.38-.45 Μάϊος 7, 2006 #201 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 13:32] .. ακόμα μικρότερες. το λες σα να εχουν μικρη διαφορα στην τιμη. για μενα, υπαρχουν πραγματα που δεν πληρωνονται. κι ενα απο αυτα ειναι η ευχρηστια του laptop και η εργονομια του ή μαλλον η ελλειψη τους. οσο λιγοτερο ρευμα και να καινε, ειμαι αναγκασμενος να στριμωχνομαι μπροστα του και να περιστρεφομαι μαζι του. καθε μερα δουλευω ενα 9ωρο μπροστα σε laptop, και ειναι πραγματικα ανακουφιση η επιστροφη στο desktop. τελικα καλωδια δε γλυτωνεις, πληκτρολογιο, οθονη και ποντικι δε μπορεις να αλλαξεις απλα και μονο επειδη τα βαρεθηκες. φορητοτητα δεν υπαρχει, εκτος αν μιλαμε για τις 2-2.5 ωρες που κρατανε οι μπαταριες τους, κι αυτο που μενει ειναι η οικονομια στο ρευμα, και η αναμομη να περασουν οι μηνες για να κανεις αποσβεση απο το λογαριασμο του ρευματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #202 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Μικρή είναι από την στιγμή που όλοι εκτιμούσαν ότι οι διαφορές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Προσωπικά δεν με πειράζει να κερδίζω από την οικονομία ρεύματος και να επενδύω χωρίς επιπλέον κόστος σε οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό που ίσως χρειαστώ μια στις τόσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 7, 2006 #203 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Κύκλους κάνουμε νομίζω! Ξαναλέμε τα ίδια. Είπαμε, όποιον τον βολεύει να δουλεύει σε laptop, μαγκιά του, γιατί καίει λιγότερο. Είναι σα να πηγαίνεις με το smart στην Εθνική. Τα pc γενικά δεν είναι και τόσο υπολογίσιμη δύναμη, ας αυξήσουμε τώρα το καλοκαίρι το θερμόμετρο του κλιματιστικού μας 1-2 βαθμούς αν θέλουμε να το παίξουμε τόσο οικολόγοι. Αν σε έχει φάει όμως η οικολογική μανία, τότε να το προσέξεις σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου και όχι μονοδιάστατα στην κατανάλωση laptop - dekstop. Από κει και πέρα, και πάλι δεν απαντάς στα σοβαρά θέματα, δηλαδή στο ότι ΔΕΝ χωράει πολλά δεδομένα το laptop, το λυπάσαι να το βάζεις να κάνει compile νύχτες γιατί ψήνεται, etc. etc., απλά μας λες ότι εσένα σε βολεύει. Ε, και μένα με βολεύει, για λίγο, αλλά άλλο το main pc μου ’λλο να κουνάς το keyboard και να μην κουνιέται π.χ. κι η οθόνη. Στην τελική, άλλο να σου πέσει καφές στο keyboard του desktop, κι άλλο στο keyboard του laptop! Οι προσωπικές σου επιλογές πάντως είναι και κατανοητές, και απολύτως σεβαστές, απλά από ότι βλέπεις από τις απαντήσεις, δεν μας εκφράζουν όλους εδώ Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς έχουμε επιλέξει τον καλύτερο δρόμο από εσένα, απλά με βάση το πώς κρίνουμε εμείς την πραγματικότητα επιλέγουμε αυτό που επιλέγουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 7, 2006 #204 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:19] Μικρή είναι από την στιγμή που όλοι εκτιμούσαν ότι οι διαφορές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Προσωπικά δεν με πειράζει να κερδίζω από την οικονομία ρεύματος και να επενδύω χωρίς επιπλέον κόστος σε οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό που ίσως χρειαστώ μια στις τόσες. ok, Νικησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 7, 2006 #205 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Δεν το κλειδώνουμε σιγά σιγά?? Δεν νομίζω να εχει νόημα η ύπαρξη του thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #206 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Φυσικά να κλειδωθεί και να κρατηθεί το συμπέρασμα που είναι η απάντηση στο αρχικό ερώτημα για την οποία πλέον κανένας δεν διαφωνεί από ότι βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2006 #207 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 18:10] Φυσικά να κλειδωθεί και να κρατηθεί το συμπέρασμα που είναι η απάντηση στο αρχικό ερώτημα για την οποία πλέον κανένας δεν διαφωνεί από ότι βλέπω. η υπεροψία στο μεγαλείο της..... ολοι μαζι και εσυ μόνος σου και θα κρατήσουμε και το συμπερασμα σου.... φυσικά και να κλειδωθεί γιατι όπως ειπε και ο jogi δεν εχει νόημα αυτο το thread.... απλα γιατι ειναι ανούσιο όχι γιατι θελουμε να κρατησουμε κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #208 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Έχουμε καταλήξει σε συμπέρασμα εδώ και πολλές σελίδες. ’ργησες.