g_pappas1989 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 παιδια καλησπερα....ειμαι νεος στο forum οπως θα καταλαβατε ιδη και ζητω τα φωτα σας...θελω να βαλω και εγω υδροψυξη.........εχω σταμπαρει καποια υλικα και θα ηθελα την γνωμη σας ......σαν πρωταρης (με την υδροψυξη ) που ειμαι....... 1) radiator ->Alphacool NexXxoS Pro IIIhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=89&osCsid=065d110ffa056f64b761e0f0f8f4f9fb 2) pump ->Pump Asetek Hydor L-30http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3636 3)δοχειο πληρωσης(τανκ) ->Cape 450 Tankhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=68&osCsid=065d110ffa056f64b761e0f0f8f4f9fb 4)waterblocks ->.................... εδω χρειαζομαι βοηθεια........απο οτι εχω ακουσει ο eleven εχει καλα.......αλλα δεν τον βρισκω.......βασικα τωρα ψαχνω για μονο cpu (universal) waterblocks........(δεν εχουμε αρκετη καυσημη υλη(ευρα))..........αλλα στο μελλον θα παρουμε και για gpu και για το chipset........ειμαι δεκτος σε καθε προταση . ευχαριστω εκ των προτερων ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Tα υλικα που διαλεξες κατα τη γνωμη ειναι ενταξει.Βεβαια υπαρχουν πολλες παραλλαγες οπως αυτη η αντλια την οποια θεωρω πιο αθορυβη. http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=73&osCsid=065d110ffa056f64b761e0f0f8f4f9fbΚαθως και τανκ eleven:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19971&perpage=20&highlight=%F4%E1%ED%EA%20eleven&pagenumber=3 Σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 επισης χωρις να παιρνω ορκο μιας και δεν ειμαι ο ειδικος μαλλον το ψυγειο αυτο ειναι καλυτερο και απο πλευρας μεγεθους -θα το βολεψεις πιο ευκολα αλλα ισως παιζει να ειναι και καλυτερο απο πλευρας αποδοσης..αν ισχυουν αυτα που ειδα σε αλλο thread περι btu...εναλλακτικο και λιγο πιο ακριβο ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 παιδια καλησπερα....ειμαι νεος στο forum οπως θα καταλαβατε ιδη και ζητω τα φωτα σας...θελω να βαλω και εγω υδροψυξη.........εχω σταμπαρει καποια υλικα και θα ηθελα την γνωμη σας ......σαν πρωταρης (με την υδροψυξη ) που ειμαι....... 1) radiator ->Alphacool NexXxoS Pro IIIhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=89&osCsid=065d110ffa056f64b761e0f0f8f4f9fb 2) pump ->Pump Asetek Hydor L-30http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3636 3)δοχειο πληρωσης(τανκ) ->Cape 450 Tankhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=68&osCsid=065d110ffa056f64b761e0f0f8f4f9fb 4)waterblocks ->.................... εδω χρειαζομαι βοηθεια........απο οτι εχω ακουσει ο eleven εχει καλα.......αλλα δεν τον βρισκω.......βασικα τωρα ψαχνω για μονο cpu (universal) waterblocks........(δεν εχουμε αρκετη καυσημη υλη(ευρα))..........αλλα στο μελλον θα παρουμε και για gpu και για το chipset........ειμαι δεκτος σε καθε προταση . ευχαριστω εκ των προτερων ;) στην θεση του τριπλου θα προτινα το 2πλο extreme απο το ιδιο site αντλια καλη ειναι αλλα κανει λιγη φασαρια οσο για τανκ και μπλοκ προτινω ELEVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ...στην θεση του τριπλου θα προτινα το 2πλο extreme απο το ιδιο site Συμφωνω με το διπλο ψυγειο.... ειναι πιο ευκολο να χωρεσει μεσα στο κουτι. Εκτος αν θελεις να το βαλεις απο πανω..οποτε βαζεις το τριπλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Απρίλιος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 παιδια ευχαριστω για τις απαντισεις σας και το ενδιαφερων σας............ φιλοι ΝTG , D.J.AleXXX_gr και xrist22.......απο θεμα χωρου δεν εχω προβλιμα.......το κουτι ετσι και αλιως θα το μονταρω οπου να 'ναι..........οποτε θα το βολεψω.......αλλα τωρα απο επιδοσεις ........αν αυτη που επελεξα εχει ακαλυτερες επιδοσεις γιατι να μην την παρω???.......εχουν τα ιδια λευτα με την αλλη .......οποτε συμφερει.. ;) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=312020&Merchant_Id=1&sts_cid=3 τωρα για την αντλια ........οπως ειπα παραπανω δεν εχουμε και αρκετη καυσιμη υλη....οποτε μενουμε στην L-30......... δεν εχω προβλιμα με τον θορυβο .......