεις να σου φύγουν οι απορίες. ΤΕΛΟΣ!:T:

έχεις δίκιο...

και όντως τα εμπιστεύομε τα παιδιά , αλλά πότε δεν ξέρεις τι κρύβετε πίσω από την οθόνη ειδικά όταν έχεις ακούσει πολλά

γιατί θυχτικαν τώρα όλοι δεν ξερώ.... απλός είπα πως είναι οι Έλληνες αν κανό λάθος διορθώστε

πάντως το ξανά λέω ότι θα έρθω και ας μην κερδίσω τίποτα σκασίλα μου απλός για τον χαβαλέ και την παρεα

γονιπετης στο πάνω ποστ γονηπετής στο επεξηγηματικό

αστέγι μου εσύ.....

ότι μπορώ κανό με την δυσλεξία οκ????

Ποια τα συμπερασματα μετα απο ολη αυτην την επικοδομητικη συζητηση παιδες??

1 .Μαλλον να σβηστει ολη η σελιδα 11 και 12 διοτι ειναι καραofftopic....

2. O alex δεν ειναι απο την Ελλαδα!

εγω ψηφιζω το 2 του Βασιλη και δηλωνω οτι εχουμε συννεοηθει κανονικα να κερδισω τον διαγωνισμο και να του γνωρισω αυτη που δεν γνωριζω σε ανταλλαγμα...

Αλεξ σου αφιερωνω το τραγουδακι Ο ηλιος καιει απο πλοκαμι του καρχαρια...ακουσε το να γελασεις να χαλαρωσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.