Από εσένα ακόμα περιμένω το Alienware (έχεις δει ποτέ κανένα live έτσι για να έχουμε το ερώτημα):clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2006 #209 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Σοβαρά τώρα. 11 σελίδες για να συγκρίνεται δύο ανόμοια πράγματα που φτιάχτηκαν για διαφορετικό σκοπό? Χαράς στο κουράγιο σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #210 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Παρεμβλήθηκαν και μερικά άλλα ερωτήματα (πχ. πόσο καταναλώνουν οι μνήμες των laptop). Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 7, 2006 #211 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 ^^θεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #212 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2006 #213 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 ’ντε για να μην ξεφεύγουμε κιόλας από τον τίτλο, δώσε μου τιμή και χαρακτηριστικά βρε tristeno για ένα Laptop σημερινό "καλό" και εγώ θα σου "στήσω" ένα descktop σύστημα με την ΙΔΙΑ +/- κατανάλωση του Laptop, στα ΜΙΣΑ και λιγότερα λεφτά αλλά και ΑΡΚΕΤΑ πιό γρήγορο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 Author #214 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Περιμένουμε εδώ και μια βδομάδα. Κλείδωσε το θέμα πια αφού σύμφωνα με μερικούς μόνο εμένα ενδιαφέρει (και εδώ πέσανε πάλι έξω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2006 #215 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 01:22] Περιμένουμε εδώ και μια βδομάδα. Κλείδωσε το θέμα πια αφού σύμφωνα με μερικούς μόνο εμένα ενδιαφέρει (και εδώ πέσανε πάλι έξω ) Δε βαριέσαι!.....Πλάκα έχει..... Για πάμε λοιπόν!.......Δώσε ένα λίνκ από κάποιο καλό Laptop να σου στήσω κι εγώ ο "φτωχός" χρήστης(πχ) ένα πιό γρήγορο desktop , με τα μισά και λιγότερα από τα μισά λεφτά και που θα "καίει" περίπου το ίδιο(οπότε το Laptop θα κάνει απόσβεση χρημάτων από το ρεύμα μετά από 10 χρόνια).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 30, 2006 Author #216 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2766&p=15Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω όσο αφορά την κατανάλωση. Μετρημένα στην πρίζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2006 #217 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Γιατρέ εγώ που έχω το laptop για να παίζω games παράλληλα με το desktop που έχω για να δουλεύω, έχω πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 30, 2006 #218 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 /φιλικός τόνοςΚαταρχήν, φορητότητα ενός υπολογιστή δεν υφίσταται, αγαπητέ tristeno, αλλά φορητότητα δεδομένων! Δε χρυσοπληρώνεις laptop...παίρνεις recorder! Αυτό ισχύει και για την περίπτωση που πχ χρειάζεσαι ένα pc στη δουλειά σου! Τα γράφεις όλα σένα cd/dvd κ τελείωσεςΈπειτα, είναι γενικώς αποδεκτό ότι στα ίδια λεφτα ένα desktop είναι αισθητά δυνατότερο. Δλδ, για συγκεκριμένες ανάγκες πληρώνεις λιγότερο!Τέλος, δεν υπάρχει η αυτονομία! Κ την ίδια κατανάλωση να έχουν περιορίζεσαι χρονικά με ένα laptop (όλο κ περισσότερο καθώς φθείρεται η μπαταρία με την πάροδο του χρόνου), κάτι που είναι εξαιρετικά εκνευριστικό!/φιλικός τόνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 30, 2006 Author #219 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Μάλλον πρέπει να διαβάσεις το thread από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 30, 2006 #220 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Το παρακολουθώ καιρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.