ισα ισα που τα ανεμιστηρακια που εχω με νανουριζουν κιολας.......... :laughing: ...... και οσο για τανκ και μπλοκ θα μιλισω με τον eleven......... xrist22 ευχαριστω για το τηλεφωνο ευχαριστω και παλι παιδια ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 εκει ειναι το θεμα ....οτι το διπλο παιζει να ειναι καλυτερο απο το τριπλο που λες[αρτεμης ματσας]ρωτα τον unseen περισσοτερες λεπτομερειες[/αρτεμης ματσας]βεβαια κορυφαιο ειναι το τριπλο που σου εδειξα στο ιδιο σιτε στα 77(η 79)Αν μπορεις παρε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Απρίλιος 25, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 23:26] εκει ειναι το θεμα ....οτι το διπλο παιζει να ειναι καλυτερο απο το τριπλο που λες [αρτεμης ματσας]ρωτα τον unseen περισσοτερες λεπτομερειες[/αρτεμης ματσας] βεβαια κορυφαιο ειναι το τριπλο που σου εδειξα στο ιδιο σιτε στα 77(η 79) Αν μπορεις παρε αυτο... ευχαριστως...........αλλα η τσεπη μου δεν το βλεπω να αντεχει .:cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 tank και block απο eleven με κλειστά μάτια ρώτα στο extreme συνεργάζονται νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 ευχαριστως...........αλλα η τσεπη μου δεν το βλεπω να αντεχει .:cry: :cry: :cry: :cry: δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα μαζί αλλα κομμάτι κομμάτι για κάτι καλό αλλιώς πάρε μια έτοιμη και θα σου περισσέψουνε και πολλά ευρώ για σουβλάκια Αρχική απάντηση από DarkSaga tank και block απο eleven με κλειστά μάτια ρώτα στο extreme συνεργάζονται νομίζω άλλη μια τυφλή ψήφος από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grαλλιος ,περισεψουνε, ευρο ,τιφλη, ψυφος μας τύφλανες.....πρόσεχε ρε Αλέξανδρε τι γράφεις....επίτηδες το κάνεις?Ήμαρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga μας τύφλανες.....πρόσεχε ρε Αλέξανδρε τι γράφεις....επίτηδες το κάνεις?Ήμαρτον [ΟΤ]Όταν τα έλεγα εγώ..με βρίζατε[/ΟΤ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Απρίλιος 25, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 @D.J.AleXXX_gr αν μου πεις και πως θα παρω το radiator σε κοματια .......καλα θα ητανε :D :jump: :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga μας τύφλανες.....πρόσεχε ρε Αλέξανδρε τι γράφεις....επίτηδες το κάνεις?Ήμαρτον Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [ΟΤ]Όταν τα έλεγα εγώ..με βρίζατε[/ΟΤ] οκ τώρα???σεβαστείτε το πρόβλημα των άλλον για να σεβαστούνε το δικό σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 αν μου πεις και πως θα παρω το radiator σε κοματια .......καλα θα ητανε :D :jump: :woot: Μαζεύεις σιγά σιγά και παίρνεις.. Η πρώτη υδροψηξη μου πηρέ περίπου 4 μήνες αλλά το χάρηκα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 25, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 με τον τρόπο που τσέκαρες αυτό το ποστ εκ των υστέρων φρόντισε να γράφεις όλα τα ποστ σουείναι λίγο πιο αργό επίπονο αλλά γράφεις πολύ,παντού και δεν γίνεται να γράφεις χύμα ελπίζω να το καταλαβαίνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 25, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Πράγματι, μπορείς να τα πάρεις κομμάτι κομμάτι[ΟΤ]Παιδιά, μην κρίνετε κάποιον από τα ελαττώματά του, αλλά από τα προτερήματά του[/ΟΤ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Απρίλιος 25, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 παιδια αλλη μια ερωτισουλα.............το radiator τι ανεμιστηρες θελει? δυνατους????? ή μπορω να βαλω και silent??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 25, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 silent στις χαμηλότερες δυνατές στροφές (εκεί που άμα γυρίσεις κιάλλο το διακοπτη θα σταματήσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 παιδια αλλη μια ερωτισουλα.............το radiator τι ανεμιστηρες θελει? δυνατους????? ή μπορω να βαλω και silent??? Ο σκοπός του w/c είναι η απόδοση αλλά και η ησυχία ακόμα και με silent θα είναι μια χαρά Πχ ο server μου έχει silent πάνω σε ray bus και δεν ακούγεται τίποτα και από απόδοση είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.