Jump to content

19" CRT for Gaming

Warlord

Recommended Posts

παιδες αν κ ξεκινησα για TFT επειδη θελω τελικα υψηλες αναλυσεις στα games, ειδικα για το μελλον μιας κ την οθονη θα την κρατησω καμποσα χρονια, κ η 1280χ1024 που υποστηριζουν max οι 19αρες TFT δε θαναι πλεον αρκετη αλλα κ για να μη μπλεκω σε ιστοριες με καμενα pixel κ τελος αφου κακα τα ψεμματα για extreme gaming θες CRT ειπα λοιπον να παρω μια 19αρα CRT.δε βλεπω ομως πολλα απτα γνωστα καταστηματα εδω στην Αθηνα να φερνουν πια σοβαρες CRT.

θα παρακαλουσα λοιπον να μου προτεινετε οτι καλυτερο υπαρχει σε 19" CRT(κ 21" επισης αν εχετε κατι υποψιν) που να πωλειται Ελλαδα κ αν θελετε να μου δωσετε link του καταστηματος.διαθετω μεχρι 400ευρω.

ευχαριστω ;)

Ε όχι δεν είναι έτσι. Δλδ εμείς που έχουμε TFT και ξημεροβραδιαζόμαστε με GAMES δεν είμαστε extreme gamers;:mad:

Χωρίς πλάκα τώρα. Mε 400 ευρώ παίρνεις ΜΑΜΑΤΗ TFT αλλά όχι πάνω από την ανάλυση που προαναφέρεις. Βέβαια καλό θα ήταν να ασχοληθείς προτίστως με τα μάτια σου ώστε στο μέλλον να μπορείς να ασχοληθείς και όσο θες με το gaming. :flower: GHOSTING και τέτοια δύσκολα συναντας πια σε καλή TFT.

Aλλά αν επιμένεις...SAMSUNG 997 ή την LG F900P που αν την ψάξεις στο skroutzit θα την βρεις σε πολλά ελληνικά μαγαζιά.

Βέβαια τα 400 ευρώ που λες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την κατηγορία που ψάχνεις.:whistling

Πεταμενα λεφτα τα 400 για crt,οι οποιες δεν παραγονται πλεον.Επισης με τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων που εχεις δε μπορεις να παιζεις πανω απο 1280Χ1024 εκτος αν 20fps σε ικανοποιουν.Βεβαια θα μου πεις εξαρταται απο τι παιχνιδια παιζεις,αλλα εσυ μιλησες για xtreme gaming αρα...

θα σου εδεινα εγω την oθονη της υπογραφης μου αλλα ειμαι ερωτευμενος.

snips εισαι λαθος.δεν ειπε οτι ενας με crt ειναι καλυτερος gamer.απλα με μια καλη crt παιρνει καλυτερη εικονα απο μια tft οταν αλλος ζηταει τα μεγιστα.

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Γιατι πηρες την ξεπερασμενη Χ1800ΧΤ αφου με τα ιδια λεφτα σχεδον παιρνεις την 7900GTΧ ?

Μεταχειρισμενες τις βρισκεις 300....7900ΓΤΧ δεν νομιζω να βρισκεις μεταχειρισμενες..αλλα και να εβρισκες δεν θα ειχαν 300...

400 ευρω για crt ειναι αυτοκτονια. Ουτε 50 ευρω δεν πουλιουνται πλεον, δεν τις παιρνει κανεις οσο καλες και αν ειναι.

Υπαρχουν tft φοβερες και στο κατω κατω 1280Χ1024 ειναι πολυ υψηλη αναλυση. Αν θες σωνει και καλα 1600Χ1200 παλι υπαρχουν στις 20αρες. Αφου δεν θες να μπλεξεις και με καμενα pixel, κοιτα καμια LG, 0 χαλασμενα εγγυηση. Μια απλη και ωραια:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168272

Aλλα και αυτη μου αρεσε!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150509

Αρχική απάντηση από ARVAS

Αρκετα καλη ειναι και ΑΥΤΗ η "τρια πουλακια καθονταν"(viewsonic). με 100Ε παραπανω μπορεις να βρεις επαγγελματικη crt στις 21-22 ιντσες.

Θα συμφωνήσω με τα 3 πουλάκια που κάθονταν όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρει το hardshop.

2048X1536 @ 79Hz ? Ω ναι. Μόνο που θα σου βγάζει κάποιο σήμα του στυλ " Out of range " και δεν θα είναι γραφικά της gpu αυτά.

