Jump to content

vidia 7950?

def

Recommended Posts

Αντε να την προλαβεται την NVIDIA....xexexexexe ....αμ 'δε !!!!!!!

( Ευκαιρια να αγορασουμε και καμια 7800GTX σε παααααααρα πολυ καλη τιμη.....:p )

• 1 month later...

Δηλαδη η Nvidia βγαζει την 7950 για να χτυπισει την X1900XTX?Κατι τετοιο αναφερει προς το τελος της σελιδας..Δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση.Η μια στην ουσια ειναι 2 καρτες (7950,sli...4 βασικα :p) η αλλη ειναι μια...

Αρχική απάντηση από tolis86

μα μια καρτα ειναι....εχει ομως δυο πυρηνες....και οι επεξεργαστες πια ειναι με 2 πιρινες αλλα μια ειναι η cpu!...

Φίλε είναι 2 κάρτες...2 pcb...

Οι επεξεργάστες είναι άλλη φάση..και κυρίως στο ίδιο pcb... ;)

Eγω...εμενα....κατι..καποιος...ομολογεισαι....quad .......ccross.....fire......σεπτεμβ.....Χ..1950....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Eγω...εμενα....κατι..καποιος...ομολογεισαι....quad .......ccross.....fire......σεπτεμβ.....Χ..1950....

γκουχ γκουχ μαχη again εν οψη DX10 and NV80

:hehe:...

Ρε Βασίλη...σα να έχασες τι μιλιά σου..γιατί ρα?...

Δε μπορώ να σε καταλάβω...μπορείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια σου?:hehe::hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

γιου αρ του σλοου μπειμπι :p

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=394864#post394864

:D

Τα εξωτερικά καλώδια πως θα τα βάλουν? Πλεχτή ομοιοκαταληξία? :hehe:

Κοιτα ποιος εχει ανοιξει το thread ομως babe.....:hehe:

Επiσης...δεν ειδες καλα τι εγραψα περι quad crossfire που μου σφιριξε ενα πουλακι...:D

Χωρις DX10 θα ειναι αυτα........:D

Δύο είναι οι σοβαρές αμαρτίες μου σε αυτό τον κόσμο....

1) AMD Fanboy.....:worship:

2) ΝVIDIA Fanboy...:clap:

Eυτυχώς που η ATI δεν έβγαλε κανένα αντίστοιχο ConroeGPU για θα τραβούσα τις κωλ@τριχές μου....:D :D :D

Το 1-0 κάπως τρώγεται, αφού ελπίζεις σε ρεβάνς..

Το 2-0 όμως δεν καταπίνεται με τίποτα....:tomato:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Φίλε είναι 2 κάρτες...2 pcb...

Οι επεξεργάστες είναι άλλη φάση..και κυρίως στο ίδιο pcb... ;)

ενταξι δε ξερω την αρχιτεκτονικη τους αλλα δυο πυρηνες δε συμαινει οτι ειναι κατ'αναγκη και στο ιδιο τσιπ... ο παραλληλισμος με τα cpu δεν ηταν και ο πιο ακριβης αλλα δεν ειχα με κατι αλλο να παρομιασω....

Μα σου είπα...ειναι σε 2 ξεχωριστά pcb..τα οποία είναι απλά ενωμένα μεταξύ τους...

Δεν έχεις δει φωτογραφίες?

pcb=? εχω δει ναι αλλα με τη ψυκτρα και το ανεμιστιρακι πανω...δεν ειχαν βγει...εχει βγει και μια αντιστιχη υλοποιηση με 6600γτ ετσι δεν ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.