Jump to content

Overclocking P4 2,4 Northwood

boom123

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το pc είναι P4 2,4Ghz ,mobo: MSI-6547, Ram: 2x256Mb PC2700(333Mhz), ψύκτρα: stock.

Ανέβασα τον cpu στα 2,7Ghz ανεβάζοντας το Vcore από 1,475V στα 1,525V (όλα OK).

Προσπάθησα με τα πιο χαλαρά timimings που μου δίνει η μητρική

CAS :2,5 και τα υπόλοιπα σε κατάσταση safe! (τι να πείς αυτο το mobo έχω... ) να ανεβάσω το fsb στα 155Mhz από 150Mhz που το έχω,να το πάω δηλ στα 2,8Ghz.

Ανέβασα και το Vcore στα 1,6V (πιο πάνω δεν πάει! ) αλλά to OCCT stability test crashare!

ο διαιρέτης που βάζω είναι 4:3 και τα dram δουλεύουν στα 232Mhz

Οποιοαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

τώρα είναι:

37acfebc8c0a8e2545168f3e25bf2266eb1d.jpeg

Μηπως θα πρεπει να δοκιμασεις καποιον αλλο διερετη να χαμηλωσεις τις μνημες ? Μπορει να μην ειναι σταθερες στα 232. Τα ορια τα βρισκεις ξεχωριστα πρωτα βρισκεις cpu βαζοντας διερετη παιζοντας τις μνημες πολυ χαμηλα για να ξερεις οτι σιγουρα οι μνημες ειναι stable και μετα για μνημες αφου εχεις βρει ορια cpu το πας 1:1 εφοσον δεν μπορεις να αλλαξεις το multi. Ριξε και μια ματια στον οδηγο εδω.

Οταν ανεβάσω το fsb στα 155Mhz και με τα πιο χαλαρά timings στις μνήμες το pc δεν bootarei καθόλου! Αμα αυξήσω το Vcore μπαίνει στα windows αλλά δεν είναι καθόλου stable! 'Ισως δεν είναι στις μνήμες το πρόβλημα? 'Exω ακούσει οτι τον ίδιο cpu να πηγάινει στα 2.88Μhz χωρίς αύξηση του Vcore και με την stock ψύκτρα...

what's wrong?

λεω εγω τωρα μπας και εχεις δοσει πολυ ρευμα για την ψυξη που διαθετη???αλλα και για το ποσο τον εχεις ανεβασει...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 18:39]

λεω εγω τωρα μπας και εχεις δοσει πολυ ρευμα για την ψυξη που διαθετη???αλλα και για το ποσο τον εχεις ανεβασει...

Με πιο λίγο ρεύμα δεν bootarei καθόλου!

Οι θερμοκρασίες με το 1,525 που έχω τωρα είναι μέχρι 39 σε full load.

οποτε δεν εχεις σημαντικες διαφορες.

δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα με τον Β.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.