Με max 98KHz που αναφέρει σε ένα σημείο στα τεχνικά χαρακτηριστικά μιλάμε για max 1600X1200@75KHz. Αν τώρα πιστέψουμε τα 86ΚΗz που γράφει σε άλλο σημείο (!!!) τότε μάλλον πάμε για 65-70Hz refresh στα 1600Χ1200.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από steve_m [25-04-2006 21:50]

Πεταμενα λεφτα τα 400 για crt,οι οποιες δεν παραγονται πλεον.Επισης με τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων που εχεις δε μπορεις να παιζεις πανω απο 1280Χ1024 εκτος αν 20fps σε ικανοποιουν.Βεβαια θα μου πεις εξαρταται απο τι παιχνιδια παιζεις,αλλα εσυ μιλησες για xtreme gaming αρα...

Αν εννοει ο φιλος xtreme gaming απλα το να ζοριζεις τα πισι σου με τα τελευταια παιχνιδια της αγορας ok, αν ομως μιλαει για hardcore fps + rts gaming τοτε δυστηχως οι CRT ειναι μονοδρομος

http://www.esreality.com/?a=post&id=1032238#pid1035432

Two weeks ago i was looking for a lcd as well, in replacement to my broken 17 inch crt. So i bought the FP93FX, cant go wrong with a (future) tournament monitor right?

Im playing UT99 since the beginning, the faster instagib mostly. If you pump the mousesense x times (like most serieus gamers) and play competitive you see ghosting, no doubt.

And it was annoying enough for me to go back to CRT. Don't listen to ppl who say "absolutely zero ghosting". These are problably also the people who dont see the difference between 75 and 100 hz.

Next to the ghosting the other problems come up with going to tft: 16.2 mln colors (you see the missing colors for sure if you set 32 bit) and the lack of contrast, it was nowhere close to my old crt (hm704UTC).

Μιλαμε για την περιφημη FP93GX ( τυπογραφικο εκανε το παλικαρι ) με τα 2ms grey to grey response που θα χρησιμοποιειται σε διοργανωσεις χιλιαδων δολλαριων http://forums.thecpl.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=001464;p=1

οσο για οθονες με 4ms σαν την γνωστη 930BF της samsung οι εικονες μιλουν απο μονες τους (side by side με μια αλλη tft που εχει υποτιθεμενο 8ms response )

http://www.luckeh.nl/930BF/1.JPG

http://www.luckeh.nl/930BF/2.JPG

http://www.luckeh.nl/930BF/3.JPG

Αλλοι ( ακομα και σοβαροι gamers ) βρισκουν το παιξιμο με τετοιες οθονες ανεκτο, αλλοι οχι.

Εγώ πάντως έχω να πω ότι επειδή ασχολούμαι με χρώμα photoshop κ.λ.π. τα χρώματα της 93sb δεν τα χω δει ακόμα και σε ακριβές eizo. Για την απόκριση σε games τα γνωστά. Βέβαια η κούραση από πολύωρη χρήση είναι ένας καλός αποτρεπτικός παράγοντας για crt

αστα να πανε.κορυφαια για μενα η mitsu γιαυτο εσκασα και 670 ευρω πριν 3 χρονια αλλα δυστυχως δεν παιζω πολυ παιχνιδια και πρεπει να παρω μια tft και να κρατησω την 930 sb για παιχνιδια.

μου ελυσες μια απορια γιατι θα θελα να δω την δικια μου διπλα σε μια κορυφαια tft 19.επισης απο το χρωμα ξεχασες να αναφερεις και το μαυρο οτι ειναι καλυτερο.

Αρχική απάντηση από Sol

στην TFT μπορείς να παίζεις με τις ώρες, ξεκούραστα, σε αντίθεση με τις CRT

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω... :) Το πρόβλημα της κούρασης στα μάτια, δεν προέρχεται από την ακτινοβολία, αλλά από το ότι οι μυς του ματιού, είναι σφιγμένοι σε συγκεκριμένη θέση (εστίαση) για πολύ ώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που γράφουν στις οδηγίες, κάθε 2 ώρες το πολύ 10 λεπτά διάλλειμα.

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, όπως αν πάτε στο γυμναστήριο, σηκώσετε τη μπάρα (κάτσ' απου κάτ'! κάτσ' απου κάτ'!) και την κρατήσετε στη μέση θέση για 10 λεπτά. Θα αρχίσετε να τρέμετε, θα πονέσουν τα χέρια σας και στην τελική (αν είσ' απου κάτ') θα πέσει και θα σε πλακώσει :p

Η ακτινοβολία των CRT επιρρεάζει αλλού και δεν προκαλεί κούραση στα μάτια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.